Σπίρτο είσαι.Chainis έγραψε: 25 Αύγ 2022, 23:56Ξέθαψε κάτι που δεν θυμάμαι πότε έγραψα και δεν έχω καμία όρεξη να ξαναδιαβάσω το νήμα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Αύγ 2022, 22:56Σωστά...
Εξάλλου σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει...
Στα δέκα χρόνια λήγει η μνήμη σου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντόρα: «Δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό για την Συμφωνία των Πρεσπών – Θα την τηρήσουμε»
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Ντόρα: «Δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό για την Συμφωνία των Πρεσπών – Θα την τηρήσουμε»
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Re: Ντόρα: «Δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό για την Συμφωνία των Πρεσπών – Θα την τηρήσουμε»
Ευχαριστώ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Αύγ 2022, 23:59Σπίρτο είσαι.Chainis έγραψε: 25 Αύγ 2022, 23:56Ξέθαψε κάτι που δεν θυμάμαι πότε έγραψα και δεν έχω καμία όρεξη να ξαναδιαβάσω το νήμα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 25 Αύγ 2022, 22:56
Σωστά...
Εξάλλου σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει...
Στα δέκα χρόνια λήγει η μνήμη σου;
Δεν μπόρεσες να το ξεπεράσεις αυτό που είπε ο Μητσοτάκης ε;
Σου προσέβαλε τον πατριωτισμό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τώρα το είδα αφτό.stavmanr έγραψε: 13 Σεπ 2019, 09:20Δεν πειράζει. Είναι κάτι σαν silver alert:Rakomelofronas έγραψε: 13 Σεπ 2019, 06:58 Πρώτη φορά γίνεται τόσο επίμονη προσπάθεια αντιπολίτευσης σε ένα κόμμα για κάτι που υπέγραψε άλλο κόμμα.
Πού είναι όλοι οι λαλίστατοι μακεδονομάχοι σήμερα;
Γαλή; Χαΐνης; sys; κλπ...
Βολική μούγγα.
Με θεωρείς ΚΑΙ Μακεδονομάχο σταβ μου ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση