!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Προκειμενου να μεγαλωνουν τα παιδακια σε ιδρυματα
Είδες που στα έλεγα; Τυχαίνει επαγγελματικά να είμαι στον χώρο της ψυχική υγείας, γι αυτό άστο. Δεν σε παίρνει.
- Eθνικοκοινωνιστης
http://www.sigmalive.com/simerini/news/ ... stin-kypro
διαβαστε τα συμπερασματα που αναφερει η συγκεκριμενη κυρα για να αντιληφθειτε γιατι για το νεοφιλελευθερο-καπιταλιστικο κατεστημενο επιλεγει να ενισχυσει τις καθε ειδους παρεκκλινουσες συμπεριφορες-επιλογες
διαβαστε τα συμπερασματα που αναφερει η συγκεκριμενη κυρα για να αντιληφθειτε γιατι για το νεοφιλελευθερο-καπιταλιστικο κατεστημενο επιλεγει να ενισχυσει τις καθε ειδους παρεκκλινουσες συμπεριφορες-επιλογες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
fagano3
Aυτο ειναι το προβλημα.Οτι ατομα σαν εσενα ,τα πλεον ακαταλληλα, εχουν εισχωρησει σε χωρους σαν και αυτους.Αίολος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:09 Είδες που στα έλεγα; Τυχαίνει επαγγελματικά να είμαι στον χώρο της ψυχική υγείας, γι αυτό άστο. Δεν σε παίρνει.
Ναι αλλά να το λες εσύ που δεν έχεις ζωή είναι κάπως αστείο. Καλός είσαι για αστεία. μη νομίζεις πως σε απορρίπτουν γενικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αίολος την 09 Μάιος 2018, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι ρε Μπερια το ζητημα της πατρικης και μητρικης φιγουρας που βοηθαει στο καλλυτερο μεγαλωμα του παιδιου.Απο την αλλη μονο εσεις και οι δεξιοι ζητατε να υιοθετουντε τα παιδια απο ΜΚΟ.Σε λιγο θα ζητησετε να υιοθετουντε απο Πολυεθνικες και το παιδι να μετατρεπεται σε ζωντανη διαφημιση.Beria έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:05Ότι έχει ξεκάθαρη πατρική και μητρική φιγούρα ρε μπαγλαμάδεςunder έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:01Δηλαδη σε τι υστερει ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι και λες οτι το παιδι θα ειναι πιο καλα με ετεροφυλη οικογενεια ;zteo έγραψε: 09 Μάιος 2018, 14:59 Βλαβη δεν θα παθει το παιδι εαν το υιοθετησει ενας ομοφυλοφιλος.Απλα ποιο ολοκληρωμενη αναπτυξη της προσωπικοτητας του θα εχει οταν υιοθετηθει
απο μια ετεροφυλη οικογενεια.Ειστε ομως υποκριτες εσεις οι Νεοδημοκρατες οταν θελετε τα ορφανα να τα μεγαλωνουν ΜΚΟ και επαγγελματιες αναδοχοι,ενω την ιδια ωρα καταστρεφεται οποιαδηποτε κοινωνικη δομη εχει ενα κρατος.
Το αμφισβήτησε κανείς αυτό;
Μόνο που εσείς και οι κουκουέδες λέτε τις ίδιες ακατάληπτες ανοησίες για νομοθετική άρνηση τεκνοθεσίας σε ζευγάρια με Σύμφωνο ή ομόφυλα (έτσι χωρίς προϋποθέσεις)
Διαβάστε τη θέση του ΚΚΕ για το θέμα και αν καταλάβετε λέξη πείτε μου κι εμένα:
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=8714869
Τα ίδια ακατάληπτα περί Τζέισον που λένε οι της άλλης πλευράς (ποιας άλλης, της ίδιας είναι)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δηλαδη αν δεν εχει ξεκαθαρη πατρικη και μητρικη φιγουρα ειναι κακο ;Beria έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:05 Ότι έχει ξεκάθαρη πατρική και μητρική φιγούρα ρε μπαγλαμάδες
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ας τα στείλουμε στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης zteo, να έχουν καλή παιδεία. Oh wait..
Εμείς ποιοι είμαστε;zteo έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:17Ναι ρε Μπερια το ζητημα της πατρικης και μητρικης φιγουρας που βοηθαει στο καλλυτερο μεγαλωμα του παιδιου.Απο την αλλη μονο εσεις και οι δεξιοι ζητατε να υιοθετουντε τα παιδια απο ΜΚΟ.Σε λιγο θα ζητησετε να υιοθετουντε απο Πολυεθνικες και το παιδι να μετατρεπεται σε ζωντανη διαφημιση.Beria έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:05Ότι έχει ξεκάθαρη πατρική και μητρική φιγούρα ρε μπαγλαμάδεςunder έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:01
Δηλαδη σε τι υστερει ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι και λες οτι το παιδι θα ειναι πιο καλα με ετεροφυλη οικογενεια ;
Μόνο που εσείς και οι κουκουέδες λέτε τις ίδιες ακατάληπτες ανοησίες για νομοθετική άρνηση τεκνοθεσίας σε ζευγάρια με Σύμφωνο ή ομόφυλα (έτσι χωρίς προϋποθέσεις)
Διαβάστε τη θέση του ΚΚΕ για το θέμα και αν καταλάβετε λέξη πείτε μου κι εμένα:
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=8714869
Τα ίδια ακατάληπτα περί Τζέισον που λένε οι της άλλης πλευράς (ποιας άλλης, της ίδιας είναι)
Εμείς που έχουμε μεγαλώσει ένα παιδί;
Εμείς που έχουμε την ηλικία και την λογική να κρίνουμε τι είναι καλό για ένα παιδί;
Εμείς που δεν αφήνουμε τις εμμονές μας να θολώνουν την κρίση μας;
Ποιοι εμείς;
Και ποιοι είστε εσείς τέλος πάντων;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Προφανώς είναι κακό ρε μαλάκα. Προφανώς
Είναι χειρότερο κακό όμως να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, αν το μόνο πρόβλημα των ομόφυλων γονιών είναι αυτό
Τι δεν καταλαβαίνεις;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όχι. Καθόλου όμως και δεν έχει αποδειχτεί πουθενά κάτι τέτοιο.Δηλαδη αν δεν εχει ξεκαθαρη πατρικη και μητρικη φιγουρα ειναι κακο ;
Εσεις οι οπορτουνιστες Μπερια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Γιατι ειναι χειροτερο να μεγαλωσει σε ενα ιδρυμα απο το να μεγαλωσει σε μια οικογενεια που σιγουρα του κανει κακο αφου δεν θα υπαρχει ξεκαθαρα πατρικη και μητρικη φιγουρα ;Beria έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:21 Προφανώς είναι κακό ρε μαλάκα. Προφανώς
Είναι χειρότερο κακό όμως να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, αν το μόνο πρόβλημα των ομόφυλων γονιών είναι αυτό
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αυτό το έβγαλες από τον πάτο σουunder έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:23Γιατι ειναι χειροτερο να μεγαλωσει σε ενα ιδρυμα απο το να μεγαλωσει σε μια οικογενεια που σιγουρα του κανει κακο αφου δεν θα υπαρχει ξεκαθαρα πατρικη και μητρικη φιγουρα ;Beria έγραψε: 09 Μάιος 2018, 15:21 Προφανώς είναι κακό ρε μαλάκα. Προφανώς
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Θα μεγαλώσει με μια έλλειψη
Θα παλέψει να βρει ισορροπία
Ε ό,τι κάνει σχεδόν πάντα και το παιδί που μεγαλώνει στις δυσλειτουργικές νεοελ οικογένειες
Δεν θα είναι παιδί ιδρύματος
http://kyrana.gr/arthrografia-mme/h-eks ... ofylofilwn
Οπως γράφουν στο άρθρο τους η δρ Φαρ και οι συνεργάτες της, παρακολούθησαν τα παιδιά από την πρώιμη έως την μέση παιδική ηλικία, διαπιστώνοντας ότι η προσαρμογή στα νέα δεδομένα (την υιοθεσία) των παιδιών και των γονέων τους δεν εξαρτιόταν από τον γονεϊκό σεξουαλικό προσανατολισμό. Οποιου φύλου κι αν ήταν οι γονείς, όταν βίωναν λιγότερο γονεϊκό άγχος, τα παιδιά τους είχαν μεγαλώνοντας λιγότερα προβλήματα συμπεριφοράς – και όσο πιο ήρεμοι ήταν οι γονείς και τα παιδιά, τόσο βελτιωνόταν η λειτουργικότητα της οικογένειας.
Η μελέτη έδειξε επανειλημμένα, σε όλες τις παραμέτρους που εξέτασε (ποιότητα στη σχέση του ζευγαριού, προσαρμογές της σχέσης με το πέρασμα του χρόνου, λειτουργικότητα, προβλήματα κ.λπ.) ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των οικογενειών είτε οι γονείς είναι ετεροφυλόφιλοι είτε ομοφυλόφιλοι.
Οπως γράφουν στο άρθρο τους η δρ Φαρ και οι συνεργάτες της, παρακολούθησαν τα παιδιά από την πρώιμη έως την μέση παιδική ηλικία, διαπιστώνοντας ότι η προσαρμογή στα νέα δεδομένα (την υιοθεσία) των παιδιών και των γονέων τους δεν εξαρτιόταν από τον γονεϊκό σεξουαλικό προσανατολισμό. Οποιου φύλου κι αν ήταν οι γονείς, όταν βίωναν λιγότερο γονεϊκό άγχος, τα παιδιά τους είχαν μεγαλώνοντας λιγότερα προβλήματα συμπεριφοράς – και όσο πιο ήρεμοι ήταν οι γονείς και τα παιδιά, τόσο βελτιωνόταν η λειτουργικότητα της οικογένειας.
Η μελέτη έδειξε επανειλημμένα, σε όλες τις παραμέτρους που εξέτασε (ποιότητα στη σχέση του ζευγαριού, προσαρμογές της σχέσης με το πέρασμα του χρόνου, λειτουργικότητα, προβλήματα κ.λπ.) ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των οικογενειών είτε οι γονείς είναι ετεροφυλόφιλοι είτε ομοφυλόφιλοι.
Τα δεδομένα αυτά είναι τα πρώτα και πρέπει να επιβεβαιωθούν από περισσότερες μελέτες, αλλά σίγουρα ανοίγουν τον δρόμο για να μελετηθούν οι ανάγκες και τα χαρακτηριστικά των οικογενειών με ποικίλα δομικά χαρακτηριστικά.Επομένως, όπως συμβαίνει στις οικογένειες με ετεροφυλόφιλους γονείς που υιοθετούν παιδί, έτσι και σε εκείνες με ομοφυλόφιλους γονείς οι ενδοοικογενειακές διαδικασίες είναι πιο καθοριστικές από τα δομικά χαρακτηριστικά της οικογένειας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από elpidios
-
- 0 Απαντήσεις