!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

hellegennes έγραψε: 11 Μάιος 2018, 14:28 Αγενείς και μαλάκες είναι αυτοί στο Μάστερ Σεφ. Σκουπίδια, πραγματικά. Ο Μποτρίνι βγάζει θεατρινισμό και αν τον παρακολουθήσεις στ' αλήθεια θα δεις ότι είναι πραγματικός άνθρωπος, με ήθος και συναίσθημα.
Υπερβολικό σε βρίσκω.

Η χειρότερη ατάκα που ακούστηκε από τους κριτές προς κρινόμενο ήταν το αμίμητο «μαγειρική μαριονέτα» προς την ρασταφάρι. Και πάλι, ο γιαπονέζος (που νομίζω την πέταξε), είχε δίκιο.

Ο Μποτρίνι μου είναι πραγματικά αχώνευτος.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Το ύφος των κριτών του μάστερ σεφ είναι γνήσια υπεροπτικό και πετάνε κακίες, είναι απότομοι και πικρόχολοι. Ειδικά ο Τζαπανέζος. Ο Μποτρίνι παίζει ρόλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Όλοι παίζουν ρόλο. Και οι δύο παραγωγές είναι φρανσάιζ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

parafrwn έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:38
Golden Age έγραψε: 11 Μάιος 2018, 08:42 Εντάξυ, απλά έγραψα λίγο φορτωμένος. :lol: Προηγουμένως είχα μπει στην σελίδα τους στο φ/β και διάβασα "σχόλια " και "κριτικές". Και φρίκαρα που μια καλή και αξιόλογη προσπάθεια στην Ελλάδα δέχεται πόλεμο απο τηλεβλάκες για ηλίθιους λόγους. Θα είναι τελείως άδικο να υποστούν ζημία.

Και η διαχείρηση του φ/β ακόμη δεν τους προτατεύει, που σε άλλα ζητήματα δραστηριοποιείται με τέτοια ταχύτητα λες κι έχει πυροφάνι και νέφτη στον κώλο ταυτόχρονα.
:lol:

Άδικο θα είναι, ίσως ( :smt005: ), αν υποστούν ζημιά, αλλά ας πρόσεχαν και αυτοί. Όπως είπε και ο Περσέας, δεν είχαν δουλειά να πάνε σε ελληνικό reality.
Εντάξυ, σε τηλεδιαγωνισμό μαγειρικής εξελιγμένων γευμάτων συμμετείχαν, που είχε ανεβάσει ψηλά τον πήχη με συμμετοχές διάσημων εστιατορίων του εξωτερικού κλπ (φυσικά το είδαν σαν ευκαιρία να διαφημιστούν και αυτοί κλπ).

Δεν μπορούσαν να φανταστούν "την φάση". :lol:
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Isomnia έγραψε: 11 Μάιος 2018, 09:00 Απορώ γιατί αυτό το καλό και ταπεινό παιδί που τερμάτισε δεύτερος και εξαιτίας του ένα διάστερο εστιατόριο υφίσταται αυτό το μπούλινγκ δεν παρακινεί τους ακολούθους του να πάψουν και να επανορθώσουν;
Μήπως κατά βάθος απολαμβάνει αυτό που γίνεται για χάρη του;
Θα ψάχνει να βρει δουλειά σύντομα και θα το βρει μπροστά του.... ο κύκλος των σεφ είναι "πολύ" κλειστός!
Και τυχόν εμπόδια απο σεφ στα πλαίσια αντιπαραθέσεως θα είναι λάθος νοοτροπία.

Η παραγωγή βασικά οφείλει να προστατέψει το εστιατόριο και οι παρουσιαστές που δίνουν ένα κάρο συνεντεύξεις χαρούμενοι για το πόσο δημοφιλής είναι η εκπομπή τους. 500 συνεντεύξεις δίνουν, ας πουν σε μια απο αυτές ότι δεν υπήρξε στήσιμο.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Cecily Anne έγραψε: 09 Μάιος 2018, 18:02 Άσχημος.
Κοντός.
Καραφλός.
Χοντρός.
Γλείφτης.
Ψωνισμένος.
Μάγειρας.

Μιλάμε ποιά τυχερή θα τον πάρει.
"Ποιος τυχερός" εννοούσες (που το θυμήθηκα τώρα θα μου πεις... :003: )
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

κατα τυχη ακουσα χτες στο ραδιο για το εξης πιατο του funky gourmet
Στο «αόρατο στιφάδο» λ.χ. το κουνέλι δεν υπάρχει, αλλά το άρωμά του το γεύεσαι μέσα στην τελειοποιημένη αλαβάστρινη υφή του κρεμμυδιού (τραγανό και απαλό μαζί) καθώς ένα ζωμός με κόκκους ταπιόκας συμπυκνώνει τη ντελικάτη νοστιμάδα στο αποτύπωμα του στιφάδου και η φρέσκια ρίγανη δημιουργεί τζαζ αντιστίξεις.
δλδ μιλαμε για στιφαδο χωρις κουνελι, αλλα κρεμμυδια με ταπιοκα :fp: :fp: :fp:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Η ρίγανη δημιουργεί τζαζ αντιστίξεις. Μόνο δηθενάς μαλάκας θα έλεγε τέτοιο πράγμα. Πάω να φάω κάνα πατατάκι με ρίγανη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”