vantono έγραψε: 08 Μάιος 2018, 12:40
ο κλινό ένα φεγγάρι στις αρχές του νεου πχορουμ που ήταν συντονιστής,ειχε παρέμβει σε κατι ποστς μου σε ενα νημα που εγραφα από κινητό και μη τονισμένα,και με έκραξε για αυτο το λογο όχι απαντώντας στο ποστ μου με παράθεση,αλλα απαντούσε με έντιτ στο δικό μου ποστ, σαν να φαινόταν ότι το γράφω εγώ. Δεν ξερω αν αυτο ήταν λόγος ή αφορμη να του βάλουν χέρι, παντως εγώ δεν είχα διαμαρτυρηθεί καν. Δεν θα το 'κανα ποτε.
Ηταν απαραδεκτο. "Βρηκε το πενταχρονο ενα παιχνιδι και το πηρε να παιξει, επειδη... μπορουσε!" Εσενα δε σε πειραξε, αλλα δεν εχει να κανει τοσο με σενα, οσο με το οτι δεν ειναι δυνατον να παρεμβαινει, με τετοιο τροπο, συντονιστης σε ποστ χρηστη. Αλλο να στο διαγραψει, λογω ακαταλληλοτητας, αλλο να αφαιρεσει ισως υβριστικο περιεχομενο.
Καλά τώρα δεν το περιμένατε; Από την πρώτη μέρα ψυχανεψίστηκα τι θα γίνει. Το κακό είναι ότι όταν είσαι συντονιστής ο λόγος και οι πράξεις έχουν άλλη βαρύτητα, αν δεν ήταν συντονιστής θα γελάγαμε όπως πάντα...
Πάνας έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:07
Καλά τώρα δεν το περιμένατε; Από την πρώτη μέρα ψυχανεψίστηκα τι θα γίνει. Το κακό είναι ότι όταν είσαι συντονιστής ο λόγος και οι πράξεις έχουν άλλη βαρύτητα, αν δεν ήταν συντονιστής θα γελάγαμε όπως πάντα...
Ακυρο αυτο που λες. Αν δεν ηταν συντονιστης, δε θα μπορουσε να παρεμβει στα ποστ του βαντονο. Ειτε συντονιστης, ειτε χρηστης, δεν ειναι αστειο να παραποιει ποστ χρηστων. Οχι σε παραθεση, τα ιδια τα ποστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 08 Μάιος 2018, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 10:20
Και μετράω, πρώτα έφυγαν Γιαννόπουλος, talaipwros και antisocial-τέρας του νες. Τώρα έφυγε ο Κλινοσοφιστής που κάναμε αγώνα για να τον φέρουμε.
Και στις τέσσερις περιπτώσεις, όπως είπαν οι ίδιοι, το θέμα ήταν η συμπεριφορά άλλων εδώ μέσα.
Καμία σχέση.
vantono έγραψε: 08 Μάιος 2018, 12:40
ο κλινό ένα φεγγάρι στις αρχές του νεου πχορουμ που ήταν συντονιστής,ειχε παρέμβει σε κατι ποστς μου σε ενα νημα που εγραφα από κινητό και μη τονισμένα,και με έκραξε για αυτο το λογο όχι απαντώντας στο ποστ μου με παράθεση,αλλα απαντούσε με έντιτ στο δικό μου ποστ, σαν να φαινόταν ότι το γράφω εγώ. Δεν ξερω αν αυτο ήταν λόγος ή αφορμη να του βάλουν χέρι, παντως εγώ δεν είχα διαμαρτυρηθεί καν. Δεν θα το 'κανα ποτε.
Είναι η συμπεριφορά άλλων εδώ μέσα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:03
επειδή δεν ξέρω πως λειτουργούσε για αυτό ρωτάω.
μπορώ να τρώω μόνο προειδοποιήσεις; (για τους λόγους που αναφέρεις.)
να μην χρειάζεται να πάρω κιτρινες πρασινες κτλ .
Δεν λειτουργούσε, γιατί δεν το είχε το βέρσιον του παλιού. Εδώ το λειτουργούμε, γιατί είναι καινούρια έκδοση φόρουμ και δίνει τη δυνατότητα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πάνας έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:07
Ακυρο αυτο που λες. Αν δεν ηταν συντονιστης, δε θα μπορουσε να παρεμβει στα ποστ του βαντονο. Ειτε συντονιστης, ειτε χρηστης, δεν ειναι αστειο να παραποιει ποστ χρηστων. Οχι σε παραθεση, τα ιδια τα ποστ.
Τι παραποίηση έκανε, διόρθωσε λάθη; Αν ναι δεν είμαι άκυρος....
parafrwn έγραψε: 08 Μάιος 2018, 10:30
Το ανησυχητικό δεν είναι οι παλιοί που φεύγουν, για μένα, αλλά οι νέοι που δεν έρχονται.
Σε κάποιον ξένο αυτό το φόρουμ μπορεί να φαντάζει σαν ένα (κλειστό) παρεάκι παλιών χρηστών ενός πεθαμένου φόρουμ.
Μάλλον και αυτό βέβαια είναι θέμα υπομονής. Αν δεν υπάρχει υλικό προς συζήτηση, τι να έρθει ένας νέος να κάνει εδώ πέρα;
Η πιο σωστή παρατήρηση, αλλά έχει περάσει η εποχή των φόρα γενικού περιεχομένου. Πλέον η κουβέντα γίνεται στα σχόλια των site και στα social media. Γιατί να κάνεις copy paste ένα κείμενο ή μία είδηση σε ένα φόρουμ όταν μπορείς να το σχολιάσεις ακριβώς από κάτω; Το μεγαλύτερο ελληνικό "φόρουμ" γενικής θεματολογίας σήμερα είναι...το "πρώτο θέμα".
Τα φόρα γενικών συζητήσεων πλέον είναι οι δεινόσαυροι του διαδικτυακού οικοσυστήματος, κάτι σαν τα μπλογκ και το MySpace, που στο παρελθόν γνώρισαν κι αυτά στιγμές δόξας.
Fuerte έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:17
Η πιο σωστή παρατήρηση, αλλά έχει περάσει η εποχή των φόρα γενικού περιεχομένου. Πλέον η κουβέντα γίνεται στα σχόλια των site και στα social media. Γιατί να κάνεις copy paste ένα κείμενο ή μία είδηση σε ένα φόρουμ όταν μπορείς να το σχολιάσεις ακριβώς από κάτω; Το μεγαλύτερο ελληνικό "φόρουμ" γενικής θεματολογίας σήμερα είναι...το "πρώτο θέμα".
Τα φόρα γενικών συζητήσεων πλέον είναι οι δεινόσαυροι του διαδικτυακού οικοσυστήματος, κάτι σαν τα μπλογκ και το MySpace, που στο παρελθόν γνώρισαν κι αυτά στιγμές δόξας.
Εδώ όμως δεν έχει μεγάλο αντίβαρο.
Και δεν είναι μόνον τα νήματα, είναι αυτοί που έφυγαν και μέχρι στιγμή όσοι έφυγαν, ήταν υπολογίσιμη δύναμη για το επίπεδο του phorum. Δεν έφυγε κανένας που δεν θα τον κλάψουμε.
Ε ναι λογικό να μην έχει την ίδια κίνηση στην πολιτική.Πρέπει να σκάσει κάποιο πολιτικό γεγονός πχ εκλογές για ν' αρχίσει να αναπτύσσεται και να δημιουργηθεί μια βάση. Δεν είναι οι εποχές με πρωτομνημόνια,συγκεντρώσεις, εκλογές προέδρου, με εκλογές, με παραιτήσεις, καπιταλ κοντρολς, δημοψηφίσματα, ξαναμνημόνια κτλ
Σίγουρα παίζει και το ρόλο του το ότι δεν έρχονται ή φεύγουν παλιοί χρήστες.
ΚΑι στην πολιτική σπαμ του γιανόπουλου ήταν τα πιο πολλά
Βασικά τον τελευταίο καιρό ήταν ο Αριστος να ανοίγει 10 νέα νήματα τη μέρα και όλοι να τον κράζουν. Δεν είναι νέο το φαινόμενο, υπάρχει πτώση στην πολιτική εδώ και καιρό. Έναν πιθανό λόγο έγραψα παραπάνω.
Γιατι στα social media το σχολιο θα ειναι επωνυμο, ενω εδω εξασφαλιζεις την ανωνυμια. (εκτος και αν καποιος εχει και fake account στα social...τρεχα γυρευε, κουραστικα πραγματα).
Στα υπολοιπα συμφωνω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!