Re: Αστέρια Michelin.
Δημοσιεύτηκε: 09 Μάιος 2018, 11:23
Θα γίνει εκτενές review.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Ένα τρίμηνο πριν δεν θα έκανα κράτηση σε μαγαζί ούτε για τραπέζι γάμου 500 ατόμων.Λεγεών έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:08 Έκανα μία κράτηση στο Μισελενάτο για αργότερα στο καλοκαίρι, ειδική περίσταση.
Θα δούμε, έχω ένα τρίμηνο ακόμα μπροστά, πολλά μπορεί να αλλάξουν. Αν πάω θα τραβήξω φωτογραφίες.
Άλλο όμως η ταβέρνα ο χασάπακλας και άλλη η Osteria Francescana. Σε τετοια εστιατόρια δεν έχει πάνω απο 10-12 τραπέζια. Μπορεί να χρειαστεί κράτηση και 1 χρόνο πριν.Μηχανικός έγραψε: 09 Μάιος 2018, 17:14Ένα τρίμηνο πριν δεν θα έκανα κράτηση σε μαγαζί ούτε για τραπέζι γάμου 500 ατόμων.Λεγεών έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:08 Έκανα μία κράτηση στο Μισελενάτο για αργότερα στο καλοκαίρι, ειδική περίσταση.
Θα δούμε, έχω ένα τρίμηνο ακόμα μπροστά, πολλά μπορεί να αλλάξουν. Αν πάω θα τραβήξω φωτογραφίες.
Καλά είναι τι αρέσει στον καθένα. Και εγώ θεωρώ χαζομάρα κάποιος να δώσει κανένα δεκαχίλιαρο για φωτογρ.μηχανή αφού έχω καλή κάμερα στο κινητό. Προφανώς επειδή δε με ενδιαφέρει το θέμα της φωτογραφίαςΜηχανικός έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:26 Δεν υπάρχει περίπτωση να έμπαινα σε διαδικασία να κάνω κράτηση μερικούς μήνες πριν για φαγητό, το θεωρώ γελοίο.
Άλλο το να μην μας ενδιαφέρει το θέμα και άλλο να λέμε γκιόζη κάποιον κορυφαίο στο είδος του, μόνο και μόνο επειδή δε ξέρουμε.stergiosbik έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:28 Ναι,να κατσουμε να κανουμε τεμεναδες-να κλεισουμε τραπεζι-εναν χρονο πριν λες και ειναι Θεοι οι μισελενατοι σεφ.
Χιλιες φορες στην ταβερνα του Μπαμπη του σουγιά με καλη παρεα και κρασακι παρα στον καθε γκιοζη μαγειρα που νομιζει οτι ειναι καποιος.
Καλά ξηγήθηκες ρε, μην ακούς τους μυρωδιάδες, αναμένομε κριτική.Λεγεών έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:31 Εντάξει στα παπάκια μας, έτσι ήθελα, έτσι έκανα, δεν θα ζητήσω άδεια, σας φαίνεται γελοίο, δεν απευθύνεται σε εσάς όμως, πάμε παρακάτω.
Κατσε να παντρευτεις και θα σου πω εγω το ποσο πριν θα κλεισεις μαγαζι.Μηχανικός έγραψε: 09 Μάιος 2018, 17:14Ένα τρίμηνο πριν δεν θα έκανα κράτηση σε μαγαζί ούτε για τραπέζι γάμου 500 ατόμων.Λεγεών έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:08 Έκανα μία κράτηση στο Μισελενάτο για αργότερα στο καλοκαίρι, ειδική περίσταση.
Θα δούμε, έχω ένα τρίμηνο ακόμα μπροστά, πολλά μπορεί να αλλάξουν. Αν πάω θα τραβήξω φωτογραφίες.
Καλά έκανες! Κι εγώ θα το έκανα αν ήμουν Αθήνα.Λεγεών έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:31 Εντάξει στα παπάκια μας, έτσι ήθελα, έτσι έκανα, δεν θα ζητήσω άδεια, σας φαίνεται γελοίο, δεν απευθύνεται σε εσάς όμως, πάμε παρακάτω.
Κάνεις λάθος. Εξειδικευμένοι σεφ υπήρχαν από την αρχαιότητα.stergiosbik έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:38 Ενας μαγειρας ειναι.Ο ορος σεφ μου προκαλει γελιο και αηδια.
Ουτε κανενας επιστημονας ειναι που αλλαξε την ανθρωποτητα ουτε κανενας Θεος.
Μια χαρα ετρωγε η ανθρωποτητα και πριν τους μισελενατους σεφ.
Τρωμε για να ζουμε και δεν ζουμε για να τρωμε.
Παρων!!!Isomnia έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:34Καλά έκανες! Κι εγώ θα το έκανα αν ήμουν Αθήνα.Λεγεών έγραψε: 10 Μάιος 2018, 12:31 Εντάξει στα παπάκια μας, έτσι ήθελα, έτσι έκανα, δεν θα ζητήσω άδεια, σας φαίνεται γελοίο, δεν απευθύνεται σε εσάς όμως, πάμε παρακάτω.
Είπαμε δεν είναι για κάθε μέρα...
Άλλωστε όλοι εσείς που σνομπάρετε τους μισελενάτους και προτιμάτε τον Μπάμπη τον Μερακλή δεν βαρεθήκατε να τρώτε τα ίδια και τα ίδια;
Ποιος δεν θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο, να εμπλουτίσει τις γεύσεις και τους γαστρονομικούς του ορίζοντες;