Κανονικα ο αναγνωστης αν ξερει πώς...Υπαρχουνε πολλοι μεθοδοι...sys3x έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 22:29Και ποιος θα κρίνει ποια είναι αυτή η αντικειμενική αλήθεια αλήθεια;Northern Spirit έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 22:26 Σημερα ζουμε στην εποχη που η αληθεια σε ενα βιβλιο δεν εχει καμια σημασια...Αυτο που εχει σημασια ειναι να εχει πιασαρικο τιτλο και να περιεχει μεσα ομορφα παραμυθια..
Αν τα εχει αυτα οι πωλησεις ειναι εξασφαλισμενες και καποιοι (Βελλο, Λιακο) γινονται και πλουσιοι..
Με αυτη την λογικη δεν εχει σημασια τι γραφει μεσα στο βιβλιο του ο Αριστος..Σημασια εχει αν εχει τιποτε πιασαρικες αποψεις σερβιρισμενες με εξυπνο τροπο για να μασησει το ποπολο. Αν ισχυει αυτο οι πωλησεις θα πανε καλα, αν οχι χαλια.
Η αξια η η ποιοτητα του περιεχομενου δεν ενδιαφερουνε..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....
- Northern Spirit
Re: Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Αυτό είναι;
https://www.politeianet.gr/index.php?op ... mitstart=0
Έκανα αναζήτηση με το όνομά σου και μού έβγαλε μόνον αυτό.ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ο ΠΑΓΚΑΝΙΝΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ
- Υπερκουλτουριάρης
Εύχομαι στον Αριστοτέλη και βουλευτής! Δεν τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση το ομολογώ, αλλά αυτός θα δοξάσει το φόρουμ, είναι γραμμένο!
sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 23:02 Αυτό είναι;
Έκανα αναζήτηση με το όνομά σου και μού έβγαλε μόνον αυτό.ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ο ΠΑΓΚΑΝΙΝΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ
Ιεροσυλία ρε! Ο Παπαδόπουλος με τον Καρνέζη ήταν τα δύο μπουζούκια του Μίκη. Τι συγκρίνεις;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Highlander
sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 23:02 Αυτό είναι;
Θα το βρείτε από Τετάρτη 31/7 στα βιβλιοπωλεία Πολιτεία, Πρωτοπορία, Ιανός Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Ας επικοινωνήσουν μαζί μου όσοι θέλουν να το παραλάβουν σπίτι τους.
Ε καλά, Παπαδόπουλος είναι κοινό όνομα, ήξερα και έναν Γεώργιον.vatraxos έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 23:05sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 23:02 Αυτό είναι;
https://www.politeianet.gr/index.php?op ... mitstart=0![]()
Ιεροσυλία ρε! Ο Παπαδόπουλος με τον Καρνέζη ήταν τα δύο μπουζούκια του Μίκη. Τι συγκρίνεις;
Χωρίς πλάκα, πού το βλέπετε το βιβλίο, δεν είδα λινκ.
Και πώς το βλέπουν οι άλλοι που γράφουν περί φωτό κλπ;Highlander έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 23:07sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 23:02 Αυτό είναι;
https://www.politeianet.gr/index.php?op ... mitstart=0Θα το βρείτε από Τετάρτη 31/7 στα βιβλιοπωλεία Πολιτεία, Πρωτοπορία, Ιανός Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Φαντάζομαι τον Αρίστο να υπογράφει τα βιβλία σε κάποια παρουσίαση και να σκάει ο Γιαννόπουλος και να του ρίχνει 2 χαστούκια
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Highlander
Υπήρχε φωτο στο πρώτο ποστ.sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 23:09Και πώς το βλέπουν οι άλλοι που γράφουν περί φωτό κλπ;Highlander έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 23:07sharp έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 23:02 Αυτό είναι;
Έκανα αναζήτηση με το όνομά σου και μού έβγαλε μόνον αυτό.
https://www.politeianet.gr/index.php?op ... mitstart=0Θα το βρείτε από Τετάρτη 31/7 στα βιβλιοπωλεία Πολιτεία, Πρωτοπορία, Ιανός Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
- καβουροδεινοσαυράκι
Feindflug έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 23:11 Φαντάζομαι τον Αρίστο να υπογράφει τα βιβλία σε κάποια παρουσίαση και να σκάει ο Γιαννόπουλος και να του ρίχνει 2 χαστούκια
Τωρα αυτο με το βουλευτης πως εχει κολλησει σε μερικους;
Βουλευτιλικι σημαινει δημοσιες σχεσεις, σημαινει να στηνεσαι στις λαικες αγορες και να μιλας με τις νοικοκυρες να σε ψηφισουν.
Μακρια απο μενα αυτα.
Επι Αγανακτισμενων 4 φιλοι απο τις ομαδες μας βαλαν υποψηφιοτητα.
Ενας με τους ΑΝΕΛ που δεν βγηκε αλλα πηρε 3.000 ψηφους και τρεις με τον Καζακη.
Εγω ΔΕΝ κατεβηκα.
Ενδεικτικο του πως τα βλεπω τα πραγματα οτι στις περασμενες δημοτικες εκλογες θα μπορουσα να κατεβω με το συνδυασμο του ΣΥΡΙΖΑ που ΚΕΡΔΙΣΕ το δημο μου.
Αλλα πηγα με ανεξαρτητο συνδυασμο παλιων φιλων μονο για να τους βοηθησω να συμπληρωσουν ψηφοδελτιο (αυτοι κατεβαινουν μονο για να βγαζουν ενα με δυο συμβουλους).
Και την βραδια της παρουσιασης των υποψηφιων συμβουλων της παραταξης μου στην κεντρικη πλατεια του δημου...
δεν πηγα καν, καθισα σπιτι και εγραφα.
.
Βουλευτιλικι σημαινει δημοσιες σχεσεις, σημαινει να στηνεσαι στις λαικες αγορες και να μιλας με τις νοικοκυρες να σε ψηφισουν.
Μακρια απο μενα αυτα.
Επι Αγανακτισμενων 4 φιλοι απο τις ομαδες μας βαλαν υποψηφιοτητα.
Ενας με τους ΑΝΕΛ που δεν βγηκε αλλα πηρε 3.000 ψηφους και τρεις με τον Καζακη.
Εγω ΔΕΝ κατεβηκα.
Ενδεικτικο του πως τα βλεπω τα πραγματα οτι στις περασμενες δημοτικες εκλογες θα μπορουσα να κατεβω με το συνδυασμο του ΣΥΡΙΖΑ που ΚΕΡΔΙΣΕ το δημο μου.
Αλλα πηγα με ανεξαρτητο συνδυασμο παλιων φιλων μονο για να τους βοηθησω να συμπληρωσουν ψηφοδελτιο (αυτοι κατεβαινουν μονο για να βγαζουν ενα με δυο συμβουλους).
Και την βραδια της παρουσιασης των υποψηφιων συμβουλων της παραταξης μου στην κεντρικη πλατεια του δημου...
δεν πηγα καν, καθισα σπιτι και εγραφα.
.
-
Απόστολος Σφαλιάρας
θα πρέπει να λες και κανένα παραμύθι,άστο δεν ειναι για σένα αυτά.αν σου γίνει πρόταση για το επικρατείας λέω να το σκεφτείς πάντωςΑρίστος έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 04:33 Τωρα αυτο με το βουλευτης πως εχει κολλησει σε μερικους;
Μακρια απο μενα αυτα.
.
Δεν θα παραλειψω κλωνε.
.
.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Τι εκδόσεις είναι ; Γεωργιάδη;
Θα ανεβασω το λινκ της παρουσιασης απο τον εκδοτικο οικο τις επομενες μερες.
Περιμενουμε πρωτα να παει το βιβλιο και στον Ιανο της Θεσσαλονικης προς το τελος της βδομαδας και μετα θα γινει η παρουσιαση.
Στο fb μου θα το ανεβασω αυριο στις 8.00 το βραδι.
.
Περιμενουμε πρωτα να παει το βιβλιο και στον Ιανο της Θεσσαλονικης προς το τελος της βδομαδας και μετα θα γινει η παρουσιαση.
Στο fb μου θα το ανεβασω αυριο στις 8.00 το βραδι.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-