Ε, ναι, ρε φίλε. Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός της μανταμσουσουδικής χιπστεριάς, δεν ξέρω τι είναι. Είναι η ανάγκη να νιώθεις ότι κάνεις κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό, κάτι που το ξέρουν λίγοι και που το εκτιμούν ακόμα λιγότεροι. Που έχει στυλ και γοητεία, που αποπνέει κύρος και κουλτούρα. Πίπες, μηχανικά ρολόγια, μαντήλια, «εκλεπτυσμένο» ντύσιμο, κτλ. Δεν είναι κακό να σου αρέσει το ωραίο ντύσιμο, που συνήθως δεν κοστίζει τόσο πολύ, άλλωστε. Αλλά υπάρχει ουσιώδης διαφορά ανάμεσα στο να έχεις μια χαλαρή στάση απέναντι στο ντύσιμο, απλά να έχεις γούστο, και στο να επιζητάς να βρεις το εξεζητημένο, το και καλά στυλάτο, που θα σε βάλει σε ένα εικονικό κλαμπ υψηλής και διακριτικής αισθητικής.vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 18:17Το θυμάμαι αυτό το νήμα με κάτι βίντατζ παππουδιές. Στο παλιο πχορουμ υπήρχε νομίζω,δεν ξερω αν εχουν ανοίξει κι εδω.Feindflug έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 16:21Ήταν εκείνο το dandy club, που αναρτούσαν cool αξεσουάρ και ρούχα, τα οποία ανάθεμα αν είχαν χρήματα να τα αγοράσουν οι περισσότεροι ή/και αν είχαν το υπόλοιπο στυλ και χαρακτήρα για να τα στηρίξουν.hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 16:10
Why? Δεν χρειάζομαι συνήθειες και ντύσιμο που να προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν ανήκω στην μάζα. Δεν με ενοχλεί καν να ανήκω στην μάζα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι ιδιαίτερος. Στην τελική, πραγματικά ιδιαίτερος για τον υπόλοιπο κόσμο είσαι αν έχεις προσφέρει κάτι σημαντικό στην ανθρωπότητα, όχι αν φοράς σακάκι Λουί Βιτόν με τρίχα από έγκυο λάμα και μεταξένιο κασκόλ από εξαφανισμένο είδος μεταξοσκώληκα.
Dandy club στην χώρα που ο Ρέμος έκανε μόδα το λευκό πουκάμισο με τζην παντελόνι και εν έτει 2019 ξαναφοράνε την φίρμα Air Jordan.
Δεν ξέρω σε τι διαφέρει το «δεν έχεις ξυριστεί ποτέ πραγματικά αν δεν έχεις ξυριστεί με παραδοσιακό ξυράφι» από το «δεν έχεις ζήσει αν δεν έχεις διασχίσει την Αλάσκα με σκυλιά, σε έλκηθρο», του blackpaint. Πέραν του ότι είναι αληθινά παπαριές όλα αυτά. Όταν ξυριζόμουν, κάποτε, στα νιάτα μου, χρησιμοποιούσα mach 3. Το δέρμα μου ήταν απαλό σαν ροδοπέταλο. Δεν υπάρχει έννοια «πιο βαθύ ξύρισμα» ούτε είναι κάποια πιο απολαυστική διαδικασία, εκτός κι αν γουστάρεις ASMR καταστάσεις: