Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:44
Το "σιδηρουργός" είναι ένα τυπικό επάγγελμα νάνου, πιο πολύ με ενδιέφερε να μην πάει ο νους σε πολεμιστή.
Είναι πραγματικά περίεργο που οι νάνοι κάνουν ένα τόσο "μυώδες" επάγγελμα.
στην ερώτηση του νήματος μήπως κατά τύχη η απάντησή σου είναι ότι εμπνεύστηκες από την Michelle Anne Sinclair;
Ω! Ποία έκπληξις, ένας άντρας με ρωτάει αν το ψευδώνυμό μου εμπνέεται από μια πορνοστάρ
(μα καλά, τόσο διάσημη είναι πια αυτή η συνονόματη; )
Στο δια ταύτα, το ψευδώνυμό μου εμπνέεται από το φυτό Ατρόπα Μπελαντόνα που για κάποιο λόγο μου δημιουργούσε πάντα μια αίγλη.
Επέλεξα το αρχαίο όνομα ενός φιλοσόφου, πολιτικού, φυσικού και αθλητή που καταγόταν από περιοχή εκτός των σημερινών ελληνικών συνόρων. Έτσι φαίνεται ότι ο ελληνισμός και η Ελλάδα είναι πέρα από τα σημερινά σύνορα.
Μερικά ακόμη βασικοί λόγοι είναι ότι έτσι έβαλα το λιθαράκι στο να ασχοληθεί κάποιος να ερευνήσει το έργο του, αλλά και η ρίζα της λέξης του ονόματος...
Είναι πραγματικά περίεργο που οι νάνοι κάνουν ένα τόσο "μυώδες" επάγγελμα.
στην ερώτηση του νήματος μήπως κατά τύχη η απάντησή σου είναι ότι εμπνεύστηκες από την Michelle Anne Sinclair;
Ω! Ποία έκπληξις, ένας άντρας με ρωτάει αν το ψευδώνυμό μου εμπνέεται από μια πορνοστάρ
(μα καλά, τόσο διάσημη είναι πια αυτή η συνονόματη; )
Στο δια ταύτα, το ψευδώνυμό μου εμπνέεται από το φυτό Ατρόπα Μπελαντόνα που για κάποιο λόγο μου δημιουργούσε πάντα μια αίγλη.
Δε μπορείς να φανταστείς. Είναι σα να έχεις ψευδώνυμο "Παναθηναϊκαρα" αλλά να μην έχει σχέση με ομάδες, να έχεις εμπνευστεί από τα Παναθήναια σαν αρχαία γιορτή.
Δεν το σκέφτηκα και πολύ είναι η αλήθεια για να το βγάλω.
pylothess. py =πυροβολικό. Υπηρέτησα στο πυροβολικό, lo = έχω σπουδάσει λογιστική και τέλος thess επειδή μένω στην Θεσσαλονίκη.
Έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα ψευδώνυμο και υιοθέτησα αυτό.
Έκοψα το Ιφιγένεια που μου άρεσε πολύ στα 16, το έκανα Ίφις, ελληνοαγγλιστί Ifis για ένα παιχνίδι rpg, μπήκα έτσι στο πρώτο μου φόρουμ κάπου στα 20 και μετατράπηκε σε Ίφιδα κατά την πάροδο των ετών
Ίφιδα έγραψε: 09 Ιουν 2019, 21:16
Έκοψα το Ιφιγένεια που μου άρεσε πολύ στα 16, το έκανα Ίφις, ελληνοαγγλιστί Ifis για ένα παιχνίδι rpg, μπήκα έτσι στο πρώτο μου φόρουμ κάπου στα 20 και μετατράπηκε σε Ίφιδα κατά την πάροδο των ετών
Το βλέπω να καταλήγει "φίδι", όταν σε κάνει πεθερά ο γιος σου.