Το ενδεχόμενο του ότι η πλειοψηφία βλέπει ζαιο και αλλάζει πεζοδρόμιο το έχεις σκεφτεί;paul25 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 00:49 Βασικα οποιος ηθελε να διαμαρτυρηθει σε αυτες τις εκλογες επρεπε να παει στον Α Γυρο και να ψηφισει καποιο μικρο κομμα που θα ειχε ελπιδες να παρει εδρες στο περιφερειακο η δημοτικο συμβουλιο και στο Β γυρο τον μειοψηφουντα. Αυτο δημιουργει "πολυχρωμα" συμβουλια και αποδυναμωμενο περιφερειαρχη η δημαρχο. Ηθελε στρατηγικη προσεγγιση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
δουρου πατουλης ποσοστα, εκτεθείτε..
-
Δημοκράτης
Re: δουρου πατουλης ποσοστα, εκτεθείτε..
1- 0 με στημενη διαιτησια. δεν εχουν γινει τετοια σφαξιματα πουθενα.
χιλη, σχολη σικαγου καταστασεις.
Τι να κανουμε ρε φιλε; Αφου ετσι οπως ειναι η σρχιτεκτονικη του συστηματος δε σου αφηνε αλλη επιλογη. Το συναισθημα με επνιγε και με καταπιεζε αλλα επρεπε να αφησω τη λογικη να πραξει.Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:00Το ενδεχόμενο του ότι η πλειοψηφία βλέπει ζαιο και αλλάζει πεζοδρόμιο το έχεις σκεφτεί;paul25 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 00:49 Βασικα οποιος ηθελε να διαμαρτυρηθει σε αυτες τις εκλογες επρεπε να παει στον Α Γυρο και να ψηφισει καποιο μικρο κομμα που θα ειχε ελπιδες να παρει εδρες στο περιφερειακο η δημοτικο συμβουλιο και στο Β γυρο τον μειοψηφουντα. Αυτο δημιουργει "πολυχρωμα" συμβουλια και αποδυναμωμενο περιφερειαρχη η δημαρχο. Ηθελε στρατηγικη προσεγγιση.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Κρίμα ρε πούστη μου, ήταν η λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού η Ρένα.
Άλλη μία πενταετία και θα είχαμε ακρίδες, θα κοκκινίζε ο Κηφισός, ενδεχομένως και θα πέθαιναν οι πρωτότοκοι των μη συριζαίων
Δε χάσαμε περιφερειάρχη, τις πληγές του Φαραώ χάσαμε
Άλλη μία πενταετία και θα είχαμε ακρίδες, θα κοκκινίζε ο Κηφισός, ενδεχομένως και θα πέθαιναν οι πρωτότοκοι των μη συριζαίων
Δε χάσαμε περιφερειάρχη, τις πληγές του Φαραώ χάσαμε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Λογικά θα κερδανε, να δούμε και τι λέει ο βλαξεβανης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Δημοκράτης
Ρουφα τον πουλο ρε καραγκιοζηπήζον bot έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:021- 0 με στημενη διαιτησια. δεν εχουν γινει τετοια σφαξιματα πουθενα.
-
Δημοκράτης
Μαζί σουpaul25 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:05Τι να κανουμε ρε φιλε; Αφου ετσι οπως ειναι η σρχιτεκτονικη του συστηματος δε σου αφηνε αλλη επιλογη. Το συναισθημα με επνιγε και με καταπιεζε αλλα επρεπε να αφησω τη λογικη να πραξει.Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:00Το ενδεχόμενο του ότι η πλειοψηφία βλέπει ζαιο και αλλάζει πεζοδρόμιο το έχεις σκεφτεί;paul25 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 00:49 Βασικα οποιος ηθελε να διαμαρτυρηθει σε αυτες τις εκλογες επρεπε να παει στον Α Γυρο και να ψηφισει καποιο μικρο κομμα που θα ειχε ελπιδες να παρει εδρες στο περιφερειακο η δημοτικο συμβουλιο και στο Β γυρο τον μειοψηφουντα. Αυτο δημιουργει "πολυχρωμα" συμβουλια και αποδυναμωμενο περιφερειαρχη η δημαρχο. Ηθελε στρατηγικη προσεγγιση.
Και έχω πρόβλημα με την συνείδηση μου που δεν έκανα το ίδιο το 15 και το 11 και επέστρεψα και εγώ να βγουν ο γαπ και ο αληταρας ο τσιπρας
ωπα, θυμωσε παιδια, βαστατε.Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:13Ρουφα τον πουλο ρε καραγκιοζηπήζον bot έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:021- 0 με στημενη διαιτησια. δεν εχουν γινει τετοια σφαξιματα πουθενα.
θα φωναξεις το βαγγελη?
-
Δημοκράτης
Έβγαλαν ανακοίνωση οι καραγκιόζη δες ότι είναι ικανοποιημένοι γιατί αύξησαν τα ποσοστά τους. Ρε δεν πάνε καλά λεμε
-
Δημοκράτης
Μπουκωμενε 35 μέρες έμειναν μέχρι τον επόμενο βιασμοπήζον bot έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:15ωπα, θυμωσε παιδια, βαστατε.Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:13Ρουφα τον πουλο ρε καραγκιοζηπήζον bot έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:02
1- 0 με στημενη διαιτησια. δεν εχουν γινει τετοια σφαξιματα πουθενα.
θα φωναξεις το βαγγελη?![]()
μαζι σου εχω φαει παραλογο κολλημα
μαλλον επειδη εισαι θλιβερο βοθρολυμα.
παλι δεν ειναι χάικου, εχει ομοιοκαταληξια
εχει και δημοκρατη ομως. αρα χάλι-κου
παλι δεν ειναι χάικου, εχει ομοιοκαταληξια
εχει και δημοκρατη ομως. αρα χάλι-κου
-
Δημοκράτης
Κόλλημα έχεις φάει και 2 άπαντες τσεςπου έφαγες και γράφεις μπουκωμενος καραγκιοζακοπήζον bot έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:18 μαζι σου εχω φαει παραλογο κολλημα
παλι δεν ειναι χάικου, εχει ομοιοκαταληξια![]()
εχει και δημοκρατη ομως. αρα χάλι-κου![]()
γλιστρηδαΔημοκράτης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:21Κόλλημα έχεις φάει και 2 άπαντες τσεςπου έφαγες και γράφεις μπουκωμενος καραγκιοζακοπήζον bot έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:18 μαζι σου εχω φαει παραλογο κολλημα
τα ματια σου κλαμενα καλη μου
και πονεσε η ψυχη μου.
δεν τσακιζω φρυδι.
μονο κοκκαλα
-
Δημοκράτης
Προς το παρόν η κωλος σου έχει γίνει σταθμός του μετρό οπότε Ρουφα και άσε τα αστειάκια ζαιεπήζον bot έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:24γλιστρηδαΔημοκράτης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:21Κόλλημα έχεις φάει και 2 άπαντες τσεςπου έφαγες και γράφεις μπουκωμενος καραγκιοζακοπήζον bot έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:18 μαζι σου εχω φαει παραλογο κολλημα
και πονεσε η ψυχη μου.
δεν τσακιζω φρυδι.
μονο κοκκαλα
μετρο θεσσαλονικης ομως, μακετο.Δημοκράτης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 02:10Προς το παρόν η κωλος σου έχει γίνει σταθμός του μετρό οπότε Ρουφα και άσε τα αστειάκια ζαιεπήζον bot έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:24γλιστρηδαΔημοκράτης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:21
Κόλλημα έχεις φάει και 2 άπαντες τσεςπου έφαγες και γράφεις μπουκωμενος καραγκιοζακο
και πονεσε η ψυχη μου.
δεν τσακιζω φρυδι.
μονο κοκκαλα
ενω εσυ, πακετο,
διανομη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-