!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μπάμπης του Σκάι βάζει για βουλευτής.
Re: Ο Μπάμπης του Σκάι βάζει για βουλευτής.
Παιδιά αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει. Μη γκρινιάζετε δεν έχει και τίποτε καλύτερο η ΝΔ να αναδείξει.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Δεν θα τον ψήφιζα αλλά είχαμε και χειρότερους.
Σε άλλη χώρα π.χ. κάτι σαν Φινλανδία, Δανία, Γερμανία ίσως θα μπορούσα να ψηφίσω κεντροδεξιά εύκολα, αλλά στην Ελλάδα με ενοχλούν οι σχέσεις ΝΔ με Μαρινάκη, Αλαφούζο (τον Αλαφούζο δεν τον αντιπαθώ αλλά είναι ενοχλητικός ο τυχοδιωκτισμός του).
Σε άλλη χώρα π.χ. κάτι σαν Φινλανδία, Δανία, Γερμανία ίσως θα μπορούσα να ψηφίσω κεντροδεξιά εύκολα, αλλά στην Ελλάδα με ενοχλούν οι σχέσεις ΝΔ με Μαρινάκη, Αλαφούζο (τον Αλαφούζο δεν τον αντιπαθώ αλλά είναι ενοχλητικός ο τυχοδιωκτισμός του).
- Dante Alighieri
Αυτο λεει πολλα.Chainis έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:31Καμια θεση του δεν ηταν κρατικη, οι τραπεζες που δουλεψε πολλα χρονια ηταν ιδιωτικες.Dante Alighieri έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:44 Οχι. Εσυ τι αμφισβητεις; Αφου λες το ειδες το "πλουσιο" βιογραφικο του σε κρατικες θεσεις.
Το πιο σχετικο με το δημοσιο που εκανε για μικρο διαστημα, ηταν συμβουλος του Σημιτη.
Hec est vipera versa in viscera genitricis
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
να σημειωσω οτι η εμπορικη στην οποια εργαζοταν ηταν και αυτη στον ελγχο του δημοσιου μεχρι το 2006Chainis έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:31Καμια θεση του δεν ηταν κρατικη, οι τραπεζες που δουλεψε πολλα χρονια ηταν ιδιωτικες.Dante Alighieri έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:44 Οχι. Εσυ τι αμφισβητεις; Αφου λες το ειδες το "πλουσιο" βιογραφικο του σε κρατικες θεσεις.
Το πιο σχετικο με το δημοσιο που εκανε για μικρο διαστημα, ηταν συμβουλος του Σημιτη.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τιποτα δεν λεει.Dante Alighieri έγραψε: 01 Ιουν 2019, 16:34Αυτο λεει πολλα.Chainis έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:31Καμια θεση του δεν ηταν κρατικη, οι τραπεζες που δουλεψε πολλα χρονια ηταν ιδιωτικες.Dante Alighieri έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:44 Οχι. Εσυ τι αμφισβητεις; Αφου λες το ειδες το "πλουσιο" βιογραφικο του σε κρατικες θεσεις.
Οτι λεει και το οτι δουλευει στον ομιλο του Αλαφουζου κι οχι του Βαρδινογιαννη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Μηχανικός έγραψε: 31 Μάιος 2019, 19:58 Τώρα το ανακοίνωσε στην Σία, του το πρότεινε ο Μητσοτάκης και δέχτηκε.![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
οτι σκουπιδοαπατεωνας υπαρχει κατεβαινει με την νδ.
- Sid Vicious
Όταν ακούω κάποιον να φέρνει τα πτυχία του ως αποδείξεις ικανότητας τότε είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχω να κάνω με έναν απατεώνα.southern έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:17 Έχει 2 μεταπτυχιακά στη χρηματοοικονομική και την οικονομική ιστορία.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πράγματι, ειδικά αν είναι πάνω από 25-28 χρ.Sid Vicious έγραψε: 01 Ιουν 2019, 21:41Όταν ακούω κάποιον να φέρνει τα πτυχία του ως αποδείξεις ικανότητας τότε είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχω να κάνω με έναν απατεώνα.southern έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:17 Έχει 2 μεταπτυχιακά στη χρηματοοικονομική και την οικονομική ιστορία.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
λεει πολλά αλλα όχι αυτό που είπες εσυ.Dante Alighieri έγραψε: 01 Ιουν 2019, 16:34Αυτο λεει πολλα.Chainis έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:31Καμια θεση του δεν ηταν κρατικη, οι τραπεζες που δουλεψε πολλα χρονια ηταν ιδιωτικες.Dante Alighieri έγραψε: 01 Ιουν 2019, 12:44 Οχι. Εσυ τι αμφισβητεις; Αφου λες το ειδες το "πλουσιο" βιογραφικο του σε κρατικες θεσεις.
Εχει δικιο ο Dante Alighieri ο Μπαμπης εχει δουλεψει σε κρατικες θεσεις + ομιλο Αλαφουζο πουθενα αλλου.Η ιστορια επαναλαμβανεται πρωτα σαν φαρσα και μετα σαν τραγωδια.Και η ανοδος του Κουλη στην κυβερνηση αρχιζει να θυμιζει πλεον την ανοδο Σημιτη στην κυβερνηση.gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 21:51λεει πολλά αλλα όχι αυτό που είπες εσυ.Dante Alighieri έγραψε: 01 Ιουν 2019, 16:34Αυτο λεει πολλα.Chainis έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:31
Καμια θεση του δεν ηταν κρατικη, οι τραπεζες που δουλεψε πολλα χρονια ηταν ιδιωτικες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βήμα και eurobank διαβάζω.zteo έγραψε: 01 Ιουν 2019, 22:03Εχει δικιο ο Dante Alighieri ο Μπαμπης εχει δουλεψει σε κρατικες θεσεις + ομιλο Αλαφουζο πουθενα αλλου.Η ιστορια επαναλαμβανεται πρωτα σαν φαρσα και μετα σαν τραγωδια.Και η ανοδος του Κουλη στην κυβερνηση αρχιζει να θυμιζει πλεον την ανοδο Σημιτη στην κυβερνηση.
Ενταξει εκανε και ενα μικρο περασμα απο εκει.Απλα συμπληρωνουν το βιογραφικο του τιποτα αλλο.gassim έγραψε: 01 Ιουν 2019, 22:08Βήμα και eurobank διαβάζω.zteo έγραψε: 01 Ιουν 2019, 22:03Εχει δικιο ο Dante Alighieri ο Μπαμπης εχει δουλεψει σε κρατικες θεσεις + ομιλο Αλαφουζο πουθενα αλλου.Η ιστορια επαναλαμβανεται πρωτα σαν φαρσα και μετα σαν τραγωδια.Και η ανοδος του Κουλη στην κυβερνηση αρχιζει να θυμιζει πλεον την ανοδο Σημιτη στην κυβερνηση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- NewModelArmy
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 704 Προβολές