!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πτώση ΚΚΕ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Πτώση ΚΚΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:21
πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:05 καλη η περικοκλαδα αλλα εχω φαει χιλιαδες, δεν την ακουω πια, στο θεμα μας:

οταν εσυ στη δουλεια σου κανεις αυτο που απαιτεις απ τον τσιπρα να κανει στη δικια του, στειλε ενα μηνυμα ρε. θα εχεις κερδισει λουκουμι συριανο.

εσυ που δε ριχνεις χριστοπαναγιες στο αφεντικο και δεν ξεσηκωνρις τους υπολοιπους εργαζομενους σε απεργιες εισαι προδοτης?
λουκουμι ιζ γουέιτινγκ
Εάν ήμουν συνδικαλιστής, που θα είχα εκλεγεί για αυτό ακριβώς το λόγο, γιατί θα είχα πείσει τους συναδέλφους μου πως δεν θα κώλωνα να τους ξεσηκώνω κάθε τόσο σε απεργίες, μέχρι να κερδίσουν τα (δίκαια που θα γίνουν πράξη λολ) αιτήματά τους. Και ωστόσο μετά την εκλογή μου, γινόμουν το χαχανίζον κουτάβι του αφεντικού, με τη γλώσσα μου συνεχώς κρεμασμένη έξω, ΝΑΙ, θα ήμουν προδότης, όπως ακριβώς είναι ο Τσίπρας. Το άμα κάποιος είναι πουλημένο τομάρι ή όχι, είναι κάτι το σαφέστατα διευκρινισμένο και απόλυτο, δεν είναι κάτι συγκρίσιμο.
ρε εισαι 25 και κατω? χαλαω το σαλιο μου? αυτος που περιγραφεις υπαρχει? δειξε μου εναν.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Να διευκρινησω οτι οσοι κοπτονται εδω για την πτωση του ΚΚΕ να θυμησω οτι κανατε δηθεν επιθεσεις στον Συριζα συκοφαντοντας την πολιτικη του ΚΚΕ δια μεσου αυτης.Αυτο δεν θα γινει στην πορεια προς τις εκλογες.Τι Τσιπρας Τι Κουλης :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

zteo έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:40 Να διευκρινησω οτι οσοι κοπτονται εδω για την πτωση του ΚΚΕ να θυμησω οτι κανατε δηθεν επιθεσεις στον Συριζα συκοφαντοντας την πολιτικη του ΚΚΕ δια μεσου αυτης.Αυτο δεν θα γινει στην πορεια προς τις εκλογες.Τι Τσιπρας Τι Κουλης :8)
πότε εγινε κουμουνιστης ο κουλης;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Τελικά τσακώθηκαν και μεταξύ τους... τι τά 'θελες ρε ταλαίπωρε;
zteo

talaipwros έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:42
zteo έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:40 Να διευκρινησω οτι οσοι κοπτονται εδω για την πτωση του ΚΚΕ να θυμησω οτι κανατε δηθεν επιθεσεις στον Συριζα συκοφαντοντας την πολιτικη του ΚΚΕ δια μεσου αυτης.Αυτο δεν θα γινει στην πορεια προς τις εκλογες.Τι Τσιπρας Τι Κουλης :8)
Γιατι ποτε ηταν αριστερος ο Τσιπρας?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

talaipwros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:04 Πώς εξηγείτε την πτώση του ΚΚΕ;

Κυβερνητική φθορά;
οι γέροντες που το στηρίζουν σιγά σιγά πεθαίνουν;
άλλο;
τους πηγε μαμιωντας ο Τζημερος. Ο κοσμος ξυπναει.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:39 Τελικά είχε δίκιο σε όλα όσα είχε πει για το ΣΥΡΙΖΑ, και προς τιμήν του αρνήθηκε τη συνεργασία μαζί του. Είναι πλέον ένα απο τα λίγα κόμματα σε όλον τον κόσμο που υποστηρίζει το αυτονόητο, πως μόνο με λαϊκοποίηση των μέσων παραγωγής πλούτου καταργείται η αστική ολιγαρχία. Εδώ ακόμα και ο Μαοϊσμός οδήγησε την Κίνα στο να γίνει καπιταλιστικότερη και απο τις ΗΠΑ των 20s. Και αφού διαπιστώσατε όλοι οι ονειροπαρμένοι πως το αναθεωρητικό μοντέλο του αλλάζουμεΑποΜεσαΤηνΕυρωπη του Τσίπρα οδήγησε μόνο στο να καταλήξει ο Μικρός Λένιν, μη χέσω, να κάνει τρελά τσιμπούκια εντός, εκτός και επι τα αυτά, τώρα σας φταίει το ΚΚΕ;
Η διαφορά μεταξύ λαικοποιησης και κρατικοποιησης είναι κάτι σαν τους αγγέλους που χορεύουν στη μύτη της καρφίτσας.
Μόνο ο Θεός ξέρει τι παίζει.

Οπότε και η Κίνα είναι κομμουνιστικοτατη.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
talaipwros

zteo έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:44
παντα
zteo

talaipwros έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:54

παντα
Αρα θεωρεις την ενισχυση του ΝΑΤΟ με την Συμφωνια των Πρεσπων αριστερη πολιτικη.Να υποθεσω οτι ο Κουλης θα ακολουθησει δεξια πολιτικη και θα σκισει την Συμφωνια των Πρεσπων και θα αποχωρησουμε απο το ΝΑΤΟ σωστα? :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
talaipwros

zteo έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:58
παντα
Αρα θεωρεις την ενισχυση του ΝΑΤΟ με την Συμφωνια των Πρεσπων αριστερη πολιτικη.Να υποθεσω οτι ο Κουλης θα ακολουθησει δεξια πολιτικη και θα σκισει την Συμφωνια των Πρεσπων και θα αποχωρησουμε απο το ΝΑΤΟ σωστα? :8)
θεωρω την ενισχυση του ΝΑΤΟ με την συμφωνια των πρεσπων ακριβως οτι θα εκανε και το ΚΚΕ στη κυβερνηση. Για αυτο και επεσε, επειδη ειδε ο κοσμος τι κανουν οι κουμουνιστες οταν κυβερνουνε ( και επειδη πεθαινουν σιγα σιγα οι γεροντες)
zteo

talaipwros έγραψε: 28 Μάιος 2019, 02:00
zteo έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:58

παντα
θεωρω την ενισχυση του ΝΑΤΟ με την συμφωνια των πρεσπων ακριβως οτι θα εκανε και το ΚΚΕ στη κυβερνηση. Για αυτο και επεσε, επειδη ειδε ο κοσμος τι κανουν οι κουμουνιστες οταν κυβερνουνε ( και επειδη πεθαινουν σιγα σιγα οι γεροντες)
Σημερα μαθαμε οτι το ΝΑΤΟ ειναι Κουμμουνιστικο.Αρα τον Ιουνιο ο δεξιος πρωθυπουργος της ΝΔ Κουλης θα οδηγησει την χωρα εκτος ΝΑΤΟ.Να εισαι σιγουρος οτι οταν το κανεται το ((κακο)) ΚΚΕ θα σας στηριξει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:51
Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:39 Τελικά είχε δίκιο σε όλα όσα είχε πει για το ΣΥΡΙΖΑ, και προς τιμήν του αρνήθηκε τη συνεργασία μαζί του. Είναι πλέον ένα απο τα λίγα κόμματα σε όλον τον κόσμο που υποστηρίζει το αυτονόητο, πως μόνο με λαϊκοποίηση των μέσων παραγωγής πλούτου καταργείται η αστική ολιγαρχία. Εδώ ακόμα και ο Μαοϊσμός οδήγησε την Κίνα στο να γίνει καπιταλιστικότερη και απο τις ΗΠΑ των 20s. Και αφού διαπιστώσατε όλοι οι ονειροπαρμένοι πως το αναθεωρητικό μοντέλο του αλλάζουμεΑποΜεσαΤηνΕυρωπη του Τσίπρα οδήγησε μόνο στο να καταλήξει ο Μικρός Λένιν, μη χέσω, να κάνει τρελά τσιμπούκια εντός, εκτός και επι τα αυτά, τώρα σας φταίει το ΚΚΕ;
Η διαφορά μεταξύ λαικοποιησης και κρατικοποιησης είναι κάτι σαν τους αγγέλους που χορεύουν στη μύτη της καρφίτσας.
Μόνο ο Θεός ξέρει τι παίζει.

Οπότε και η Κίνα είναι κομμουνιστικοτατη.
Σαν μαοϊκή ξεκίνησε. Θεωρούσε τμήματα του κεφαλαίου συνεργάσιμα και ωφέλιμα. Αυτό οδήγησε στο να υπάρχουν σήμερα δισεκατομμυριούχοι και τελείως άποροι, ταυτόχρονα. Τα δήθεν τμήματα του κεφαλαίου όμως είναι οι κυρίαρχοι παίκτες. Καταλαβαίνω, όπως πολλοί άλλοι θέλεις και εσύ να θεωρείς κομμουνισμό = έντονο κρατικό έλεγχο, ή πως η αιτία της δικτατορίας δεν είναι το απλό ότι έτσι διασφαλίζονται δια ροπάλου τα συμφέροντα των οικονομικά ισχυρών, αλλά πως η εκεί τυραννίδα οφείλεται στο μεταφυσικό αίτιο της επίκλησης των σκέψεων των μεγάλων παλαιών κθουλ... Εεεε κομμουνιστών ή και λόγω του κακού φενγκ σούι που δημιουργεί η ύπαρξη των λογής κομμουνιστικών συμβόλων. Αλλά απο τη στιγμή που τα μέσα παραγωγής (και μάλιστα τα περισσότερα) ανήκουν σε ιδιωτικά χέρια, δεν υπάρχει κομμουνισμός. Η Κίνα είναι μια εθνικιστική δικτατορία, όπου γίνεται κρατική παρέμβαση, έστω και πολύ έντονη, στην αγορά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Η "θρησκευτική" προσήλωση του ΚΚΕ στα ιδεώδη της ΕΣΣΔ που ηττήθηκε στον ψυχρό πόλεμο, έχει καταντήσει κουραστική, και το λέω ως άνθρωπος που θεωρεί την παρουσία αυτού του κράτους θετική στην παγκόσμια ιστορία. Το κόμα έχει μείνει στασιμό, δεν εμπνέι κανέναν. Ηγέτης σοβαρός δεν υπάρχει, επιμένουν σε βαρετά άτομα στα πλαίσια της "αλληλεγγύης΄, και έτσι ο Γιάνης πιάνει τα νούμερά τους σε κάτι μήνες. Απλα υπάρχουν πλέον.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

vatraxos έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:05
kameron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:04
vatraxos έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:01
Χαμηλότερο, φοβάμαι.
Γιατί; Άντε να φύγουν ελάχιστοι προς το σύριζα. Εκτός και αν φοβάσαι διαρροές προς Μπαρουφ.
Πάντως είστε -50000 ψήφοι από το 2014 (στην προβολή τελικής καταμέτρησης) ή αλλιώς -15% της δύναμης. Μεγάλη αποτυχία αν σκεφθείς και την υποχώρηση του σύριζα.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ο Κουτσούμπας ουσιαστικά συγκρίνει το ποσοστό με αυτό των τελευταίων εθνικών. Προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα.
Το 2010 οταν ηταν να περασουν τα μνημονια και ο λαος εβραζε οι μπραβοι του ΠΑΜΕ επενεβησαν πυροσβεστικα και εμποδισαν το λαο να μπει και να καψει το μπουρδελο τη βουλη.Βεβαια τοτε το κοκοε που ειναι επαναστατικο και κομμουνιστικο (ο θεος να το κανει :smt005: )πολυ θα εβγαινε στην παρανομια και γιοκ ο μισθος του Κουτσουμπα σε ευρω φυσικα γιατι εξοδος απο αυτο ειναι καταστροφη να τα λεμε αυτα συντροφε.
Η νουδουλα τοτε δια του Αδωνη Γεωργιαδη σας ευχαριστουσε που φυλαξατε το κοινοβουλιο και την δημοκρατια.Αυτοι ειστε. :g030:
zteo

plouf έγραψε: 28 Μάιος 2019, 06:40
vatraxos έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:05
kameron έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:04

Γιατί; Άντε να φύγουν ελάχιστοι προς το σύριζα. Εκτός και αν φοβάσαι διαρροές προς Μπαρουφ.
Πάντως είστε -50000 ψήφοι από το 2014 (στην προβολή τελικής καταμέτρησης) ή αλλιώς -15% της δύναμης. Μεγάλη αποτυχία αν σκεφθείς και την υποχώρηση του σύριζα.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ο Κουτσούμπας ουσιαστικά συγκρίνει το ποσοστό με αυτό των τελευταίων εθνικών. Προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα.
Το 2010 οταν ηταν να περασουν τα μνημονια και ο λαος εβραζε οι μπραβοι του ΠΑΜΕ επενεβησαν πυροσβεστικα και εμποδισαν το λαο να μπει και να καψει το μπουρδελο τη βουλη.Βεβαια τοτε το κοκοε που ειναι επαναστατικο και κομμουνιστικο (ο θεος να το κανει :smt005: )πολυ θα εβγαινε στην παρανομια και γιοκ ο μισθος του Κουτσουμπα σε ευρω φυσικα γιατι εξοδος απο αυτο ειναι καταστροφη να τα λεμε αυτα συντροφε.
Η νουδουλα τοτε δια του Αδωνη Γεωργιαδη σας ευχαριστουσε που φυλαξατε το κοινοβουλιο και την δημοκρατια.Αυτοι ειστε. :g030:
Δεν βαρεθηκατε τα ιδια ψεματα και τις ιδιες συκοφαντιες.Εννια χρονια απο τοτε κανενα ΚΚΕ δεν σας εμποδισε να φτιαξετε κινημα να κατεβασετε τον κοσμο στον δρομο και να παρετε την βουλη ((επαναστατικα)).Απλα η οικονομια ειναι στα χερια των αστων και δεν θα πετυχενατε απολυτως τιποτα.Αλλα δικαιολογησε διοτι εχεις πληρη ημιμαθεια τι γινεται στις επαναστασεις.
Απο τοτε το μονο που κανεται ειναι να βαζετε πλατη στην πολιτικη του Συριζα και να δινεται αλλοθι στην δεξια να συκοφαντει την αριστερα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”