Μόνο αν η ατμόσφαιρα στο λεκανοπέδιο είναι διαυγής (αραιά και που δηλαδή).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διακοπες 2019!
Re: Διακοπες 2019!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Το όνειρό μου (το απραγματοποίητο): ένα σπίτι μικρό (μονοκατοικία) κοντά σε θάλασσα, περιφραγμένο, απαραιτήτως με κήπο που θα έχει τουλάχιστον 1 δέντρο (κατά προτίμηση λεμονιά).Naida έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:04Όχι ρε από μακριά. Θελω από κοντά. Να κάθομαι στο μπαλκόνι να την βλέπω.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:01Και απο Πολυγωνο φαινεται.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:25
Που κ που. Αλλά δεν είναι και τόσο ακριβό. Πχ Δραπετσώνα, Πέραμα![]()
Στην Δραπετσώνα έχω βρει και την πολυκατοικία που θέλω να μείνω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Εφιαλτης με αλλοδαπους ειναι.aLiCat έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:41Είναι όνειρο η Αθήνα τον Αύγουστο (όταν τα σμήνη έχουν κατακλύσει επαρχία και νησιά), με την προϋπόθεση να έχεις καλή παρέα.Naida έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:35Η Αθήνα τον Αύγουστο είναι όαση. Δεν το λέω επειδή έχω κάτι χρόνια να πάω διακοπές , το λέω γιατί για μένα ισχύει. Φαντάσου εγώ την λάτρεψα χωρίς να έχω αυτοκίνητο να τριγυρίζω.gassim έγραψε: 29 Απρ 2019, 23:28 Εμένα δεν μου αρέσει πάντως η αθήνα τον αύγουστο.
Οι πιο πολλές παρέες λείπουν και η άδεια αθήνα με μελαγχολεί.
Μοναξιά σε άδεια Αθήνα, Αύγουστο μήνα είναι δράμα (το έχω ζήσει στο μακρινό παρελθόν και δεν θα'θελα να μου ξανασυμβεί).
Και εγώ ! Με αυλή! Ποτέ δεν ξέρεις.aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:09Το όνειρό μου (το απραγματοποίητο): ένα σπίτι μικρό (μονοκατοικία) κοντά σε θάλασσα, περιφραγμένο, απαραιτήτως με κήπο που θα έχει τουλάχιστον 1 δέντρο (κατά προτίμηση λεμονιά).Naida έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:04Όχι ρε από μακριά. Θελω από κοντά. Να κάθομαι στο μπαλκόνι να την βλέπω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ειχε λεμονια το σπιτι στο χωριο μουaLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:09Το όνειρό μου (το απραγματοποίητο): ένα σπίτι μικρό (μονοκατοικία) κοντά σε θάλασσα, περιφραγμένο, απαραιτήτως με κήπο που θα έχει τουλάχιστον 1 δέντρο (κατά προτίμηση λεμονιά).Naida έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:04Όχι ρε από μακριά. Θελω από κοντά. Να κάθομαι στο μπαλκόνι να την βλέπω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα περνάς την ώρα σου καθαρίζοντας παράθυρα. Εάν κι εφόσον θες να βλέπεις έξω.aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:09Το όνειρό μου (το απραγματοποίητο): ένα σπίτι μικρό (μονοκατοικία) κοντά σε θάλασσα, περιφραγμένο, απαραιτήτως με κήπο που θα έχει τουλάχιστον 1 δέντρο (κατά προτίμηση λεμονιά).Naida έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:04Όχι ρε από μακριά. Θελω από κοντά. Να κάθομαι στο μπαλκόνι να την βλέπω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σωστα .Naida έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:11Και εγώ ! Με αυλή! Ποτέ δεν ξέρεις.aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:09Το όνειρό μου (το απραγματοποίητο): ένα σπίτι μικρό (μονοκατοικία) κοντά σε θάλασσα, περιφραγμένο, απαραιτήτως με κήπο που θα έχει τουλάχιστον 1 δέντρο (κατά προτίμηση λεμονιά).Naida έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:04
Όχι ρε από μακριά. Θελω από κοντά. Να κάθομαι στο μπαλκόνι να την βλέπω.
Μπορεί να βρεθεί κανενα θύμα που αγωνιστηκε να το αποκτησει να το βρειτε ετοιμο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν θέλεις να είναι δίπλα σε μεγαλούπολη θα κάνει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες.aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:09 Το όνειρό μου (το απραγματοποίητο): ένα σπίτι μικρό (μονοκατοικία) κοντά σε θάλασσα, περιφραγμένο, απαραιτήτως με κήπο που θα έχει τουλάχιστον 1 δέντρο (κατά προτίμηση λεμονιά).
Αν δεν σε πειράζει να είναι σε κάποιο απόμερο χωριό, βρίσκεις σε λογική τιμή.
Επίσης άμα είσαι γκομενάρα, κανένα όνειρο δεν είναι απραγματοποίητο.
Δυστυχώς, ο ρόλος του θύματος είναι κατειλημμένος (από μένα).Αγις έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:16Σωστα .
Μπορεί να βρεθεί κανενα θύμα που αγωνιστηκε να το αποκτησει να το βρειτε ετοιμο![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ιδανικά σε κωμόπολη.Μηχανικός έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:22Αν θέλεις να είναι δίπλα σε μεγαλούπολη θα κάνει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες.aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:09 Το όνειρό μου (το απραγματοποίητο): ένα σπίτι μικρό (μονοκατοικία) κοντά σε θάλασσα, περιφραγμένο, απαραιτήτως με κήπο που θα έχει τουλάχιστον 1 δέντρο (κατά προτίμηση λεμονιά).
Αν δεν σε πειράζει να είναι σε κάποιο απόμερο χωριό, βρίσκεις σε λογική τιμή.
Επίσης άμα είσαι γκομενάρα, κανένα όνειρο δεν είναι απραγματοποίητο.![]()
Με λίγα λόγια, καμιά ελπίδα για μας που δεν είμαστε θεογκόμενες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Κορίτσια να προτιμήσετε ρετιρέ με τεράστια βεράντα.
Είναι καλύτερο από την μονοκατοικία με αυλή.
Σας μιλάω και ως ειδικός και λόγω εμπειρίας.
Σας μιλάω και ως ειδικός και λόγω εμπειρίας.
-
Ορέστης 35
Μονο αν το ρετιρε ειναι τελευταιου οροφου.Μηχανικός έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:27 Κορίτσια να προτιμήσετε ρετιρέ με τεράστια βεράντα.
Σας μιλάω και ως ειδικός και λόγω εμπειρίας.![]()
Χαλάλι, θα το ρισκάρω.Gherschaagk έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:12Θα περνάς την ώρα σου καθαρίζοντας παράθυρα. Εάν κι εφόσον θες να βλέπεις έξω.aLiCat έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:09Το όνειρό μου (το απραγματοποίητο): ένα σπίτι μικρό (μονοκατοικία) κοντά σε θάλασσα, περιφραγμένο, απαραιτήτως με κήπο που θα έχει τουλάχιστον 1 δέντρο (κατά προτίμηση λεμονιά).Naida έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:04
Όχι ρε από μακριά. Θελω από κοντά. Να κάθομαι στο μπαλκόνι να την βλέπω.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Σκεφτομαι ποσες θα ειχα φιλοξενησει απο τα 18 μου μεχρι σημερα στο σπιτι στο χωριο αν δεν μου το ειχαν υφαρπαξει!
Και τι το εκαναν; Το αφησαν να ερειπωθει απο κακια.
Για τελευταίο λέω και χωρίς να υπάρχει δίπλα ψηλότερο κτίριο.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:32Μονο αν το ρετιρε ειναι τελευταιου οροφου.Μηχανικός έγραψε: 30 Απρ 2019, 01:27 Κορίτσια να προτιμήσετε ρετιρέ με τεράστια βεράντα.
Σας μιλάω και ως ειδικός και λόγω εμπειρίας.![]()
Να κάθεσαι στην βεράντα σου χωρίς να σε κοιτάζει κανείς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 6 Απαντήσεις