!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2018
Re: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2018
Κομοτηνή έχει πολλές φοιτήτριες, και Έβρο δεν έχει μόνο ΑΕΚτσήδεςGoBack έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:53Ισχυει,μονο αεκτζηδες και φοιτητριες εχει εκει.Ακυρο Κομοτηνη σκεφτομουν για το 2οAlexander the Great έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:59Γαληνός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:39
αλλά Βόρεια Ελλάδα είναι και ο Έβρος, εκεί γίνεται χαμός από ΑΕΚ
Ειδικα Αλεξανδρουπολη
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
υπάρχουν Κυπραίοι που είναι φόλα παοκτσήδες απότι στην Θεσσαλονίκη. μαλιστα μερικοί δεν υποστηρίζουν καν ως πρώτη ομάδα κάποια της Κύπρου!Paralimnitis έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:48Eδω εχει γεμισει η Κυπρος ρε φιλε,τι να λεμε τωρα,παντα υπηρχαν κατι λιγοι κυπριοι παοκτζηδες αλλα με την καθοδο των βορειοελλαδιτων τα τελευταια χρονια,φτασαμε στο σημειο να εχουν ανοιξει 4 συνδεσμους στο νησι.
έχω έναν διαδικτιακό φίλο ο οποίος είναι άρρωστος. κι είναι πιτσιρίκι σχετικά.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Κύπριος ΠΑΟΚτσης ήταν αυτός που σκοτώθηκε στην Αγίου Δημητρίου, επειδή τον κυνήγησαν άπλυτοι Ηρακλειδείς (λογικά).
- Alexander the Great
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:04
υπάρχουν Κυπραίοι που είναι φόλα παοκτσήδες απότι στην Θεσσαλονίκη. μαλιστα μερικοί δεν υποστηρίζουν καν ως πρώτη ομάδα κάποια της Κύπρου!
Υπαρχουν και πυροβολημενοι
Μπα, ΓΣΠ πήγα (ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης), οικογένειες, πολιτισμός (δεξιοί, όχι ορίτζιναλ 21 Εξάρχεια ), 30 άτομα γνώρισα στην ουρά και μέσα, όλοι συμπαθούντες, το λιγότεροAlexander the Great έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:08κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:04
υπάρχουν Κυπραίοι που είναι φόλα παοκτσήδες απότι στην Θεσσαλονίκη. μαλιστα μερικοί δεν υποστηρίζουν καν ως πρώτη ομάδα κάποια της Κύπρου!
Υπαρχουν και πυροβολημενοι
-
Keyser Soze
Τελος τα εισιτήρια απο την ΑΕΚ για τον τελικο ..... εξαντλήθηκαν όλα πριν λίγο ;)
Τώρα περιμένουμε τα απούλητα του ζμπαουγκ...
Τώρα περιμένουμε τα απούλητα του ζμπαουγκ...
- Alexander the Great
Θα τα εξαντλησουν τα παοκια της κυπρου 
Η αναφορα συμμετοχης οπαδων του Ηρακλη σε θανατηφορες συμπλοκες χωρις αποδεικτηκα στοιχεια μπορει να οδηγησει ακομα και στα δικαστηρια.Γιαυτο λιγο προσοχη τι γραφετε.Dies Irae έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:07 Κύπριος ΠΑΟΚτσης ήταν αυτός που σκοτώθηκε στην Αγίου Δημητρίου, επειδή τον κυνήγησαν άπλυτοι Ηρακλειδείς (λογικά).
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Paralimnitis
Ολες οι αναφορες λενε πως οι δικοι σας ψειριζαν διακριτικα παοκιων στην περιοχη,δεν ειχαν την προθεση να σκοτωσουν φυσικα, το παλληκαρι πανικοβληθηκε και εγινε οτι εγινε.Δεν υπαρχει λογος να προσβαλεσαι ολοι οι οργανωμενοι οπαδοι ψειριζουν αντιπαλους.zteo έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:28Η αναφορα συμμετοχης οπαδων του Ηρακλη σε θανατηφορες συμπλοκες χωρις αποδεικτηκα στοιχεια μπορει να οδηγησει ακομα και στα δικαστηρια.Γιαυτο λιγο προσοχη τι γραφετε.Dies Irae έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:07 Κύπριος ΠΑΟΚτσης ήταν αυτός που σκοτώθηκε στην Αγίου Δημητρίου, επειδή τον κυνήγησαν άπλυτοι Ηρακλειδείς (λογικά).
zteo έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:28Η αναφορα συμμετοχης οπαδων του Ηρακλη σε θανατηφορες συμπλοκες χωρις αποδεικτηκα στοιχεια μπορει να οδηγησει ακομα και στα δικαστηρια.Γιαυτο λιγο προσοχη τι γραφετε.Dies Irae έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:07 Κύπριος ΠΑΟΚτσης ήταν αυτός που σκοτώθηκε στην Αγίου Δημητρίου, επειδή τον κυνήγησαν άπλυτοι Ηρακλειδείς (λογικά).
Καλά, χαλάρωσε.
Έπειτα, είπα λογικά. Για να σε κυνηγούν μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ, στον δρόμο που χωρίζει ΑΠΘ και Καυταντζόγλειο... ΠΑΟΚτσηδες δεν ήταν πάντως, και για να βγαίνουν χουλιγκανάκια από Πανεπιστήμιο, ε δε νομίζω να ψηφίζουν ..Ποτάμι.
- Alexander the Great
Εχετε μαζεψει καλα φρουτα στην αυτονομη παντωςzteo έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:28Η αναφορα συμμετοχης οπαδων του Ηρακλη σε θανατηφορες συμπλοκες χωρις αποδεικτηκα στοιχεια μπορει να οδηγησει ακομα και στα δικαστηρια.Γιαυτο λιγο προσοχη τι γραφετε.Dies Irae έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:07 Κύπριος ΠΑΟΚτσης ήταν αυτός που σκοτώθηκε στην Αγίου Δημητρίου, επειδή τον κυνήγησαν άπλυτοι Ηρακλειδείς (λογικά).
- Rocco Siffredi
Dies Irae έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:43 Ρόκο, τι να σου πω ρε μαν, δείτε καμιά έρευνα (νομίζω υπάρχει μια παλιά στο sdna, για κάθε νομό).

λολ. περισσοτεροι οι αεκτζηδες απ τους αρειανους στη Μακεδονια!
Sdna ειπες;
Sdna ειπες;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Αυθορμητη αναφορα σου λεει,πηραν τηλ τον παππου με το αλσχαιμερ και ελεγε οτι θυμοταν
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 13 Απαντήσεις