Αρχέλαος έγραψε: 14 Ιαν 2023, 13:29
Ο Σπόραρ έχει πολύ μειωμένες επιδόσεις αλλά ίσως αφορά και το ευρύτερο δημιουργικό ζήτημα του Παναθηναϊκού.
μια χαρά τα πάει ο Σπόραρ, απλώς ακόμα και υπερπαίκτες τύπου Χαρικέιν, Λέβα και Μπενζεμά, τα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα με παίκτη κοντά τους για βοήθειες
ο Γιοβάν οφείλει να βρει τους τρόπους να αξιοποιήσει στο έπακρο την ακριβότερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού από το 2009 και τους Αμπράμοβιτς
ο Γιακουμάκης ντεμπούταρε Εθνική και πήγε εξωτερικό στα 26 του
ο Φώτης σε αυτήν την ηλικία θα είναι πρώτο όνομα
για να πω την αμαρτία μου, βέβαια, αυτή τη στιγμή θα τους ήθελα στην Πανάθα τριάδα με τον Σπόραρ, αλλά εάν πάρει ο Γιοβάν τρίτο φορ θα είναι κοντό και με διαφορετικά χαρακτηριστικά
Eννοεις τριαδα Σποραρ Ιωαννιδη Γιακουμακη;Ουτε ο λεγεωνης δεν ειναι τοσο αντιπαναθηναικος
δεν εννοώ τριάδα στο χορτάρι, εννοώ τρεις λύσεις
Ναι αυτο καταλαβα και εγω.Σιγουρα καποιο ψυχολογικο τραυμα παιζει απο πισω,και κατι αεκτζηδες καποτε ονειρευοντουσαν τριαδα Μπρεσεβιτς,Αραβιδη,Πεκχαρτ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Aπο την αλλη βεβαια τετοιο γαμησι θελανε οι παγουραδες στο 94
GoBack έγραψε: 15 Ιαν 2023, 22:27
Aπο την αλλη βεβαια τετοιο γαμησι θελανε οι παγουραδες στο 94
Παγουράδες ειναι,
περίπου στο 89 είπα απο μέσα μου «δεν θα ηθελα να νικήσουμε με πέναλτυ».
Οταν κατοχυρώθηκε το πέναλτυ είπα, οτι έγινε, έγινε.
Καπως ετσι σκεφτοντουσαν ολοι γι αυτο εδωσε και εκεινο το μαγικο φαουλ στο οριο της μεγαλης περιοχης,αλλα αφου δε μπηκε εκεινο οτι εγινε εγινε
jason0 έγραψε: 15 Ιαν 2023, 22:40
Το sdna έκλεισε και τα σχόλια, καθαρή ανατροπή, 0-1 , ευχαριστούμε καλή συνέχεια
Δεν ξέρω απο sdna. Εχω 2 χρονια που δεν έχω πατήσει στον βρωμερό ιστότοπο.
Ειχα γραψει σχόλια για το πως το sdna υποστηριζε με κρυφό τρόπο αλλά εξοργιστικό τρόπο τον ΠΑΟΚ και τον ρωσοπόντιο. Μου τα διέγραψαν. Δεν ξαναπήγα εκεί.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
jason0 έγραψε: 15 Ιαν 2023, 22:40
Το sdna έκλεισε και τα σχόλια, καθαρή ανατροπή, 0-1 , ευχαριστούμε καλή συνέχεια
Δεν ξέρω απο sdna. Εχω 2 χρονια που δεν έχω πατήσει στον βρωμερό ιστότοπο.
Ειχα γραψει σχόλια για το πως το sdna υποστηριζε με κρυφό τρόπο αλλά εξοργιστικό τρόπο τον ΠΑΟΚ και τον ρωσοπόντιο. Μου τα διέγραψαν. Δεν ξεναπήγα εκεί.
Μπες για φετος αφοβα