!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! Χιόνισε τη μανέστρα με γραβιερα !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εεμμμμμμμ - αυτες τις παραλειψεις κανειςNaida έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:18
όχι όλα. Όσα με παίρνει. Πχ το αβοκάντο δεν παίρνει κετσαπ. Δεν γίνεται. Θα βάλεις φρέσκια ντομάτα. Ούτε βράζεται. Αν και δεν το έχω δοκιμάσει αυτό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έτριψα μια σακούλα να τους δώσω όποιος θέλει να βάλει εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει θέλω να μυρίζομαι τα αρώματα όχι το τυρί.Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:19 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! Χιόνισε τη μανέστρα με γραβιερα !
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
μπαααCecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:19 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! Χιόνισε τη μανέστρα με γραβιερα !
για αλλο λογο θα την καταδικασει - ο Καβαλιερε εμαθε τα κολπα και δεν το κανει μπλουμ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mpiftekopoiimeno burger
Νίκη γιατί δεν λες του κυρίου κομετ τι σπουδασες στην αθηνα; στο κατω κατω και γω θέλω να μάθωNiki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:22Έτριψα μια σακούλα να τους δώσω όποιος θέλει να βάλει εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει θέλω να μυρίζομαι τα αρώματα όχι το τυρί.Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:19 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! Χιόνισε τη μανέστρα με γραβιερα !![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
- Cecily Anne
Δεν ειναι δυνατόν να μην χιονίσει μια γραβιερα απο πανω να λιώσει με τη ζέστη μιαμ μιαμ μιαμ...
Ζήλεψα, αν και εφαγα παστίτσιο αδερφής, δεν με
Χαλασε καθολου, αλλά μια πιαταρα τωρα θα τη χτύπαγα με μπόλικη γραβιερα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άσε να σας γνωρίσω λίγο πρώτα.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:24Νίκη γιατί δεν λες του κυρίου κομετ τι σπουδασες στην αθηνα; στο κατω κατω και γω θέλω να μάθωNiki έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:22Έτριψα μια σακούλα να τους δώσω όποιος θέλει να βάλει εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει θέλω να μυρίζομαι τα αρώματα όχι το τυρί.Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:19 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! Χιόνισε τη μανέστρα με γραβιερα !![]()
Εγώ δεν ρώτησα τίποτα για κανένα ακόμα.
Όχι κολλητέ, θα βάλω έτοιμη. Από πέρσι έχω λικέρ βύσσινο.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:01Έχεις από περσυ φιλενάδα; αλλιώς έναν μηνα υπομονή να φτιάξουμε βύσσινο. Έχω παλιές συνταγές της βεφας που κακά τα ψέματα ειναι η τελευταία σεφ που κρατάς τις αναλογίες της συνταγης της απροβληματιστα και δεν βγαίνει μάπα....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:51 Εμένα πάντως, μου κόλλησε να κάνω ρολό με μαρμελάδα βύσιννο και σφολιάτα.![]()
Δεν έχω ιδέα πως θα βγει αλλά θα το δοκιμάσω.
Συνταγή της Σμυρνιάς γιαγιάς μου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
για παπαρες ειναι οτι πρεπειCecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:26 Δεν ειναι δυνατόν να μην χιονίσει μια γραβιερα απο πανω να λιώσει με τη ζέστη μιαμ μιαμ μιαμ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Πωπω ναι με φρέσκο ζυμωτό ψωμι.... εεε ρε μακελειόΑγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:28για παπαρες ειναι οτι πρεπειCecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:26 Δεν ειναι δυνατόν να μην χιονίσει μια γραβιερα απο πανω να λιώσει με τη ζέστη μιαμ μιαμ μιαμ...
-
mpiftekopoiimeno burger
Αγι επειδή ψωνίζω χρονια από την λαϊκή αυτη και θα πρέπει να τον προσπερνάω χωρις να χαιρετάω, μπορείς να εξηγήσεις τι κακό έχει....δεν έχω ιδεα αλλα μην γίνω κακός για λεπτομερειες
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Οι τσαντούλες έφυγαν πιο νωρίς σήμερα σχόλασαν από τις 6+00 κάνανε τα μπάνια τους και τώρα θα φάνε.
Επιτέλους θα ξεκουραστώ και γώ.
Επιτέλους θα ξεκουραστώ και γώ.
ειναι και νερουλη αδετη η μπλουμοσαλτσα θα ρουφαει σαν σφουγγαρι ....Cecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:29Πωπω ναι με φρέσκο ζυμωτό ψωμι.... εεε ρε μακελειόΑγις έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:28για παπαρες ειναι οτι πρεπειCecily Anne έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:26 Δεν ειναι δυνατόν να μην χιονίσει μια γραβιερα απο πανω να λιώσει με τη ζέστη μιαμ μιαμ μιαμ...
γιουβετσι υποτιθεται πως ειναι αυτο η κανω λαθος ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
mpiftekopoiimeno burger
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:27Όχι κολλητέ, θα βάλω έτοιμη. Από πέρσι έχω λικέρ βύσσινο.mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 10 Μάιος 2020, 18:01Έχεις από περσυ φιλενάδα; αλλιώς έναν μηνα υπομονή να φτιάξουμε βύσσινο. Έχω παλιές συνταγές της βεφας που κακά τα ψέματα ειναι η τελευταία σεφ που κρατάς τις αναλογίες της συνταγης της απροβληματιστα και δεν βγαίνει μάπα....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μάιος 2020, 17:51 Εμένα πάντως, μου κόλλησε να κάνω ρολό με μαρμελάδα βύσιννο και σφολιάτα.![]()
Δεν έχω ιδέα πως θα βγει αλλά θα το δοκιμάσω.
Συνταγή της Σμυρνιάς γιαγιάς μου.![]()
![]()
Εύγε. Από Αλάγια εγω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις