!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
ethereal

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:59 Δεν υπάρχουν οι αντιδραστήρες (sic) για περισσότερα τεστ. Και όσοι πάνε σε νοσοκομεία πια χωρίς συμπτώματα η με ελάχιστα τους διώχνουν και τους στέλνουν σε ιδιωτικά.
Να δοιαδόσουμαι;
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

nick έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:00
Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:57
jimdenin έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:49 217κ - 28 (228 σύνολο) - 24 ΜΕΘ - 136 εξιτήρια - 3800 περίπου έλεγχοι.
Πολύ λίγοι έλεγχοι σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και ο ίδιος περίπου αριθμός θετικών σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες που έκαναν 10 χιλιάδες ελέγχους. Καταρρέει δηλαδή πια και ο μύθος οτι δήθεν τα κρούσματα είναι πολλά γιατί κάνουν πολλούς ελέγχους. Συμφωνα με τη λογική αυτή αν έκαναν 10 χιλιάδες ελέγχους σήμερα θα είχαν 500 και βάλε κρούσματα.
Ρε φιλε 3-4 νεκροι γεροι ειναι καθε μερα. Το μαρτιο ηταν 4-5-6. Πολυ καλυτερα ημαστε τωρα
Είσαι απαράδεκτος γιατί θεωρείς οτι η ζωή ενός γέρου δεν αξίζει. Για εμένα η ζωές των γονέων μου που είναι 85 και 78 έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία ακόμα και από τη δική μου. Δυστυχώς με τον τρόπο που σκέφτεσαι αρχίζουν και σκέφτονται και στην κυβέρνηση πλεον.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:03
Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:59 Δεν υπάρχουν οι αντιδραστήρες (sic) για περισσότερα τεστ. Και όσοι πάνε σε νοσοκομεία πια χωρίς συμπτώματα η με ελάχιστα τους διώχνουν και τους στέλνουν σε ιδιωτικά.
Να δοιαδόσουμαι;
Οτι θες κάνε. Δες ρεπορτάζ για Λάρισα και για τα τεστ στο πανεπιστημιακό. Αν θες θα σου βάλω λινκ σε λιγο. Και τα ξέρω και από μέσα.
ethereal

Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:06
Να δοιαδόσουμαι;
Οτι θες κάνε. Δες ρεπορτάζ για Λάρισα και για τα τεστ στο πανεπιστημιακό. Αν θες θα σου βάλω λινκ σε λιγο. Και τα ξέρω και από μέσα.
Αφού ξέρεις ότι τρελαίνομαι για inside information. Δώσε πόνο Κασσάνδρα !
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:05
Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:57
Πολύ λίγοι έλεγχοι σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και ο ίδιος περίπου αριθμός θετικών σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες που έκαναν 10 χιλιάδες ελέγχους. Καταρρέει δηλαδή πια και ο μύθος οτι δήθεν τα κρούσματα είναι πολλά γιατί κάνουν πολλούς ελέγχους. Συμφωνα με τη λογική αυτή αν έκαναν 10 χιλιάδες ελέγχους σήμερα θα είχαν 500 και βάλε κρούσματα.
Ρε φιλε 3-4 νεκροι γεροι ειναι καθε μερα. Το μαρτιο ηταν 4-5-6. Πολυ καλυτερα ημαστε τωρα
Είσαι απαράδεκτος γιατί θεωρείς οτι η ζωή ενός γέρου δεν αξίζει. Για εμένα η ζωές των γονέων μου που είναι 85 και 78 έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία ακόμα και από τη δική μου. Δυστυχώς με τον τρόπο που σκέφτεσαι αρχίζουν και σκέφτονται και στην κυβέρνηση πλεον.
Εισαι εδω τοσους μηνες και μας παρουσιαζεις ολο νούμερα που τα ερμηνεύεις οπως θες εσυ, και τωρα που σου εδειξα δυο νουμερα απαντας αλα συριζα οτι και καλα βαζουμε τα νουμερα πανω απο τις ζωες
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:09

Να δοιαδόσουμαι;
https://www.news.gr/ellada/article/2325 ... komio.html
Δεν το έγραψα εγώ το ρεπορταζ. Οσον αφορά το τι γίνεται και το σε ποιους κάνουν τεστ και πόσες μέρες περιμένουν να βγουν άσε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

nick έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:11
Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:05

Εισαι εδω τοσους μηνες και μας παρουσιαζεις ολο νούμερα που τα ερμηνεύεις οπως θες εσυ, και τωρα που σου εδειξα δυο νουμερα απαντας αλα συριζα οτι και καλα βαζουμε τα νουμερα πανω απο τις ζωες
Μα τα βάζεις οταν λες οτι πεθαίνουν 3-4 γέροι. Και με κυνικό τρόπο όπως οι φίλοι σου Τραμπ και Μπολσονάρου.
ethereal

Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:13
Δεν το έγραψα εγώ το ρεπορταζ. Οσον αφορά το τι γίνεται και το σε ποιους κάνουν τεστ και πόσες μέρες περιμένουν να βγουν άσε καλύτερα.
Αν αυτό το λες ρεπορτάζ καταλαβαίνω και με ποιο κύρος βλέπεις τις αναρτήσεις σου.
Άσε που τα μεταφέρεις και όπως θες δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:15

Αν αυτό το λες ρεπορτάζ καταλαβαίνω και με ποιο κύρος βλέπεις τις αναρτήσεις σου.
Φιλαράκο έχω ξάδελφο που δουλεύει σε μεθ εκει. Εκανε το τεστ πριν μια εβδομάδα και ακόμα αποτελέσματα. Στο μεταξύ κάνει βόλτες στο χωριό.Απο Τρίκαλα στελνουν ύποπτα δείγματα και δεν έχουν απαντήσεις μέχρι και 8 μέρες μετά. Υπάρχει και η καταγγελία της αδελφής μιας γιατρού στο fb προχθές. Εντάξει δεν λένε τίποτε αυτά. Ο Κικίλιας (που τον σούταραν έμμεσα) λεει άλλα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2020, 18:41 Όταν κλείνεις νωρίς τα gay bar και σα να μην έφτανε αυτό το κάνεις στο όνομα του κοινωνικού συμφέροντος που υπερισχύει του ατομικού κέρδους και σα να μην έφτανε αυτό συμφωνει όλος ο πλανητης:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =646151756
Εντάξει, είναι και μερικοί που εχουν ποντάρει κ τα ρέστα τους στον κορωνοιο για να ψοφήσουν οι κωλογεροι επιτέλους κ να κληρονομήσουν εκείνο το γαμημένο διαμέρισμα, δείξτε λίγη κατανόηση
ethereal

Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:18
ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:15

Φιλαράκο έχω ξάδελφο που δουλεύει σε μεθ εκει. Εκανε το τεστ πριν μια εβδομάδα και ακόμα αποτελέσματα. Στο μεταξύ κάνει βόλτες στο χωριό.Απο Τρίκαλα στελνουν ύποπτα δείγματα και δεν έχουν απαντήσεις μέχρι και 8 μέρες μετά. Υπάρχει και η καταγγελία της αδελφής μιας γιατρού στο fb προχθές. Εντάξει δεν λένε τίποτε αυτά. Ο Κικίλιας (που τον σούταραν έμμεσα) λεει άλλα.
Εντάξει. Όχι άλλο για τώρα. Να προλάβω να επεξεργαστώ τόση πληροφορία!
Μια ερώτηση μόνο κι αν γίνεται μια μονολεκτική απάντηση.
Από τα γραπτά σου συμπεραίνω ότι είσαι πεπεισμένος πως "μας κρύβουν πράγματα". Ναι;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

217 κρούσματα με 3808 τεστ σημαίνει 5,7% θετικά.
Δηλαδή πραγματικά κρούσματα αρκετά πάνω από 1000.
Ελάχιστα τεστ, τεράστια η κρατική ανεπάρκεια της ΝΔ!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

14 στα Χανιά? Σε επταήμερη απομόνωση ο Κούλης μόλις γυρίσει. Και με μάσκα και στο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Είπε ο αλήτης που δεν τηρεί μέτρα πουθενά.

Εικόνα

https://twitter.com/PrimeministerGR/sta ... 0679774208

Μνημείο θράσους το σποτακι που στοχοποιεί τη νεολαία για τη διασπορά του κορονοιου!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”