Αυτό εγώ το επέτυχα με φάστινγκ/ omad, αλλά τρώω τα πάντα και αποφεύγω το κρέαςChilloutbuddy έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:31 Ε αυτό ήταν, όλη η ενέργεια επέστρεψε και με το παραπάνω. Από εκεί που πάταγα το snooze 10 φορές κάθε πρωί, με 6-7 ώρες ύπνο πεταγόμουν σαν ελατήριο. Γύρναγα απ'τη δουλειά, έτρωγα, και αντί να με πιάσει υπνηλία που με έπιανε συνήθως τρωγόμουνα να βγώ έξω και να κάνω κάτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
GYM
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: GYM
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:23Αυτό εγώ το επέτυχα με φάστινγκ/ omad, αλλά τρώω τα πάντα και αποφεύγω το κρέαςChilloutbuddy έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:31 Ε αυτό ήταν, όλη η ενέργεια επέστρεψε και με το παραπάνω. Από εκεί που πάταγα το snooze 10 φορές κάθε πρωί, με 6-7 ώρες ύπνο πεταγόμουν σαν ελατήριο. Γύρναγα απ'τη δουλειά, έτρωγα, και αντί να με πιάσει υπνηλία που με έπιανε συνήθως τρωγόμουνα να βγώ έξω και να κάνω κάτι.
Yochanan, Δε διευκρίνισε ποιο κρέας βέβαια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κυριολεκτικά οπως κουμπωνει στον καθενα ξεχωριστα η φαση, μην το ψάχνετε.
Κι εγω με φαστινγκ εχω πετυχει τα περισσοτερα και εμφανέστερα αποτελεσματα (διαλειμματική κλασικη, ομως, των δύο γευματων, οχι αυτα τύπου "για 24 ωρες δεν πινω ουτε νερο"), και μου κούμπωσε καλα μαλλον επειδη ηταν ο,τι πιο απλοϊκό και ευκολο να το τηρησω μεσα στην καθημερινότητά μου.
Και δεν χρειαστηκε να το κρατησω και πολυ, τα αποτελέσματα ηρθαν σε αρκετα γρηγορο χρονικο διαστημα.
Κετο δεν χρειαστηκε ποτε να κανω. Ουδεποτε ημουν και πολυ φιλος των ψωμοσφολιατοειδών, ζυμαρικων κτλ, για να πω οτι πρεπει να τα κοψω ή ελαττωσω.
Κι εγω με φαστινγκ εχω πετυχει τα περισσοτερα και εμφανέστερα αποτελεσματα (διαλειμματική κλασικη, ομως, των δύο γευματων, οχι αυτα τύπου "για 24 ωρες δεν πινω ουτε νερο"), και μου κούμπωσε καλα μαλλον επειδη ηταν ο,τι πιο απλοϊκό και ευκολο να το τηρησω μεσα στην καθημερινότητά μου.
Και δεν χρειαστηκε να το κρατησω και πολυ, τα αποτελέσματα ηρθαν σε αρκετα γρηγορο χρονικο διαστημα.
Κετο δεν χρειαστηκε ποτε να κανω. Ουδεποτε ημουν και πολυ φιλος των ψωμοσφολιατοειδών, ζυμαρικων κτλ, για να πω οτι πρεπει να τα κοψω ή ελαττωσω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν υπαρχει λογος να το αποφεύγεις. Αν θες να αποφύγεις κατι σε κρεας, απόφυγε λουκάνικα και αλλαντικά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:23Αυτό εγώ το επέτυχα με φάστινγκ/ omad, αλλά τρώω τα πάντα και αποφεύγω το κρέαςChilloutbuddy έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:31 Ε αυτό ήταν, όλη η ενέργεια επέστρεψε και με το παραπάνω. Από εκεί που πάταγα το snooze 10 φορές κάθε πρωί, με 6-7 ώρες ύπνο πεταγόμουν σαν ελατήριο. Γύρναγα απ'τη δουλειά, έτρωγα, και αντί να με πιάσει υπνηλία που με έπιανε συνήθως τρωγόμουνα να βγώ έξω και να κάνω κάτι.
Αν τρως το οποιοδήποτε κρεατάκι σου σε νορμαλ ποσότητες και απλως αποφεύγεις το λιπος του,μια χαρα θα εισαι.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
λυπάμαι τα ζωντανά μωρέvantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:58Δεν υπαρχει λογος να το αποφεύγεις. Αν θες να αποφύγεις κατι σε κρεας, απόφυγε λουκάνικα και αλλαντικά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:23Αυτό εγώ το επέτυχα με φάστινγκ/ omad, αλλά τρώω τα πάντα και αποφεύγω το κρέαςChilloutbuddy έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:31 Ε αυτό ήταν, όλη η ενέργεια επέστρεψε και με το παραπάνω. Από εκεί που πάταγα το snooze 10 φορές κάθε πρωί, με 6-7 ώρες ύπνο πεταγόμουν σαν ελατήριο. Γύρναγα απ'τη δουλειά, έτρωγα, και αντί να με πιάσει υπνηλία που με έπιανε συνήθως τρωγόμουνα να βγώ έξω και να κάνω κάτι.
Αν τρως το οποιοδήποτε κρεατάκι σου σε νορμαλ ποσότητες και απλως αποφεύγεις το λιπος του,μια χαρα θα εισαι.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ερμής έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:41ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:23Αυτό εγώ το επέτυχα με φάστινγκ/ omad, αλλά τρώω τα πάντα και αποφεύγω το κρέαςChilloutbuddy έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:31 Ε αυτό ήταν, όλη η ενέργεια επέστρεψε και με το παραπάνω. Από εκεί που πάταγα το snooze 10 φορές κάθε πρωί, με 6-7 ώρες ύπνο πεταγόμουν σαν ελατήριο. Γύρναγα απ'τη δουλειά, έτρωγα, και αντί να με πιάσει υπνηλία που με έπιανε συνήθως τρωγόμουνα να βγώ έξω και να κάνω κάτι.
Yochanan, Δε διευκρίνισε ποιο κρέας βέβαια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Είναι φοβερό γιατί είναι και ο μισός από τους άλλους, τον πιάνουν για να δουν μήπως έχει κανένα μηχάνημα προσαρμοσμένο πάνω του
Εντωμεταξύ μέσα στην πλάκα λέει και το σωστό "straps and belts are for girls"
Εντωμεταξύ μέσα στην πλάκα λέει και το σωστό "straps and belts are for girls"
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ναι ωραία τα λες εσύ αλλά όταν έχεις να κάνεις γυμναστική μια δεκαετία και ξεκινάς απ'τα 150 κιλά είναι άλλη φάση. Χρειάζεται τρελό ριμπούτ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:23Αυτό εγώ το επέτυχα με φάστινγκ/ omad, αλλά τρώω τα πάντα και αποφεύγω το κρέαςChilloutbuddy έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:31 Ε αυτό ήταν, όλη η ενέργεια επέστρεψε και με το παραπάνω. Από εκεί που πάταγα το snooze 10 φορές κάθε πρωί, με 6-7 ώρες ύπνο πεταγόμουν σαν ελατήριο. Γύρναγα απ'τη δουλειά, έτρωγα, και αντί να με πιάσει υπνηλία που με έπιανε συνήθως τρωγόμουνα να βγώ έξω και να κάνω κάτι.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ξεκίνα με περπάτημα και μια μικρή κυκλική προπόνηση για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό. Μετά βλέπεις...Chilloutbuddy έγραψε: 13 Φεβ 2025, 11:07Ναι ωραία τα λες εσύ αλλά όταν έχεις να κάνεις γυμναστική μια δεκαετία και ξεκινάς απ'τα 150 κιλά είναι άλλη φάση. Χρειάζεται τρελό ριμπούτ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:23Αυτό εγώ το επέτυχα με φάστινγκ/ omad, αλλά τρώω τα πάντα και αποφεύγω το κρέαςChilloutbuddy έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:31 Ε αυτό ήταν, όλη η ενέργεια επέστρεψε και με το παραπάνω. Από εκεί που πάταγα το snooze 10 φορές κάθε πρωί, με 6-7 ώρες ύπνο πεταγόμουν σαν ελατήριο. Γύρναγα απ'τη δουλειά, έτρωγα, και αντί να με πιάσει υπνηλία που με έπιανε συνήθως τρωγόμουνα να βγώ έξω και να κάνω κάτι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Τώρα; Τώρα φίλε είμαι στο 15% λίπος, μόλις γύρισα από 60χλμ ποδήλατο, και εδώ και 2 χρόνια τρώω μία ή καμμία φορά τη μέρα. Τετάρτες δεν τρώω τίποτα, μόνο σκέτο καφέ, ηλεκτρολύτες και 300mg μαγνήσιο. Γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα και όταν δε βρέχει ποδήλατο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 11:12Ξεκίνα με περπάτημα και μια μικρή κυκλική προπόνηση για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό. Μετά βλέπεις...Chilloutbuddy έγραψε: 13 Φεβ 2025, 11:07Ναι ωραία τα λες εσύ αλλά όταν έχεις να κάνεις γυμναστική μια δεκαετία και ξεκινάς απ'τα 150 κιλά είναι άλλη φάση. Χρειάζεται τρελό ριμπούτ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:23
Αυτό εγώ το επέτυχα με φάστινγκ/ omad, αλλά τρώω τα πάντα και αποφεύγω το κρέας
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Eιναι σιγουρα προτιμοτερο να πηγαινεις.Garcia έγραψε: 13 Φεβ 2025, 11:38 Για πείτε μου οι γνωστές,είναι προτιμότερο να πηγαίνεις gym νηστικός το πρωί η το αργά απόγευμα προς βράδυ για καψιμο λίπους/θερμίδων?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.