Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2025, 23:25
Με κάνεις πέρα για να ασχοληθείς με τον Πρωτοχορευτή?
Θα στο φυλάω αυτό...
βαλε PNTM στο search και θεματα νημάτων μόνο, ήταν πολλά νηματα, ειχε νικήσει το Κουλουρι, ποιός αλλος;
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 01 Δεκ 2019, 21:27
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι κάπου εδώ θα κλείσει ο διαγωνισμός μας.
Νομίζω κάτι βγάναμε από όλο τούτο. Ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης που σάρωσε τα πάντα, με κρυφούς και φανερούς θαυμαστές -γω δεν ξέρω γιατί, έλειπα καιρό..αλλά όλο και κάποιο λόγο θα χουν να το λατρεύουν.
Η αγαπητή Juno έδειξε και μια άλλη πλευρά, η ΓΑΛΗ μέσα από την ξινίλα της μας νιαούρισε και λίγο, η νύχτα άνετη , η Ίφιδα, η don't speak, η Custom-F κι άλλες, όλες συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο. Μέσα σε ένα πχόρουμ ανδροκρατούμενο, δίνουν το στίγμα τους. Ντάξει κάποιες λίγο άχρωμες, κάποιες λίγο πιο σφιγμένες, αλλά φταίμε εν μέρει και μεις για αυτό.
Κάποιοι αγαπηθήκαμε λίγο περισσότερο, κάποιοι μάθαμε άλλους πιο πολύ, κάποιοι ανταλλάξαμε πιεμ, κάποιοι φμπ, κάποιοι βρεθήκαμε και κάμαμε σεκς. Κάποιοι παρεξηγήθηκαν, είχαμε και απώλειες- θα ξανάρθουν μη σας νοιάζει. κι αν δεν έρθουν δεν πειράζει...καλό του κεφαλιού τους.
Αυτά λοιπόν από μένα. Για 24 ώρες θα είμαι στο Ίδρυμα και στη συνέχεια θα αναληφθώ και πάλι εις τους Ουρανούς. Καλή συνέχεια σε όλους!
Saturn έγραψε: 21 Μαρ 2025, 23:36
Ποιός ήταν ο Χόρχε?
ο Βραινστορμ, ο τζιτζι. Τουριστας εισαι παιδί μου;
Μα τί σας λέω τόσο καιρό
Δηλαδή, για να καταλάβω τώρα ποιά ήταν η μεγάλη έξοδος, πρέπει να διαβάσω όλο το νήμα?
ε μα σου εβαλα και την εξοδο. Τεσπα, ηταν με διαφορά το καλυτερο εβεντ στο πχωρουμακι γιατι καπως κατάφερε και το πέρασε μεσα απο συμπληγάδες και δεν τσακισε. Ησουν και εσύ τοτε εδω παντως, αλλα τραγουδουσες στον Άγι για να σου φερει κόκορα.