Ναι ισχυει αυτο που λες . αν ενα κομματι μου κανει κλικ απο την πρωτη δεν παιζει να πεσει μετα . Περισσοτερο το εγραψα για αυτα που μπορει να ανεβουν απο κατω προς τα πανω .aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:34 Κι όμως! Ένα τραγούδι ωραίο θα παραμείνει σταθερό στην αξία του, έχοντας πάντα κάτι να πει σε κάθε διάθεσή σου που αλλάζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Αυτό ναι.mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:41Ναι ισχυει αυτο που λες . αν ενα κομματι μου κανει κλικ απο την πρωτη δεν παιζει να πεσει μετα . Περισσοτερο το εγραψα για αυτα που μπορει να ανεβουν απο κατω προς τα πανω .aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:34 Κι όμως! Ένα τραγούδι ωραίο θα παραμείνει σταθερό στην αξία του, έχοντας πάντα κάτι να πει σε κάθε διάθεσή σου που αλλάζει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Επισης κατι που μπορει να επηρεασει την βαθμολογια ειναι σε τι μεσο ακουμε .Αν πχ ακουμε στο ηχειο του κινητου σε ανοικτη ακροαση βραστα Χαραλαμπε
Όχι βέβαια! Θα ήταν ιεροσυλία.mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:47 Επισης κατι που μπορει να επηρεασει την βαθμολογια ειναι σε τι μεσο ακουμε .Αν πχ ακουμε στο ηχειο του κινητου σε ανοικτη ακροαση βραστα Χαραλαμπε
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
αν μπορεί να δει ο μικμικ όλες τις αλλαγές στα τραγούδια, θα με περάσει τουλάχιστον για σχιζοφρενή
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ααα για πες για πες εχεις ηχοσυστημα ;
νύχτα έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:57 αν μπορεί να δει ο μικμικ όλες τις αλλαγές στα τραγούδια, θα με περάσει τουλάχιστον για σχιζοφρενή
Επειδή θεωρώ ιεροσυλία να ακούει κάποιος στα σοβαρά ένα κομμάτι από κινητό;
Όχι, δεν έχω.
Μόνο lap έχω. Και καλά ακουστικά.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Για μένα όχι
Για τα κομματάκια μου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
20 λεπτά ακομα, παμε τουαλέτα και ετοιμαζουμε τα ακουστικά μας. Παρακαλώ οχι ηχοσυστήματα, σεβασμός στους γειτονες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 23 Νοέμ 2024, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
περασες το τεστ επιτυχως ..aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 22:32 Επειδή θεωρώ ιεροσυλία να ακούει κάποιος στα σοβαρά ένα κομμάτι από κινητό;![]()
Όχι, δεν έχω.![]()
Μόνο lap έχω. Και καλά ακουστικά.![]()

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 23 Νοέμ 2024, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι σαν φίλτρο που περνάνε μόνο τα πιασαρικα και κόβεται όλη η δουλειά στον ήχοmojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:47 Επισης κατι που μπορει να επηρεασει την βαθμολογια ειναι σε τι μεσο ακουμε .Αν πχ ακουμε στο ηχειο του κινητου σε ανοικτη ακροαση βραστα Χαραλαμπε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 22:38περασες το τεστ επιτυχως ..aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 22:32 Επειδή θεωρώ ιεροσυλία να ακούει κάποιος στα σοβαρά ένα κομμάτι από κινητό;![]()
Όχι, δεν έχω.![]()
Μόνο lap έχω. Και καλά ακουστικά.![]()
κι εγω θεωρω ιεροσυλια το να ακους μουσικη απο το ηχειο του κινητου . εχω εναν φιλο που ακουει ετσι και τον κραζω . με λαπ και καλα ακουστικα εισαι σε καλο δρομο ..σου ευχομαι καποια στιγμη και ηχοσυστημα
![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 22:38 20 λεπτά ακομα, παμε τουαλέτα και ετοιμαζουμε τα ακουστικά μας. Παρακαλώ οχι ηχοσυστήματα, σεβασμός στους γειτονες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
καπως ετσι . βασικα χανεις ολες τις λεπτομερειες .και οπως ξερουμε ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειεςΜπίστης έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 22:40Είναι σαν φίλτρο που περνάνε μόνο τα πιασαρικα και κόβεται όλη η δουλειά στον ήχοmojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:47 Επισης κατι που μπορει να επηρεασει την βαθμολογια ειναι σε τι μεσο ακουμε .Αν πχ ακουμε στο ηχειο του κινητου σε ανοικτη ακροαση βραστα Χαραλαμπε![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 23 Νοέμ 2024, 22:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπράβο. Άμα δεν ακούω π.χ. τα μπάσα όπως πρέπει, τι να το κάνω;mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 22:44καπως ετσι . βασικα χανεις ολες τις λεπτομερειες .και οπως ξερουμε ο διαβολος κρυβεται στις λεπτομερειςΜπίστης έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 22:40Είναι σαν φίλτρο που περνάνε μόνο τα πιασαρικα και κόβεται όλη η δουλειά στον ήχοmojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:47 Επισης κατι που μπορει να επηρεασει την βαθμολογια ειναι σε τι μεσο ακουμε .Αν πχ ακουμε στο ηχειο του κινητου σε ανοικτη ακροαση βραστα Χαραλαμπε![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση