!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Houthis της Υεμένης προειδοποιούν τις ΗΠΑ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Οι Houthis της Υεμένης προειδοποιούν τις ΗΠΑ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δηλαδή εαν πάρει ο χουθοταλιμπάν ενα δορυφορικό πιάτο δεν θα τον βλέπει ο δορυφόρος του Starlink που βλέπει την δίπλα πόλη στα 10 χιλιόμετρα;nick έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:53Εννοεί στις αντί-χουτο περιοχες οπου είναι η επίσημη υεμενικη κυβέρνηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Σεπ 2024, 11:00 Από σήμερα οι Χουθιτσαντς θα μπορούν να γυρίζουν ΤικΤοκ με τη δράση τους και στις πιο απόμακρες περιοχές.
https://twitter.com/elonmusk/status/1836181229261197494
Κάτι παρόμοιο κάνει ο Μασκ σε περιοχές της Ουκρανίας ανάλογα απο ποιον ελεγχονται.GoBzi έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:13Δηλαδή εαν πάρει ο χούθοταλιμπάν ενα δορυφορικό πιάτο δεν θα τον βλέπει ο δορυφόρος του Starlink που βλέπει την δίπλα πόλη στα 10 χιλιόμετρα;nick έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:53Εννοεί στις αντί-χουτο περιοχες οπου είναι η επίσημη υεμενικη κυβέρνηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Σεπ 2024, 11:00 Από σήμερα οι Χουθιτσαντς θα μπορούν να γυρίζουν ΤικΤοκ με τη δράση τους και στις πιο απόμακρες περιοχές.
https://twitter.com/elonmusk/status/1836181229261197494
Ναι, μας τα είπε και το Netflix αυτά, αλλά η μάνα μου που είναι 3000 χιλιόμετρα μακρία απο την διεύθυνση που έχω δώσει μια χαρά βλέπει.nick έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:15Κάτι παρόμοιο κάνει ο Μασκ σε περιοχές της Ουκρανίας ανάλογα απο ποιον ελεγχονται.
https://www.reuters.com/world/europe/ru ... 024-02-15/
Ναι αλλά εδώ έχουμε δορυφορικές τηλεπικοινωνίες.GoBzi έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:20Ναι, μας τα είπε και το Netflix αυτά, αλλά η μάνα μου που είναι 3000 χιλιόμετρα μακρία απο την διεύθυνση που έχω δώσει μια χαρά βλέπει.
Μα ίσα ίσα αυτό είναι ακόμη πιο εύκολο να το παρακάμψεις. Το link το είδες;nick έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:22Ναι αλλά εδώ έχουμε δορυφορικές τηλεπικοινωνίες.GoBzi έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:20Ναι, μας τα είπε και το Netflix αυτά, αλλά η μάνα μου που είναι 3000 χιλιόμετρα μακρία απο την διεύθυνση που έχω δώσει μια χαρά βλέπει.nick έγραψε: 18 Σεπ 2024, 14:15
Κάτι παρόμοιο κάνει ο Μασκ σε περιοχές της Ουκρανίας ανάλογα απο ποιον ελεγχονται.
Αντε και geolocation στο μέτρο να κάνουν, ποιος με εμποδίζει να βάλω πιάτο σε περιοχή που επιτρέπεται και μετα να αναμεταδώσω το σήμα ενσύρματα/ασύρματα στην περιοχή που απαγορεύεται;
- Dwarven Blacksmith
Έτσι κι αλλιώς he made it up, ούτε ειπώθηκε ότι θα γίνει αυτό, ούτε το εσωτερικό θέμα της Υεμένης συγκρίνεται με την Ουκρανία.
Τους τα κρατας;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Τους τα γλύφει, καθοτι τροστκιστης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Οποτε, περπατουν με μεγαλυτερη ευκολια καθοτι γλιστρουν στο εδαφος.
Βλέπω οτι οι Δεξιοί προβάλλουν τις ομοφυλοφιλικές τους φαντασιώσεις στους άλλους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
οι τροτσκιστες βρισκονται στην ηγεσια των αμερικανων που υποστηριζετε διαχρονικα coriander μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οι ανεμοδουρες πάλι θεωρούν πρεπον να χαρακτηρίζουν τους άλλους με βαση την ιδεολογια τους ενω οι ιδιοι εχουν περασει από.ολες τις ιδεολογίες καινσυνεχιζουν ακάθεκτοι.Kauldron έγραψε: 20 Σεπ 2024, 17:10 Βλέπω οτι οι Δεξιοί προβάλλουν τις ομοφυλοφιλικές τους φαντασιώσεις στους άλλους.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Οποτε, σαν καλος ακροδεξιος το πας ενα βημα παρακατω;Kauldron έγραψε: 20 Σεπ 2024, 17:10 Βλέπω οτι οι Δεξιοί προβάλλουν τις ομοφυλοφιλικές τους φαντασιώσεις στους άλλους.
Γάβ γούβ τα δεξιά βρωμόσκυλα. 
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1569 Προβολές
-