!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Jason Αντιγόνη

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Jason Αντιγόνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:53
hellegennes έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:21
blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:12

αυτους που φοραν φουστανι; Οι τρανσοφοβικοι σκωτσεζοι πιθανοτατα, που ισως φορανε κιλτ.
Το φουστάνι είναι ένα ρούχο που φτιάχνεται για να ταιριάζει σε γυναικείο σώμα. Θα σε γιουχάρουν για τον ίδιο λόγο που θα σε γιουχάρει κάποιος αν φορέσεις κάτι εξίσου γελοίο που δεν είναι φτιαγμένο για το σώμα σου.
αχα ειναι θεμα στυλιστικο δηλαδη; Δεν νομιζω, πιστευω πως ειναι θεμα ομοφοβιας, αφενος γιατι αυτοι που θα γιουχαρουν θα ειναι κυριως αντρες (η συντριπτικη πλειοψηφια ομο/τρανσοφοβικων) οι οποιοι
δεν θα γιουχαρουν ομως μια γυναικα που φοραει παντελονια η κοστουμια φτιαγμενα γι αντρικο σωμα
Δεν θα την γιουχάρουν γιατί οι άντρες δεν γιουχάρουν γυναίκες, αλλά θα την κράξουν και θα την κουτσομπολέψουν αν φοράει ρούχα που φαίνονται παράταιρα πάνω της. Θυμάμαι τι κραξίδι έριχνα σε όλες αυτές που φορούσαν φόρμα με τιράντες, που έμοιαζε εντελώς αντρική κοψιά, γιατί ήταν μόδα. Έλεγα ότι μοιάζουν με εργάτες και έτσι ήταν. Το ίδιο κραξίδι ρίχνω γενικά σε όσες ντύνονται με αντρικά ρούχα (όχι ρούχα unisex, που φτιάχτηκαν για άντρα, με αντρική κοψιά).

Γιατί δεν γιουχάρεται το κιλτ, η φουστανέλα και διάφορες άλλες αντρικές φούστες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

hellegennes έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:05
blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:53
hellegennes έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:21

Το φουστάνι είναι ένα ρούχο που φτιάχνεται για να ταιριάζει σε γυναικείο σώμα. Θα σε γιουχάρουν για τον ίδιο λόγο που θα σε γιουχάρει κάποιος αν φορέσεις κάτι εξίσου γελοίο που δεν είναι φτιαγμένο για το σώμα σου.
αχα ειναι θεμα στυλιστικο δηλαδη; Δεν νομιζω, πιστευω πως ειναι θεμα ομοφοβιας, αφενος γιατι αυτοι που θα γιουχαρουν θα ειναι κυριως αντρες (η συντριπτικη πλειοψηφια ομο/τρανσοφοβικων) οι οποιοι
δεν θα γιουχαρουν ομως μια γυναικα που φοραει παντελονια η κοστουμια φτιαγμενα γι αντρικο σωμα
Δεν θα την γιουχάρουν γιατί οι άντρες δεν γιουχάρουν γυναίκες, αλλά θα την κράξουν και θα την κουτσομπολέψουν αν φοράει ρούχα που φαίνονται παράταιρα πάνω της. Θυμάμαι τι κραξίδι έριχνα σε όλες αυτές που φορούσαν φόρμα με τιράντες, που έμοιαζε εντελώς αντρική κοψιά, γιατί ήταν μόδα. Έλεγα ότι μοιάζουν με εργάτες και έτσι ήταν. Το ίδιο κραξίδι ρίχνω γενικά σε όσες ντύνονται με αντρικά ρούχα (όχι ρούχα unisex, που φτιάχτηκαν για άντρα, με αντρική κοψιά).

Γιατί δεν γιουχάρεται το κιλτ, η φουστανέλα και διάφορες άλλες αντρικές φούστες;
Πρεπει να εισουν φανατικος αναγνωστης του ΝΙΤΡΟ για να βγαζεις τετοια φασιζουσα νοοτροπια για τετοια θεματα. :D
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

hellegennes έγραψε: Θυμάμαι τι κραξίδι έριχνα σε όλες αυτές που φορούσαν φόρμα με τιράντες, που έμοιαζε εντελώς αντρική κοψιά, γιατί ήταν μόδα.Έλεγα ότι μοιάζουν με εργάτες και έτσι ήταν
οκειιιιιιι, explains a lot
hellegennes έγραψε:Γιατί δεν γιουχάρεται το κιλτ, η φουστανέλα και διάφορες άλλες αντρικές φούστες;
αφενος ειναι αντρικα ενδυματα, αφετερου χλευαζονται ξερω γω απο αλλοεθνεις, στο βαθμο που δεν ειναι εξοικειωμενοι.

ειναι πολυ διασκεδαστικο να ξερεις να σε βλεπω να κανεις τοσες πνευματικες ακροβασιες για να μην παραδεχτεις το αυτονοητο, πως οι αντρες που φορανε γυναικεια ρουχα η/και ειναι θηλυπρεπεις ΔΕΝ γιουχαρονται για αισθητικους λογους, αλλα καθαρα λογω ομοφοβιας.
[42]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από [42] »

έχετε εξαντλήσει τους λόγους να διαφωνείτε και το ρίξατε στη μόδα.
zteo

Εχεται θεση το ολο ζητημα σε μια λαθος βαση.Δεν το ψαχνεται κοινωνιολογικα το ολο θεμα.Απλα πραγματακια το φυσιολογικο ειναι να υπαρχουν δυο βιολογικα φυλα.Συνεπως ουτε η ομοφυλοφιλια ουτε οι τρανσεξουαλ ειναι ((φυσιολογικοι)) βιολογικα.Τι γινεται ομως κοινωνιολογικα?
Η κοινωνια πρεπει να τους αναγνωρισει σαν κοινωνικα φυσιολογικα ατομα?
Αυτα ειναι τα ουσιωδη ερωτηματα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:12 ειναι πολυ διασκεδαστικο να ξερεις να σε βλεπω να κανεις τοσες πνευματικες ακροβασιες για να μην παραδεχτεις το αυτονοητο, πως οι αντρες που φορανε γυναικεια ρουχα η/και ειναι θηλυπρεπεις ΔΕΝ γιουχαρονται για αισθητικους λογους, αλλα καθαρα λογω ομοφοβιας.
Ισχύει.
Κι εγώ όταν μπαίνω στο ασανσέρ, το γιουχάρω (το ασανσέρ) λόγω κλειστοφοβίας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:12 ειναι πολυ διασκεδαστικο να ξερεις να σε βλεπω να κανεις τοσες πνευματικες ακροβασιες για να μην παραδεχτεις το αυτονοητο, πως οι αντρες που φορανε γυναικεια ρουχα η/και ειναι θηλυπρεπείς ΔΕΝ γιουχαρονται για αισθητικους λογους, αλλα καθαρα λογω ομοφοβιας.
νομίζω αλήθεια οτι σου ίσως σου αρέσουν οι θηλυπρεπείς άνδρες, και νομίζεις οτι αρέσουν σε όλους μας. Ειναι καθαρά θέμα αισθητικής πάντως, απλά υπάρχουν διαφορετικές και δεν θες να το πιστέψεις/δεχθείς.

Θα σου πω για εμένα που με ξέρω για να μην μιλάω για την επιστήμη που είναι φίλη σου κολλητή.
Μου αρέσουν οι γυναίκες, όσο πιο θηλυκές τόσο πιο πολύ, αρκεί να μην είναι προκλητικές, όπως εγώ το καταλαβαίνω.
Μου αρέσουν και οι άνδρες, όσο πιο αρρενωποί τόσο πιο πολύ, αρκεί να μην είναι κάφροι, όπως το καταλαβαίνω εγώ.

Οι γυναίκες παραπάνω μου προκαλούν θαυμασμό και ερωτική επιθυμία, οι άνδρες θαυμασμό και δέος. Ένας άνδρας που κουνάει τον κώλο του, μου προκαλεί τα ίδια συναισθήματα με μία γυναίκα που βρίζει το παιδί της, δεν είναι ομοφοβικό, απλά δεν είναι ωραία εικόνα.
zteo

Ρε συ ΕΝΑΟΝ μηπως εισαι αμφισεξουαλικος η πανηδονηστης και μας το φερνεις λαου λαου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
enaon

θα το συζητήσουμε διεξοδικά σε λίγο, μάθε φουριέρ πρώτα για να συνεννοούμαστε.
zteo

Φουριερ τι ειναι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
[42]

enaon έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:26
blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:12 ειναι πολυ διασκεδαστικο να ξερεις να σε βλεπω να κανεις τοσες πνευματικες ακροβασιες για να μην παραδεχτεις το αυτονοητο, πως οι αντρες που φορανε γυναικεια ρουχα η/και ειναι θηλυπρεπείς ΔΕΝ γιουχαρονται για αισθητικους λογους, αλλα καθαρα λογω ομοφοβιας.
νομίζω αλήθεια οτι σου ίσως σου αρέσουν οι θηλυπρεπείς άνδρες, και νομίζεις οτι αρέσουν σε όλους μας. Ειναι καθαρά θέμα αισθητικής πάντως, απλά υπάρχουν διαφορετικές και δεν θες να το πιστέψεις/δεχθείς.

Θα σου πω για εμένα που με ξέρω για να μην μιλάω για την επιστήμη που είναι φίλη σου κολλητή.
Μου αρέσουν οι γυναίκες, όσο πιο θηλυκές τόσο πιο πολύ, αρκεί να μην είναι προκλητικές, όπως εγώ το καταλαβαίνω.
Μου αρέσουν και οι άνδρες, όσο πιο αρρενωποί τόσο πιο πολύ, αρκεί να μην είναι κάφροι, όπως το καταλαβαίνω εγώ.

Οι γυναίκες παραπάνω μου προκαλούν θαυμασμό και ερωτική επιθυμία, οι άνδρες θαυμασμό και δέος. Ένας άνδρας που κουνάει τον κώλο του, μου προκαλεί τα ίδια συναισθήματα με μία γυναίκα που βρίζει το παιδί της, δεν είναι ομοφοβικό, απλά δεν είναι ωραία εικόνα.
καλό υλικό για ψυχανάλυση το ποστ σου, αλλά δεν βοηθάει στην κουβέντα. :bored:
[42]

zteo έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:17 Εχεται θεση το ολο ζητημα σε μια λαθος βαση.Δεν το ψαχνεται κοινωνιολογικα το ολο θεμα.Απλα πραγματακια το φυσιολογικο ειναι να υπαρχουν δυο βιολογικα φυλα.Συνεπως ουτε η ομοφυλοφιλια ουτε οι τρανσεξουαλ ειναι ((φυσιολογικοι)) βιολογικα.Τι γινεται ομως κοινωνιολογικα?
Η κοινωνια πρεπει να τους αναγνωρισει σαν κοινωνικα φυσιολογικα ατομα?
Αυτα ειναι τα ουσιωδη ερωτηματα.
:+1: :goodpost:
Άβαταρ μέλους
enaon

zteo έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:30 Φουριερ τι ειναι?
ο τρόπος να μετρήσουμε το φάσμα, θα μιλήσουμε πολύ σοβαρά για το γένος αν συνεχίσεις. :)
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Οικονομικά δεν έχεις σπουδάσει; Μαθηματικά δεν διάβαζες;
zteo

Μηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:36
Οικονομικά δεν έχεις σπουδάσει; Μαθηματικά δεν διάβαζες;
Οπτικος τελειωσα και τα μαθηματικα ηταν το αδυνατο σημειο μου το ομολογω. :oops:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”