Επειδή έχει λιγότερους κομμουνιστές;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:31 Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Αυτό το φόρουμ είναι πολύ καλύτερο απ' το παλιό phorum.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
Δεν ξέρω αν έχει αναλογικά λιγότερους κομμουνιστές και δε θα το θεωρούσα καλύτερο αν έλειπαν οι κομμουνιστές αφού σε ένα φόρουμ σαν κι αυτό πρέπει να εκπροσωπούνται όλες οι πολιτικές δυνάμεις.Μηχανικός έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:35Επειδή έχει λιγότερους κομμουνιστές;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:31 Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Αυτό το φόρουμ είναι πολύ καλύτερο απ' το παλιό phorum.![]()
Δε θα δεις Εθνικιστή να ζητάει λιγότερους κομμουνιστές στα φόρουμς διότι εμείς είμαστε σίγουροι για το δίκαιο της ιδεολογίας μας και ξέρουμε ότι η αντιπαράθεση μαζί τους, καθώς και η παράθεση επιχειρημάτων εκατέρωθεν, θα αποκαλύψει ότι το δίκαιο και το ηθικό είναι με το μέρος μας. Αυτό φοβούνται οι αναρχοκομμουνιστές γι' αυτό κάθε τόσο εμφανίζεται κι ένας από αυτούς που ζητάει να ληφθούν μέτρα για να φύγουμε από το φόρουμ. Δε μπορούν να σταθούν σε διάλογο απέναντι σ' έναν Εθνικιστή, έχουν συνηθίσει στη στείρα συνθηματολογία.
Το νέο φόρουμ είναι καλύτερο από το προηγούμενο σε κάθε επίπεδο. Π.χ. στο τεχνικό κομμάτι. Σου απαντώ τώρα γιατί έλαβα ειδοποίηση ότι σχολίασες ανάρτησή μου, κάτι που δε συνέβαινε στο προηγούμενο.
Δεν υπάρχει ο άδικος κανονισμός 6.1 κι ωστόσο κανείς δεν επιτίθεται στους συντονιστές. Στο παλιό σε μια διαφωνία με ένα συντονιστή αν του απαντούσες στο ίδιο ύφος που μπορεί να είχε απευθυνθεί κι εκείνος σ' εσένα έτρωγες μπαν. Ασόβαρα πράγματα. Καλά που έκλεισε και καλό είναι να μη ξανανοίξει.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αδίκως μπαναρισθείς κι εσύ, ε Δίκαιε;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:55 Δεν υπάρχει ο άδικος κανονισμός 6.1 κι ωστόσο κανείς δεν επιτίθεται στους συντονιστές. Στο παλιό σε μια διαφωνία με ένα συντονιστή αν του απαντούσες στο ίδιο ύφος που μπορεί να είχε απευθυνθεί κι εκείνος σ' εσένα έτρωγες μπαν. Ασόβαρα πράγματα. Καλά που έκλεισε και καλό είναι να μη ξανανοίξει.
Πάνος Σκουρλέτης
Ποτέ δεν έφαγα μπαν λόγω 6.1, όμως ήταν ένας άδικος κανονισμός κι επιχειρηματολόγησα πάνω σε αυτό. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους συμμετέχοντες πρέπει να γίνονται επί ίσοις όροις.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:30Αδίκως μπαναρισθείς κι εσύ, ε Δίκαιε;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:55 Δεν υπάρχει ο άδικος κανονισμός 6.1 κι ωστόσο κανείς δεν επιτίθεται στους συντονιστές. Στο παλιό σε μια διαφωνία με ένα συντονιστή αν του απαντούσες στο ίδιο ύφος που μπορεί να είχε απευθυνθεί κι εκείνος σ' εσένα έτρωγες μπαν. Ασόβαρα πράγματα. Καλά που έκλεισε και καλό είναι να μη ξανανοίξει.![]()
οι κομμουνιστές είναι πλέον λιγότεροι παντούΜηχανικός έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:35Επειδή έχει λιγότερους κομμουνιστές;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:31 Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Αυτό το φόρουμ είναι πολύ καλύτερο απ' το παλιό phorum.![]()
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Και πώς ξέρεις ότι " σε μια διαφωνία με ένα συντονιστή αν του απαντούσες στο ίδιο ύφος που μπορεί να είχε απευθυνθεί κι εκείνος σ' εσένα έτρωγες μπαν";Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:39Ποτέ δεν έφαγα μπαν λόγω 6.1, όμως ήταν ένας άδικος κανονισμός κι επιχειρηματολόγησα πάνω σε αυτό. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους συμμετέχοντες πρέπει να γίνονται επί ίσοις όροις.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:30Αδίκως μπαναρισθείς κι εσύ, ε Δίκαιε;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 01:55 Δεν υπάρχει ο άδικος κανονισμός 6.1 κι ωστόσο κανείς δεν επιτίθεται στους συντονιστές. Στο παλιό σε μια διαφωνία με ένα συντονιστή αν του απαντούσες στο ίδιο ύφος που μπορεί να είχε απευθυνθεί κι εκείνος σ' εσένα έτρωγες μπαν. Ασόβαρα πράγματα. Καλά που έκλεισε και καλό είναι να μη ξανανοίξει.![]()
Πάνος Σκουρλέτης
Το έβλεπα να συμβαίνει σε άλλους.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:43 Και πώς ξέρεις ότι " σε μια διαφωνία με ένα συντονιστή αν του απαντούσες στο ίδιο ύφος που μπορεί να είχε απευθυνθεί κι εκείνος σ' εσένα έτρωγες μπαν";![]()
Τι λες βρε παιδί μου.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:44Το έβλεπα να συμβαίνει σε άλλους.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:43 Και πώς ξέρεις ότι " σε μια διαφωνία με ένα συντονιστή αν του απαντούσες στο ίδιο ύφος που μπορεί να είχε απευθυνθεί κι εκείνος σ' εσένα έτρωγες μπαν";
Έβλεπες ότι τρώγαν ban επειδή απλώς απαντούσαν στο ίδιο ύφος σε συντονιστή;
Μήπως ήσουν ο διαχειριστής;
Πάνος Σκουρλέτης
Δηλαδή τι παραπάνω μπορούσε να ξέρει ο διαχειριστής που δεν παρακολουθούσε το phoroum από εμένα που το παρακολουθούσα;Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:28 Τι λες βρε παιδί μου.
Μήπως ήσουν ο διαχειριστής;![]()
Εγώ είχα κάνει report κάτι που μου είπε συντονιστής και οι διαχειριστές μου έριξαν ban επειδή έκρινα συντονιστή.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:28Τι λες βρε παιδί μου.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:44Το έβλεπα να συμβαίνει σε άλλους.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:43 Και πώς ξέρεις ότι " σε μια διαφωνία με ένα συντονιστή αν του απαντούσες στο ίδιο ύφος που μπορεί να είχε απευθυνθεί κι εκείνος σ' εσένα έτρωγες μπαν";
Μήπως ήσουν ο διαχειριστής;![]()
Απλό report, δεν είπα κάτι δημοσίως.
Σου κάνει αυτό η θέλεις να ακούσεις χειρότερο;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έκρινε λέει συντονιστή! Στην Ινδία έχουν τις αγελάδες και στο phorum είχαμε τους συντονιστές. 
Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:20Δηλαδή τι παραπάνω μπορούσε να ξέρει ο διαχειριστής που δεν παρακολουθούσε το phoroum από εμένα που το παρακολουθούσα;Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:28 Τι λες βρε παιδί μου.
Μήπως ήσουν ο διαχειριστής;
Μα είναι πασίγνωστο, το έχουμε παραδεχτεί πολλές φορές.Juno έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:32 Εγώ είχα κάνει report κάτι που μου είπε συντονιστής και οι διαχειριστές μου έριξαν ban επειδή έκρινα συντονιστή.
Απλό report, δεν είπα κάτι δημοσίως.
Σου κάνει αυτό η θέλεις να ακούσεις χειρότερο;
Οι συντονιστές του παλιού φόρουμ ρίχναμε αναίτια ban πάντα σε αθώα μέλη, που δεν έβριζαν ποτέ, και μια φορά τη βδομάδα μαζευόμασταν, τα διηγόμασταν και σκάγαμε στα γέλια
"Τον είπα μαλάκα και μετά του έριξα ban!!!"
Τέτοια καθήκια είμασταν.
Πάνος Σκουρλέτης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μὴ κρίνετε, ἵνα μὴ κριθῆτεJuno έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:32 Εγώ είχα κάνει report κάτι που μου είπε συντονιστής και οι διαχειριστές μου έριξαν ban επειδή έκρινα συντονιστή.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Γιατί χρησιμοποιείς Α' πληθυντικό; Ποιος είπε ότι ήσασταν όλοι το ίδιο;
Αφού τα μέλη δεν μπορούσαν να ξέρουν ποιος συντονιστής έριχνε το ban, πώς τους ξεχώριζες;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:23Γιατί χρησιμοποιείς Α' πληθυντικό; Ποιος είπε ότι ήσασταν όλοι το ίδιο;
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-