Tarkovsky έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:53μία κίτρινη κάρτα σε 29 ολόκληρα 90λεπτα πρωταθλήματος και χωρίς τις καθυστερήσειςThor έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:53Σιγα-σιγα θα ρθειτε με τα νερα μου.Tarkovsky έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:52 ζούμε ιστορικάς στιγμάς
έστω και τυπικά, δεύτερη ασίστ ο τραγουδιάρης
να του δίνουμε μικρόφωνο μόνο στο κύπελλο
Σας εχω πει οτι ειναι παικτουρα ο τραγουδιαρης και ο Φωταρος.
Εχουν αρχισει και δειχνουν τις ταλενταρες τους στο γηπεδο.
αυτό δεν είναι ακραίο μπακ, η Μητέρα Τερέζα είναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ
Re: ΠΑΟ
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
ούτε αυτός τόσο ποδοσφαιριστήςThor έγραψε: 17 Δεκ 2022, 13:23Tarkovsky έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:53μία κίτρινη κάρτα σε 29 ολόκληρα 90λεπτα πρωταθλήματος και χωρίς τις καθυστερήσειςThor έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:53
Σιγα-σιγα θα ρθειτε με τα νερα μου.
Σας εχω πει οτι ειναι παικτουρα ο τραγουδιαρης και ο Φωταρος.
Εχουν αρχισει και δειχνουν τις ταλενταρες τους στο γηπεδο.
αυτό δεν είναι ακραίο μπακ, η Μητέρα Τερέζα είναι![]()
Η Μητερα Τερεζα δεν ηταν και τοσο αγία.
![]()
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Μαθετε ρε μπαλιτσα,τις ιδιες σαχλαμαρες μου λεγατε και στο νημα για τον καλυτερο ολων των εποχων κι ο κοντος σας ρουμπωσε χθες.
Στα ποδοσφαιρικα δεν εχω πεσει εξω σχεδον ποτε,ο,τι σας γραφω εγω σημερα,το ανακαλυπτετε εσεις μετα απο 6 μηνες.
μακάρι να σε δικαιώσει και ο τροβαδούροςThor έγραψε: 19 Δεκ 2022, 18:11 Μαθετε ρε μπαλιτσα,τις ιδιες σαχλαμαρες μου λεγατε και στο νημα για τον καλυτερο ολων των εποχων κι ο κοντος σας ρουμπωσε χθες.
Στα ποδοσφαιρικα δεν εχω πεσει εξω σχεδον ποτε,ο,τι σας γραφω εγω σημερα,το ανακαλυπτετε εσεις μετα απο 6 μηνες.![]()
μόνο πέστου να βιαστεί λίγο, προχτές πάτησε τα 30 και μπήκε στα 31
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Έχει άλλα 3 χρόνια τουλάχιστον σε υψηλό επίπεδο.Tarkovsky έγραψε: 19 Δεκ 2022, 19:54μακάρι να σε δικαιώσει και ο τροβαδούροςThor έγραψε: 19 Δεκ 2022, 18:11 Μαθετε ρε μπαλιτσα,τις ιδιες σαχλαμαρες μου λεγατε και στο νημα για τον καλυτερο ολων των εποχων κι ο κοντος σας ρουμπωσε χθες.
Στα ποδοσφαιρικα δεν εχω πεσει εξω σχεδον ποτε,ο,τι σας γραφω εγω σημερα,το ανακαλυπτετε εσεις μετα απο 6 μηνες.![]()
μόνο πέστου να βιαστεί λίγο, προχτές πάτησε τα 30 και μπήκε στα 31
Ε, μετά θα αναλάβει η παικτουρα ο Βαγιανιδης.
δηλαδή ο Βαγιαννίδης 6-7 χρόνια αλλαγή της αλλαγήςThor έγραψε: 20 Δεκ 2022, 13:09 Έχει άλλα 3 χρόνια τουλάχιστον σε υψηλό επίπεδο.
έτσι δεν φτιάχνονται παίχτες αλλά τραγουδιάρηδες που πρωτοακούμε ότι ζουν γύρω στα 27-28 τους
εάν δεν σου κάνει, κε Ιβάν, άστον να πάει στην ευχή του κυρίου
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Να παιζουν και οι δυο ταυτοχρονα,λιγο δυσκολο.Tarkovsky έγραψε: 21 Δεκ 2022, 00:19δηλαδή ο Βαγιαννίδης 6-7 χρόνια αλλαγή της αλλαγήςThor έγραψε: 20 Δεκ 2022, 13:09 Έχει άλλα 3 χρόνια τουλάχιστον σε υψηλό επίπεδο.
έτσι δεν φτιάχνονται παίχτες αλλά τραγουδιάρηδες που πρωτοακούμε ότι ζουν γύρω στα 27-28 τους
εάν δεν σου κάνει, κε Ιβάν, άστον να πάει στην ευχή του κυρίου
Θα κανει τα ρεπα του και σιγα-σιγα θα παρει κι αυτος το δρομο του.
Ετσι γινονται αυτα τα πραγματα.
Για σκεψου να ελεγε ο Ιβαν,εχω τον Αιτορ,τι να τον κανω τον Βερμπιτς.
- Eθνικοκοινωνιστης
jason0 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:39Γελάνε τα μουστάκια της νυφίτσας
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Αφηνουν και κανεναν βαθμο για ξεκαρφωμα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.