!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
αν ειχαμε τον μικμικ στην επιτροπή που δεχόταν αιτήματα για την προεδρία της ΝΔ, ο Αδωνις δεν θα είχε προλάβει να καταθέσει τα χαρτιά του, δεν θα ειχε μαζέψει ψήφους ζαιοκτόνων, και τώρα ισως δεν θα τον βλεπαμε καθε μερα στα κανάλια. Πιο πολυ καθυστέρησε απο τον MAS.
Υπάρχει ένας παίκτης που έχει παίξει σε καμμιά 25αριά παιχνίδια, στα μισά έχει βγει τελευταίος και στα υπόλοιπα 2ος ή 3ος απ'το τέλος. Αλλά γουστάρει και συνεχίζει 
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
οκ Μπιστη βλέπεις, μην στεναχωριέσαι, εχεις μέλλον.
Μπορει καποιος παρακαλώ να αλλαξει το τραγουδι του, να μην νοιωθουμε οτι περιμενουμε τσαμπα;
Για να μην απογοητευεστε οσοι ειστε προς το τελος ειναι ακομα 4ος γυρος και μεχρι τον 12ο τα παντα ρει .
το ωραιο με το παιχνιδι ειναι οτι ειναι απροβλεπτο και εχει ανατροπες
δια του λογου το αληθες απο το προηγουμενο παιχνιδι:

το ωραιο με το παιχνιδι ειναι οτι ειναι απροβλεπτο και εχει ανατροπες
δια του λογου το αληθες απο το προηγουμενο παιχνιδι:

Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
ναι τα ξερουμε αυτα, ευχαριστώ μικμικ με την ευκαιρία, πολυ ωραια τοστιέρα, και το ψυγείο.
enaon έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 20:09 Μπορει καποιος παρακαλώ να αλλαξει το τραγουδι του, να μην νοιωθουμε οτι περιμενουμε τσαμπα;
αυτό κάνω από χθες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ωραια, λιγη προπόνηση, λιγη εξοικείωση, και δεν θα ειναι ενόχληση, θα γίνει δικαίωμα, αν παει καποιος να το αφαιρέσει θα εχουμε θέμα.
αλλά όχι
είναι χειρότερο γιατί γίνεσαι αναποφάσιστος και το αλλάζεις
κάθε φορά που αλλάζει η διάθεσή σου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εγώ το διασκεδάζω στο φουλ. Έχεις κάτι να περιμένεις ρε παιδί μου, σου δημιουργεί μια εβδομαδιαία, γλυκιά αναμονή. Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά είναι να δεις πώς θα αξιολογήσουν άλλοι παίκτες τραγούδια που για σένα μπορεί να είναι κορυφαία. Βλέπεις και μια διαφορετική γνώμη ρε παιδί μου. Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι εδώ στο phorum γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό με τα "επιστημονικά" σχόλια του Μπίστη και φυσικά τις καυστικές ατάκες του τιτανοτεράστιου Ανδροπαραδίνομαι-Μένιουmojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 19:29 καποιοι στην αρχη ηταν διστακτικοι να παιξουν ..
αλλοι λακισαν με την προφαση ''αστο δεν θα προλαβαινω ''..
αλλοι προτιμησαν εκ του ασφαλους να σχολιαζουν απ εξω ..
αλλοι παλι ριχνουν κλεφτες ματιες στα μουλωχτα μεσα στο σκοταδι κρυμμενοι ..
Εγω απλα απο μεσα μου ελεγα οτι καποιοι που δεν επαιξαν θα το μετανιωσουν .
Τι λενε οι νεοι συμμετεχοντες μετα απο 4 γυρους; θα εδιναν την θεση τους τωρα που μπηκαν στο πνευμα του παιχνιδιου
σε καποιον αλλον;
Εγώ θα συμμετάσχω και στο 2ο παιχνίδι αν και όποτε γίνει. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι τι κενό διάστημα θα αφήνουμε μεταξύ κάθε παιχνιδιού για να πάρουμε μια ανάσα και να χωνέψουμε/σχολιάσουμε τα δεδομένα του προηγούμενου παιχνιδιού. Έτσι όπως το υπολογίζω, προλαβαίνουμε σίγουρα δύο forumvision το χρόνο, ένα φθινοπωρινό-χειμερινό (Οκτώβριος-Ιανουάριος) και ένα χειμερινο-ανοιξιάτικο (Φεβρουάριος-Μάιος). Αίνιγμα αποτελεί η καλοκαιρινή περίοδος που πολλοί φεύγουν σε απροσδιόριστο διάστημα για διακοπές. Σε αυτό το διάστημα δεν είμαι σίγουρος αν "χωράει" να μπει νέο παιχνίδι. Ίσως να κάναμε καλοκαιρινό διάλειμμα για να μην επέλθει "κορεσμός"; Ή μας παίρνει να παίξουμε και τότε; Θα δείξει.
Το μόνο "αρνητικό" με το παιχνίδι είναι ότι περνάει η βδομάδα και δεν το καταλαβαίνεις. Θα νιώθουμε ότι γερνάμε γρηγορότερα
Jimmy81 έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 20:47Εγώ το διασκεδάζω στο φουλ. Έχεις κάτι να περιμένεις ρε παιδί μου,mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 19:29 καποιοι στην αρχη ηταν διστακτικοι να παιξουν ..
αλλοι λακισαν με την προφαση ''αστο δεν θα προλαβαινω ''..
αλλοι προτιμησαν εκ του ασφαλους να σχολιαζουν απ εξω ..
αλλοι παλι ριχνουν κλεφτες ματιες στα μουλωχτα μεσα στο σκοταδι κρυμμενοι ..
Εγω απλα απο μεσα μου ελεγα οτι καποιοι που δεν επαιξαν θα το μετανιωσουν .
Τι λενε οι νεοι συμμετεχοντες μετα απο 4 γυρους; θα εδιναν την θεση τους τωρα που μπηκαν στο πνευμα του παιχνιδιου
σε καποιον αλλον;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ουτε εγώ ειχα καταλάβει πόσο σοβαρά μιλάει ο Jimmy81 πριν το φορουμβισιον. Ελπιζω να μην με ειχε ψαρέψει πολλες φορές.
ασταθμητος παραγοντας η διαθεση γενικα . και στο πως βαθμολογουμε και στο πως αλλαζουμε κομματια . ποσες φορες εχω αλλαξει κομματι τελευταια στιγμη και αλλαξα βαθμολογια αναλογα με την διαθεση ,την φαση της σεληνης , την ωρα που το ξανακουσα κλπ . Εκτος κι αν μου τα σκασε με την μια το 12αρι που εκει δεν αλλαζω με τιποτα .νύχτα έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 20:20 γίνεσαι αναποφάσιστος και το αλλάζεις
mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 21:22ασταθμητος παραγοντας η διαθεση γενικα . και στο πως βαθμολογουμε και στο πως αλλαζουμε κομματια . ποσες φορες εχω αλλαξει κομματι τελευταια στιγμη και αλλαξα βαθμολογια αναλογα με την διαθεση την φαση της σεληνης την ωρα κλπνύχτα έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 20:20 γίνεσαι αναποφάσιστος και το αλλάζεις
Κι όμως! Ένα τραγούδι ωραίο θα παραμείνει σταθερό στην αξία του, έχοντας πάντα κάτι να πει σε κάθε διάθεσή σου που αλλάζει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ενα κομματι θυμαμαι χαρακτηριστικα απο το προηγουμενο παιχνιδι . Ο Μικ το ειχε βαλει - εβαζε που και που και καποια ενδιαφεροντα
Ενα Ηπειρωτικο που την πρωτη φορα που το ακουσα στα γρηγορα μου περασε σαν αδιαφορο . Την δευτερη φορα που εβαλα ακουστικα και το ακουσα προσεκτικα με διελυσε .Του εβαλα 12 . Ημουν βεβαια και σκατα ψυχολογικα οποτε ναι η διαθεση παιζει μεγαλο ρολο .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση