Ξέρεις αυτά τα ταξίδια, θέλουν και λίγο ξενέρωμα. Αλλά να με πεθάνουν κιόλας...
Αν και έκανα μια έρευνα για τον Μάκη, νομίζω πως μας την έκανε μόνο διαδικτυακά. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω...
Σοβαρά; Είναι ζωντανός ο Μάκης;;
Μισή ώρα είπες;; Καλά διαγράφω το λογαριασμό σου..
Αν είναι αυτός που νομίζω ζει αλλά δεν ασχολείται τουλάχιστον με το όνομα αυτό. Αν γράψει με άλλο nick θα τον καταλάβω γιατί κατάγεται από την περιοχή μου.
Γεια σου Ορεοφύλακα.
Αυτόν που είχε γράψει για τον θάνατο του Μάκη τον ξέρεις; Λογικά κι αυτός από κάπου εκεί γύρω θα είναι.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Μισή ώρα είπες;; Καλά διαγράφω το λογαριασμό σου..
Αν είναι αυτός που νομίζω ζει αλλά δεν ασχολείται τουλάχιστον με το όνομα αυτό. Αν γράψει με άλλο nick θα τον καταλάβω γιατί κατάγεται από την περιοχή μου.
Γεια σου Ορεοφύλακα.
Αυτόν που είχε γράψει για τον θάνατο του Μάκη τον ξέρεις; Λογικά κι αυτός από κάπου εκεί γύρω θα είναι.
Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά το παλεύω να τον ψαρώσω τώρα που μπήκαμε στο "παιχνίδι" ξανά.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Όσο συνεχίζουν να γράφονται παλιά μέλη ελπίζουμε να βρεθούν και οι αγνοούμενοι.
Σήμερα είχαμε 5 νέες εγγραφές.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Αίγαγρος έγραψε: 01 Μάιος 2018, 23:24
Κάποιοι το είδαν σαν ευκαιρία για αποτοξίνωση.
Έλα μωρέ. Πόσο θα αντέξουν;
Ρε συ Αίγαγρε ο Κουρκουας δεν μας έχει πάρει χαμπάρι η δεν θέλει να έρθει για κάποιο λόγο; Ξέρεις κάτι;