!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό!! .

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 19:00
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:57
Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:44 φοβερά στοιχεία αδερφέ.
με αυτές τις 3 προτάσεις θα πάνε στην δίκη και θα αποδειχτεί περίτρανα η δολοφονία και συγκάλυψη.

σε παρακαλώ, κάνε μας την χάρη. σύντομα θα ξεκινήσει η δίκη και θα διαπιστώσεις την διαφορά μεταξύ πραγματικότητα και ό,τι του φανεί του λολοστεφανή.
Αμάν. Άρχισε η δίκη. Τι λέει αυτός Ότο;

Ο πραγματογνώμονας είπε πως από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των οποίων έλαβε γνώση προκύπτει ένα κενό 10 λεπτών και 30 δευτερολέπτων

Σε άλλο σημείο διατύπωσε την άποψη πως εάν υπήρχε και λειτουργούσε το σύστημα 717 για τη σηματοδότηση στο σιδηροδρομικό δίκτυο το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί.

«Εάν υπήρχε το σύστημα της 717 δεν θα γινόταν το δυστύχημα. Το έχουν πάρει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αναγνωρίζει τυχόν ανθρώπινα λάθη» κατέθεσε ο μάρτυρας.

Ποιος πήρε τα 10 λεπτά; Σίγουρα τίποτα αριστεροί.
ναι ρε παιδί μου, ατράνταχτα στοιχεία που δείχνουν δολοφονία και συγκάλυψη. Είμαι σίγουρος πως οι πραγματογνώμονες (που ο καθένας λέει τα δικά του) θα τα βγάλουν όλα στη φορα.

Λίγο υπομονή δε μπορείς να κάνεις;
Δηλαδή δεν σου βρομάει τίποτα. Αν ήταν σύριζα κυβέρνηση θα χοροπηδούσες πάνω στις στέγες παραδέξου το.

Οι πραγματογνώμονες λένε ο καθένας τα δικά του... χμ. υπογράψτε το Αδωνις και γρήγορα στο γραφείο του πρωθυπουργού για την επόμενη ομιλία.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Καρυστιανού για το μπάζωμα στα Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος (Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ΝΔ) έδωσε εντολή στον Αγοραστό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

taliban έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:38
Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:35
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιουν 2024, 15:43

Ούτε με γνωρίζεις αλλά ξες και το συνάφι μου πανίβλακα.
μάλλον θα φταίνε οι πανομοιότυπες μαλακίες που γράφετε
Τζάμπα προσπαθείς... :lol:
viewtopic.php?p=3527191#p3527191
Αλήθεια ρε μαλάκα;
:lol:
Εντωμεταξύ, όντωστ, αν γινόταν επί σύριζα θα είχατε σκίσει τις τρύπιες κυλώτες σας αλλά δε γαμιέται, συνεχίστε, άπατο είναι το βαρέλι έτσι κι αλλιώς.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2024, 19:41
Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:35

μάλλον θα φταίνε οι πανομοιότυπες μαλακίες που γράφετε
Αλήθεια ρε μαλάκα;
Εντωμεταξύ, όντωστ, αν γινόταν επί σύριζα θα είχατε σκίσει τις τρύπιες κυλώτες σας αλλά δε γαμιέται, συνεχίστε, άπατο είναι το βαρέλι έτσι κι αλλιώς.
Για τα βρισίδια του εξ αρχιδη ήταν αυτό.
Για τα υπόλοιπα αφού τα έχω γράψει και στον αντερ στο παρόν νήμα.
Σαχλαμάρες λένε.
-------
Δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ Δεν θα πάμε με το τι θα γίνοταν αν ήταν ο συριζα.
Η ΝΔ κυβερνά αυτή τη στιγμή.

Αμέσως εσύ. :lol:
Άβαταρ μέλους
taliban

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:23
taliban έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:57
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:50

τζάμπα προσπαθεί για ποιο πράγμα και τι σχέση έχει το ποστ που βάζεις; Ξέρεις;
Μπαίνεις για να βρίσεις όχι για να κάνεις διάλογο.
Για να το λες αυτό δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Η ρουφιάνα που έβρισα βγήκε για να με απειλήσει ξανά με μηνύσεις και να μου πει ότι χαχανίζω. Αυτό το πήδηξες; Γιατί; Μέχρι που φτάνει η αίσθηση δικαιοσύνης σου; Ο ότο μια χαρά με έβρισε κι αυτός. Ούτε αυτό αποκλείει τον διάλογο για εμένα. αν είχες διαβάσει έστω 5-10 ποστ μου θα καταλάβαινες ότι μπαίνω αποκλειστικά για συζήτηση που φυσικά κανένα βρισίδι δεν την αποκλείει. Κι εσύ είσαι ψιλοαρχίδι αφού αν έπαιρνες απ την αρχή τη ροή κάθε συζήτησης θα ερχόσουν στο ίδιο συμπέρασμα μα δεν με πειράζει. Συνδιαλέγομαι και με ψιλοαρχίδια. Πρόσεξε τώρα αν απαντήσεις φρόντισε να είναι πάνω από μια πρόταση διφορετικά θα έχουμε βρει μετά από 5-10 δικές σου ατάκες/αναρτήσεις ποιος μπαίνει εδώ για να μην συζητάει.
Σιγά ρε αγά πορφύριε που θα μας πεις και πως θα απαντάμε. :003:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

taliban έγραψε: 04 Ιουν 2024, 20:18
taliban έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:57

Μπαίνεις για να βρίσεις όχι για να κάνεις διάλογο.
Για να το λες αυτό δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Η ρουφιάνα που έβρισα βγήκε για να με απειλήσει ξανά με μηνύσεις και να μου πει ότι χαχανίζω. Αυτό το πήδηξες; Γιατί; Μέχρι που φτάνει η αίσθηση δικαιοσύνης σου; Ο ότο μια χαρά με έβρισε κι αυτός. Ούτε αυτό αποκλείει τον διάλογο για εμένα. αν είχες διαβάσει έστω 5-10 ποστ μου θα καταλάβαινες ότι μπαίνω αποκλειστικά για συζήτηση που φυσικά κανένα βρισίδι δεν την αποκλείει. Κι εσύ είσαι ψιλοαρχίδι αφού αν έπαιρνες απ την αρχή τη ροή κάθε συζήτησης θα ερχόσουν στο ίδιο συμπέρασμα μα δεν με πειράζει. Συνδιαλέγομαι και με ψιλοαρχίδια. Πρόσεξε τώρα αν απαντήσεις φρόντισε να είναι πάνω από μια πρόταση διφορετικά θα έχουμε βρει μετά από 5-10 δικές σου ατάκες/αναρτήσεις ποιος μπαίνει εδώ για να μην συζητάει.
Κι εδώ μου τα χώνει η αγαπούλα; Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ. :lol:

Εν τω μεταξύ ΔΕΝ τον απείλησα με μηνύσεις. Του είπα νέτα σκέτα πως τότε έγραφε μηνύσιμες μαλακίες. Αλλά δε γαμείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 04 Ιουν 2024, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

taliban έγραψε: 04 Ιουν 2024, 19:57
sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2024, 19:41
Αλήθεια ρε μαλάκα;
Για τα βρισίδια του εξ αρχιδη ήταν αυτό.
Για τα υπόλοιπα αφού τα έχω γράψει και στον αντερ στο παρόν νήμα.
Σαχλαμάρες λένε.
-------
Δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ Δεν θα πάμε με το τι θα γίνοταν αν ήταν ο συριζα.
Η ΝΔ κυβερνά αυτή τη στιγμή.

Αμέσως εσύ. :lol:
Εν-νο-εί-ται αμέσως εγώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
taliban

Πασιφάη έγραψε: 04 Ιουν 2024, 20:29

Εν τω μεταξύ ΔΕΝ τον απείλησα με μηνύσεις. Του είπα νέτα σκέτα πως τότε έγραφε μηνύσιμες μαλακίες. Αλλά δε γαμείς.
Είναι αιμοβόρος εγώ στο θέση σου θα κοιμόμουν με το ένα μάτι το βράδυ :lol: Το άλλο θα το ειχα επιφυλακή :smt047
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

taliban έγραψε: 04 Ιουν 2024, 20:33
Πασιφάη έγραψε: 04 Ιουν 2024, 20:29

Είναι αιμοβόρος εγώ στο θέση σου θα κοιμόμουν με το ένα μάτι το βράδυ :lol: Το άλλο θα το ειχα επιφυλακή :smt047
Συνήθως είμαι ατρόμητη, αλλά με βάζεις σε σκέψεις. :p2:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Και γέλασαν αφού κατάλαβαν ότι μοιράζονται το ίδιο βάθος πνεύματος
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Άχου..Σηκώθηκε με νεύρα η αγαπούλα.
Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia »

Διονύσης Καρδιανός,στέλεχος ΝΔ...επίθεση στην κ.Καρυστιανου.

Δεν ντρέπεσαι ρε κωλογερε,είσαι και εκπαιδευτικός? Γαμω τη φάρα σου,πως μιλάς έτσι δημόσια,θα παρέμβει ο ΚΥΜ η είναι απλά μια καθημερινή πάλι?
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Γιατί επιβάλλεται να μην ξεχάσουμε......
▪️Αυτό το κορίτσι, η 23χρονη Εριέττα Μόλχο, φοιτήτρια αρχιτεκτονικής, είναι ακόμη αγνοούμενη.
Δεκαέξι μήνες μετά το Έγκλημα στα Τέμπη και δεν έχει βρεθεί ούτε ένα ίχνος της.
▪️Οι γονείς της Εριέττας δεν έχασαν μόνο με φρικτό τρόπο το παιδί τους αλλά στερήθηκαν και το δικαίωμα να θάψουν "κάτι" από εκείνο.
▪️Τους στέρησε αυτό το δικαίωμα ο αρχιερέας του Μαξίμου που έδωσε εντολή να ξεμπαζωθεί το πεδίο του δυστυχήματος και να διασκορπιστούν μπάζα και υπολείμματα ανθρώπων στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.
▪️Να θυμάστε την Εριέττα και όλα τα άλλα τα παιδιά που κόπηκε η ζωή τους την ώρα που έπιναν καφέ, αστειεύονταν και χαμογελούσαν για πολλούς λόγους αλλά και για έναν επιπλέον λόγο: Είστε τυχεροί που στο καταραμένο τρένο δεν ήταν μαζί με αυτά τα παιδιά και τα δικά σας παιδιά.
▪️Να θυμάστε λοιπόν πάντα την Εριέττα κάθε φορά που κάποιος κουνάει το δάκτυλο στις οικογένειες των θυμάτων και τους ζητά να καταπιούν την οργή, τα ουρλιαχτά και την φωνή τους, απαιτώντας να πενθούν βουβά γιατί ενοχλούν το ανίερο Καθεστώς και όσους το υποστηρίζουν.

Εικόνα

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4689173772
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Αποκάλυψη in: Οι καταθέσεις για την άγνωστη «σύσκεψη» της 3ης Μαρτίου που οδήγησε στο «μπάζωμα» των Τεμπών
Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του in και του MEGA . Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ζητούσαν να μην γίνει εκχέρσωση του χώρου λόγω της ανάγκης νέων αυτοψιών και να ειδοποιήθουν οι δικαστικές αρχές , χωρίς να εισακουσθούν…
Βασίλης Λαμπρόπουλος
Ρεπορτάζ

Σειρά νέων σημαντικών ερωτημάτων για τις επιλογές πολιτικών προσώπων και υπηρεσιακών παραγόντων που οδήγησαν στην εσπευσμένη εκχέρσωση κι ισοπέδωση του χώρου της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών προκύπτουν από την νέα δικογραφία που σχημάτισαν οι δικαστικές αρχές της Λάρισας και αποκαλύπτουν σήμερα «Τα Νέα».

Σε μία κίνηση «μπαζώματος» των Τεμπών που φαίνεται να υπήρξε πιθανόν για επικοινωνιακούς λόγους για να μην προβάλλεται το σημείο της σύγκρουσης με τα συντρίμμια των τρένων αλλά όπως διαπιστώνεται οδήγησε και στην εξαφάνιση υπολειμμάτων σορών και κυρίως στην αδυναμία ανεύρεσης κρίσιμων στοιχείων για την φονική έκρηξη που ακολούθησε την σύγκρουση της Intercity62 με την εμπορική αμαξοστοιχία

Όμως το εντυπωσιακό στοιχείο που αναδεικνύεται από τις καταθέσεις είναι ότι αρμόδια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. , ζητούσαν από τους πολιτικούς και τοπικούς παράγοντες να παραμείνει ο χώρος της τραγωδίας ακέραιος

Στην δικογραφία αυτή επιβεβαιώνονται κατά απόλυτο τρόπο τα ρεπορτάζ του in και του τηλεοπτικού σταθμού Mega για άτυπη, άγνωστη μέχρι πρόσφατα, σύσκεψη που υπήρξε το απόγευμα της 3ης Μαρτίου 2023 στο σημείο της τραγωδίας με την παρουσία του τότε υφυπουργού παρ;a τω πρωθυπουργώ κ. Χ. Τριαντόπουλου, του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Γ. Ξιφαρά, του τότε περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού , του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Παπαγεωργίου όπως κι αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., στελεχών του ΟΣΕ κλπ.

Σύμφωνα με τις επίσημες καταθέσεις στην συνάντηση αυτή (σ.σ στην οποία δεν είχαν αναφερθεί αρχικά πολλοί από τους παρόντες πολιτικούς κι εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης) συζητήθηκε η πλήρης εξαύλωση του «σκηνικού» της τραγωδίας με επίκληση την άμεση-εντός διημέρου- επανέναρξη των δρομολογίων των τρένων που όμως κινήθηκαν πάλι στο σιδηροδρομικό δίκτυο στις 29 Μαρτίου 20213 , δηλαδή περίπου έναν μήνα αργότερα.

Όμως το εντυπωσιακό στοιχείο που αναδεικνύεται από τις καταθέσεις είναι ότι αρμόδια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. , ζητούσαν από τους πολιτικούς και τοπικούς παράγοντες να παραμείνει ο χώρος της τραγωδίας ακέραιος λόγω των αναμενομένων αυτοψιών πραγματογνωμόνων .

Επιπλέον ζητούσαν να ενημερωθούν για το επικείμενο μπάζωμα κι οι δικαστικοί λειτουργοί της Λάρισας που είχαν την σχετική έρευνα. Χωρίς ωστόσο να εισακουσθούν και στις δύο περιπτώσεις , λόγω πιθανόν της σπουδής που υπήρχε για την «εξαφάνιση του δυστυχήματος».

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι όταν τέθηκε, σε εκείνη την συνάντηση ζήτημα από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να μην υπάρξει καμιά παρέμβαση εν όψει έρευνας στην οποία είχε αναφερθεί ο τότε υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών περιγράφεται ότι υπήρξε επί τόπου τηλεφωνική κλήση από μέλος του κυβερνητικού κλιμακίου προς «άγνωστο πρόσωπο».

Σε αυτή την τηλεφωνική κλήση όπως μνημονεύεται δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι οι «ερευνητές Γεραπετρίτη» δεν θα προχωρούσαν σε αυτοψία του χώρου , οπότε δινόταν το …ελεύθερο για την πλήρη διαμόρφωση του χώρου.

Όμως από τα επίσημα στοιχεία διαπιστώνεται ότι η επονομαζόμενη «επιτροπή Γερπαπετρίτη» που πράγματι τελικά δεν έκανε αυτοψία στο σημείο της σύγκρουσης , συνεστήθη στις 6 Μαρτίου 2023 . Δηλαδή τρείς ημέρες μετά την εν λόγω συζήτηση.

Με κύριο ζητούμενο «με ποιον συνομίλησε το μέλος του κυβερνητικού κλιμακίου την 3η Μαρτίου στα Τέμπη που του έδωσε τις σχετικές διαβεβαιώσεις εν ονόματι επιτροπής που δεν είχε συσταθεί ακόμη». Σημειώνεται ότι το ίδιο διάστημα συνέχιζαν τις έρευνες τους κι οι πραγματογνώμονες που είχε διορίσει η Τροχαία Λάρισας.
Σημαντική κατάθεση

Η πλέον σημαντική κατάθεση είναι αυτή που έδωσε στις 31 Μαίου υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. (σ.σ καλείται για έγγραφες εξηγήσεις γιατί τελικώς δεν περιφρούρησε τον χώρο) όπου ανέφερε «την 3η Μαρτίου 2023 στις 6μμ το απόγευμα πράγματι υπήρξε συνάντηση που είχε ζητήσει ο τότε περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός .

Στη συνάντηση αυτή ήταν πέραν του κ. Αγοραστού , αξιωματικοί της Πυροσβεστικής ο τότε Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ . Χ. Τριαντόπουλος . Ηταν παρόντες και άλλοι αλλά λόγω παρέλευσης ενός και πλέον έτους δεν είμαι σίγουρος για το ποιοι ήταν σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα εκεί . Αλλωστε κάποια από τα πρόσωπα αυτά δεν τα γνώριζα και ούτε συστηθήκαμε καθώς επρόκειτο για άτυπη συνάντηση και όχι επίσημη σύσκεψη που θα έπρεπε ο καθένας να δηλώσει το όνομα και την ιδιότητά του.

Όταν έλαβε το λόγο ο κ. Αγοραστός είπε ότι πρέπει να αποκατασταθεί η σιδηροδρομική γραμμή και ρώτησε αν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα (σ.σ ο κ Αγοραστός δεν είχε καμιά σχετική αρμοδιότητα) Τότε ο διοικητής της Τροχαίας Λάρισας που είχε την σχετική έρευνα του είπε ότι ανακοινώθηκε η συγκρότηση επιτροπής για την διερεύνηση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος υπό τον κ Γεραπετρίτη και ότι ενδεχομένως θα απαιτηθεί η πραγματοποίηση αυτοψίας στον χώρο από τα μέλη της επιτροπής .

Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία προς διευκρίνιση της αποστολής αυτής της επιτροπής (δεν θυμάμαι από ποιόν από τους παρισταμένους) και διευκρινίστηκε ότι το έργο της «επιτροπής Γεραπετρίτη» είναι ο εντοπισμός των δομικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών του σιδηροδρόμου που οδήγησαν στο δυστύχημα , κι όχι η έρευνα του συγκεκριμένου δυστυχήματος. Και συνεπώς δεν απαιτούνταν αυτοψία στον ίδιο τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. . Ακόμη η ο διοικητής της Τροχαίας Λάρισας διευκρίνισε ότι ως προανακριτική αρχή δεν είχε καποια άλλη εκκρεμότητα ως προς τον τόπο του δυστυχήματος (αυτοψία, πραγματογνωμοσύνη ή κάποια άλλη παραγγελία από την ανακριτική αρχή ή αιτήματα από διαδίκους) , υπογράμμισε πάντως ότι θα έπρεπε σε κάθε περίπτωση να ενημερωθεί η ανακρίτρια , καθώς η υπόθεση είχε ήδη περαιωθεί προανακριτικά και βρισκόταν σε στάδιο κυρίας ανάκρισης».

Σημειώνεται ότι κι άλλοι παρόντες στην εν λόγω συνάντηση αναφέρθηκαν διεξοδικά στα ίδια διαμειβόμενα για την απομάκρυνση των βαγονιών που ήταν στις γραμμές και την διαμόρφωση του χώρου, εν όψει της «επανέναρξης των δρομολογίων των τραίνων». Το «μπάζωμα» πράγματι υπήρξε το τριήμερο 4-6 Μαρτίου 2023.

Αναφέρεται τέλος ότι αυτές τις ημέρες καλούνται για εγγραφές εξηγήσεις τέσσερα πρόσωπα. Κι ανάμεσα σε αυτά υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης αλλά και πρώην ανώτατο στέλεχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στελεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ΣΣ για μια αρχική απομάκρυνση ποσότητας χωμάτων) που ήταν παρόντες στην εν λόγω συνάντηση. Θεωρείται πιθανόν ο σχετικός φάκελος να σταλεί στην Βουλή για την διερεύνηση των ευθυνών και πολιτικών προσώπων που ήταν παρόντα στην άτυπη «σύσκεψη» της 3ης Μαρτίου.
https://www.in.gr/2024/07/19/greece/apo ... on-tempon/
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”