!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεα απο το Ουκρανικο Μετωπο

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Pollaplasiastis
Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Re: Νεα απο το Ουκρανικο Μετωπο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis »

πατησιωτης έγραψε: 06 Ιαν 2024, 19:31 Mπορείς να συζητήσεις με κάποιον που πιστεύει όχι απλώς στον Θεό ..........................που θα σου λέει για όλα έτσι έγινε επειδή έτσι το ήθελε ο Θεός.Δεν έχει και νόημα και για έναν άλλο λόγο - αφού όλα είναι κανονισμένα ποιός ο λόγος να ασχολούμαστε εμείς.
Οχι φιλε Πατ, με θρησκολυπτους δεν συζητας. Δεν γινεται.
Οπως δεν μπορεις να μιλησεις με ηλιθιους που πιστευουν (ως βρεφη) οτι οσοι ανεβηκαν σε υψιστους θωκους εξουσιας ειναι οι καλιστοι χαρακτηρες, παιζουν το παιχνιδι με τους κανονες του κ σεβονται συνταγματα κ αλλες χαζομαρες......

Αν ηταν ο κοσμος οπως λες ουτε λιστες Λαγκαρντ θα υπηρχαν, ουτε καταλογοι για "λολιτα εξπρες" του Επστιν, ουτε παμπερς κ Κοσκωταδες, ουτε Γκολντμαν Σακς κ πρωθυπουργοι να στελνουν τον κοσμακη στα χρηματηστηρια.

Αν για σενα ειναι δυσκολο να φανταστεις οτι η Νεα Υορκη εχει κεντρα που εξουσιαζουν poy δινουν γραμμη πολιτικης... ε, τι να σου κανω?
Αρχισε να γραφεις σε θρεντ με τοπικ "τι μ@λ@κι@ σκεφτομαι τωρα" (υπαρχει νομιζω).
Αν σου ειναι δυσκολο να φανταστεις οτι οι Αμερικανοι θελουν να ειναι παντοκρατωρες σε ολοκληρο τον πλανητη κ θες να πιστευεις σε "καλα παιδακια που θελουν το καλο μας κ αγαπανε την δημοκρατια", αρχισε να γραφεις σε τοπικ για μαγειρικη καλυτερα.
(η μαλλον αστο- θα δηλητηριασεις κανεναν)

Σου βαζω τι διαβαζω εγω- εσυ εισαι ελευθερος να διαβασεις Μανινα, Μπλεκ, Αγορι κ Μικι Μαους- μονο για να καταλαβεις απο που ερχομαι (κ τα ετη φωτος που μας χωριζουν στην αντιληψη της πραγματικοτητας). Αυτα ειναι τα βιβλια που μου δειχνουν οτι η Αμερικη ειναι παντοκρατορια, οτι μας διευθυνει καθετα κ οριζοντια, οτι ειμαστε αθλια προτεκτορατα κ οτι ο κοσμος ειναι πολυ χειροτερος με ατομα σαν εσενα που αρνειστε να παραδεχτειτε την δρυμητατη θεση μας.
Δεν εχετε την πνευματικη δυναμη? Το ψυχικο σθενος? Την ακεραιοτητα χαρακτηρα? Δεν γνωριζω. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι ειστε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ για να μιλατε.
Διαβασε τιτλους λοιπον, κ μετα κανε παραγγελιες, να διαβασεις, μπας κ καταλαβεις ποιος ειναι ο θρησκολυπτος απ τους δυο μας.

1) Η Ψυχολογια της Υπερδυναμης. Aσφαλεια κ Κυριαρχια στην εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ. 2018. Columbia University Press.
https://www.jstor.org/stable/10.7312/fett18770

2) Πολεμοι Κυριαρχιας. 2017. Council on Foreign Relations.
https://www.cfr.org/book/sovereignty-wars

3) Ασυναγωνιστη- Γιατι η Αμερικη θα παραμεινει η μοναδικη Παγκοσμια Υπερδυναμη. 2018. Cornel University Press.
https://www.cornellpress.cornell.edu/bo ... unrivaled/

4) Ο Αμερικανικος Αιων. 2000. Harvard University Press.
https://www.jstor.org/stable/24913736

5) Αυριο, ο Κοσμος. Η γεννηση της αμερικανικης παγκοσμιας κυριαρχιας. 2020. Harvard University Press.
https://www.hup.harvard.edu/books/9780674248663

Εισαι πολυ μικρος φιλε Πατ για να με χαρακτηρισεις.
Μαζεψου γιατι κανοντας παρεα με τον Πουθενα αρχιζεις να αποκτας κακες συνηθειες..... κ οπως λεει ο σοφος λαος- μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα.

ΥΓ. τα βιβλια αυτα τα εχω στις αμερικανικες εκδοσεις τους γιατι τα αγγλικα ειναι η δευτερη μου γλωσσα.
Δεν γνωριζω αν εχουν μεταφρασεις στα ελληνικα. Νομιζω μπορεις να ψαξεις, η αν χρειαστει, να τα διαβασεις ως εχουν, ναι?
Φτιαξε τσαγακι, ανοιξε τα βιβλιαρακια που σου δινω, ξεφυλησε τα μερικα απογευματα κ ελα μετα να μου πεις τι ειναι ΝΑΤΟ κ τι ειναι Αμερικη.
Αντε γιατι εδω στο Κουλισταν εχουμε ξεφυγει παντελως...........
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

πατησιωτης έγραψε: 06 Ιαν 2024, 19:31
Όταν συναντάς παρόμοιους ανθρώπους δεν έχει νόημα η συζήτηση περισσότερο από τη συζήτηση με ένα μοναχό που θα σου λέει για όλα έτσι έγινε επειδή έτσι το ήθελε ο Θεός.Δεν έχει και νόημα και για έναν άλλο λόγο - αφού όλα είναι κανονισμένα ποιός ο λόγος να ασχολούμαστε εμείς.
αυτο ειναι σωστο και ισχυει στις αναμεταξυ μας συζητησεις αλλα παει να ισχυει οταν προκειται
για εξουσια και επαναλαμβανομενες συμπτωσεις να στο πω παλι με αλλα λογια

περιγραφεις ενα φαινομενο που δεν ειναι φαινομενο- οταν λες φταιει η αριστερα και το κκε
επειδη με τις απεργειες καταφεραν και εκλεισαν τις σοβαρες επιχειρησεις
περιγραφεις την μιση αληθεια την αλλη μιση την κανεις κουκουρικο

και οταν επιχειρεις συνεχως να δικαιολογησεις τα παντα απο τις δεξιες κυβερνησεις
και ειδικα την σημερινή τοτε αυτο που συμβαινει ειναι οτι εισαι απεναντι στον σοβαρο δεξιο
και ασφαλως και απεναντι και στον καθε σοβαρο αριστερο

και αντε να πουμε οτι ο αριστερος προσπαθει να σε μπουρδουκλωσει με τις αριστερες παπαριες
αλλα ο σοβαρος δεξιος γιατι να στο κανει αυτο;

εξυπνος εισαι αλλα με αυτα που προσπαθεις να περασεις στο ντουκου καταφερνεις να εισαι
ενα πιονι χωρις την δικη του σκεψη ...οπως ενας κομμουνιστης που δεν βλεπει τα εγκληματα
που διεπραξε η παραταξη του στον εμφυλιο πολεμο ετσι και συ που δεν παραδεχεσαι τα δεξια εγκληματα

αντε να σου και μια αλλη απορια που εχω και να δουμε πως θα την δικαιολογησεις παλι
ειχαμε απο πριν τον 2ππ την ικανοτητα να παραγουμε κυνηγητικα οπλα ..ενω στην τουρκια δεν υπηρχε τιποτα ...ποιος εκλεισε αυτες τις επιχειρησεις; εγω διαβασα οτι τις εκλεισε η χουντα απο τον φοβο της εξεγερσης και για πολυ καιρο το πιστευα οπως και οι περισσοτεροι σημερα

αλλα για να δουμε ποια ειναι η πραγματικοτητα - τις εκλεισε μεν η χουντα αλλα με εντολη των ηπα
και σημερα εμεις οι ελ αγοραζουμε εξελιγμενα οπλα απο τουρκια και αυριο και αμαξια και οτι αλλο
μπορουμε να φανταστουμε ... και ενα ακομα -πως μπορουμε να καταστρεψουμε μια κρατικη
επιχειρηση με νομιμα μεσα; εγω το γνωριζω πως αλλα και μπορω να δωσω και αποδειξεις
δεν το κανω ομως γιατι ή θα στοχοποιησω των χωρο ή τον εαυτο μου

αλλα και δεν θα πιστεψω κανεναν τυπο που θα δικαιολογησει τις κυβερνησεις και να πει φταινε
οι αριστεροι ή οι τεμπεληδες και ειδες οτι δεν αναφερα καθολου τον κουλι που σε πολλα ακολουθει
τις αριστερες και βαθιες αντιανθρωπινες και αντιελληνικες θεσεις
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Pollaplasiastis έγραψε: 06 Ιαν 2024, 22:26
πατησιωτης έγραψε: 06 Ιαν 2024, 19:31 Mπορείς να συζητήσεις με κάποιον που πιστεύει όχι απλώς στον Θεό ..........................που θα σου λέει για όλα έτσι έγινε επειδή έτσι το ήθελε ο Θεός.Δεν έχει και νόημα και για έναν άλλο λόγο - αφού όλα είναι κανονισμένα ποιός ο λόγος να ασχολούμαστε εμείς.
Οχι φιλε Πατ, με θρησκολυπτους δεν συζητας. Δεν γινεται.
Οπως δεν μπορεις να μιλησεις με ηλιθιους που πιστευουν (ως βρεφη) οτι οσοι ανεβηκαν σε υψιστους θωκους εξουσιας ειναι οι καλιστοι χαρακτηρες, παιζουν το παιχνιδι με τους κανονες του κ σεβονται συνταγματα κ αλλες χαζομαρες......

Αν ηταν ο κοσμος οπως λες ουτε λιστες Λαγκαρντ θα υπηρχαν, ουτε καταλογοι για "λολιτα εξπρες" του Επστιν, ουτε παμπερς κ Κοσκωταδες, ουτε Γκολντμαν Σακς κ πρωθυπουργοι να στελνουν τον κοσμακη στα χρηματηστηρια.

Αν για σενα ειναι δυσκολο να φανταστεις οτι η Νεα Υορκη εχει κεντρα που εξουσιαζουν poy δινουν γραμμη πολιτικης... ε, τι να σου κανω?
Αρχισε να γραφεις σε θρεντ με τοπικ "τι μ@λ@κι@ σκεφτομαι τωρα" (υπαρχει νομιζω).
Αν σου ειναι δυσκολο να φανταστεις οτι οι Αμερικανοι θελουν να ειναι παντοκρατωρες σε ολοκληρο τον πλανητη κ θες να πιστευεις σε "καλα παιδακια που θελουν το καλο μας κ αγαπανε την δημοκρατια", αρχισε να γραφεις σε τοπικ για μαγειρικη καλυτερα.
(η μαλλον αστο- θα δηλητηριασεις κανεναν)

Σου βαζω τι διαβαζω εγω- εσυ εισαι ελευθερος να διαβασεις Μανινα, Μπλεκ, Αγορι κ Μικι Μαους- μονο για να καταλαβεις απο που ερχομαι (κ τα ετη φωτος που μας χωριζουν στην αντιληψη της πραγματικοτητας). Αυτα ειναι τα βιβλια που μου δειχνουν οτι η Αμερικη ειναι παντοκρατορια, οτι μας διευθυνει καθετα κ οριζοντια, οτι ειμαστε αθλια προτεκτορατα κ οτι ο κοσμος ειναι πολυ χειροτερος με ατομα σαν εσενα που αρνειστε να παραδεχτειτε την δρυμητατη θεση μας.
Δεν εχετε την πνευματικη δυναμη? Το ψυχικο σθενος? Την ακεραιοτητα χαρακτηρα? Δεν γνωριζω. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι ειστε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ για να μιλατε.
Διαβασε τιτλους λοιπον, κ μετα κανε παραγγελιες, να διαβασεις, μπας κ καταλαβεις ποιος ειναι ο θρησκολυπτος απ τους δυο μας.

1) Η Ψυχολογια της Υπερδυναμης. Aσφαλεια κ Κυριαρχια στην εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ. 2018. Columbia University Press.
https://www.jstor.org/stable/10.7312/fett18770

2) Πολεμοι Κυριαρχιας. 2017. Council on Foreign Relations.
https://www.cfr.org/book/sovereignty-wars

3) Ασυναγωνιστη- Γιατι η Αμερικη θα παραμεινει η μοναδικη Παγκοσμια Υπερδυναμη. 2018. Cornel University Press.
https://www.cornellpress.cornell.edu/bo ... unrivaled/

4) Ο Αμερικανικος Αιων. 2000. Harvard University Press.
https://www.jstor.org/stable/24913736

5) Αυριο, ο Κοσμος. Η γεννηση της αμερικανικης παγκοσμιας κυριαρχιας. 2020. Harvard University Press.
https://www.hup.harvard.edu/books/9780674248663

Εισαι πολυ μικρος φιλε Πατ για να με χαρακτηρισεις.
Μαζεψου γιατι κανοντας παρεα με τον Πουθενα αρχιζεις να αποκτας κακες συνηθειες..... κ οπως λεει ο σοφος λαος- μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα.

ΥΓ. τα βιβλια αυτα τα εχω στις αμερικανικες εκδοσεις τους γιατι τα αγγλικα ειναι η δευτερη μου γλωσσα.
Δεν γνωριζω αν εχουν μεταφρασεις στα ελληνικα. Νομιζω μπορεις να ψαξεις, η αν χρειαστει, να τα διαβασεις ως εχουν, ναι?
Φτιαξε τσαγακι, ανοιξε τα βιβλιαρακια που σου δινω, ξεφυλησε τα μερικα απογευματα κ ελα μετα να μου πεις τι ειναι ΝΑΤΟ κ τι ειναι Αμερικη.
Αντε γιατι εδω στο Κουλισταν εχουμε ξεφυγει παντελως...........
ένα παράδειγμα exceptionalism πριν το βάλω και στην Σινοφοβια :

Οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποφασίζουν ακόμα και ποιος αναπνέει πάνω στον πλανήτη..
Και μετά κλάψα γιατί δε μας αγαπάνε αφού είμαστε καλοί

Εικόνα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

nemo έγραψε: 06 Ιαν 2024, 22:34 τις εκλεισε μεν η χουντα αλλα με εντολη των ηπα

Oτι είχα να πω το είπα και δεν σκοπεύω να επανέλθω διότι πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω συζητήσεις που έκανα τα τελευταία 50 χρόνια.Ούτε θέμα Κούλη ούτε δεξιάς ή αριστεράς είναι.Μετά από κάθε δολοφονία της 17Ν - τότε δεν υπήρχε ιντερνετ - είχα συζητήσεις με συναδέλφους στη δουλειά ή και με φίλους και πολύ γρήγορα η συζήτηση πήγαινε στο να προσπαθώ εγώ να πείσω τους άλλους ότι δεν είναι οι Αμερικανοί που σκοτώνουν για άγνωστους λόγους τους δικούς τους αλλά κάποια άτομα που είναι αυτό ακριβώς που γράφουν στις προκηρύξεις τους. :D Το πιο κωμικό γεγονός έγινε όταν συνέβησαν οι συλλήψεις.Είχαμε συνεννοηθεί να πάμε με το δικό μου αυτοκίνητο στη δουλειά με κάποιους συναδέλφους και αυτοί τα είχαν βάψει μαύρα και έλεγαν τι θα πουν οι ξένοι τώρα που συνελήφθησαν οι Ξηροί και οι Κουφοντίνες. :D Τους λέω τι να πουν,τώρα είναι ευχαριστημένοι επειδή επιτέλους τους πιάσανε.Μα αποδείχθηκε ότι ήσαν Έλληνες μου απαντούν.Φυσικά και ήσαν αλλά αυτό είναι αυτονόητο,όλοι το ήξεραν αυτό και διαμαρτύρονταν γιατί δεν τους πιάναμε τόσα χρόνια.Τώρα αυτό θα φύγει από τη μέση και η εικόνα της Ελλάδος θα είναι καλύτερη λέω.
Όχι,μου απαντούν,όλοι :8) :smt005: ξέραΝΕ ότι είναι ξένοι που κάνουν τις δολοφονίες και τώρα αποδείχθηκε ότι ήσαν Έλληνες.Δεν ξέραΝΕ,ξέραΤΕ ή νομίζατε ότι ξέραΤΕ ότι οι ξένοι σκότωναν τους εαυτούς τους.Ο υπόλοιπος κόσμος δεν ήξερε τίποτε τέτοιο. :D
Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να μπω στον κόσμο της παράνοιας πάλι.Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι τότε υπήρχε ισχυρότερη συμμετοχή των αριστερών στην παρανοική συνωμοσιολογία ενώ τώρα των ακροδεξιών αλλά είναι το ίδιο πράγμα.
Μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει αλλά από τον κόσμο των παρανοικών έχω φύγει και δεν σκοπεύω να επιστρέψω.
Άβαταρ μέλους
dna replication

σίγουρα δε σκοτώνουν οι αμερικανοι τους δικούς τους ?

είναι φωτοσοπια αλλά καλό
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

πατησιωτης έγραψε: 06 Ιαν 2024, 22:55

Oτι είχα να πω το είπα και δεν σκοπεύω να επανέλθω διότι πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω συζητήσεις που έκανα τα τελευταία 50 χρόνια.Ούτε θέμα Κούλη ούτε δεξιάς ή αριστεράς είναι.Μετά από κάθε δολοφονία της 17Ν - τότε δεν υπήρχε ιντερνετ - είχα συζητήσεις με συναδέλφους στη δουλειά ή και με φίλους και πολύ γρήγορα η συζήτηση πήγαινε στο να προσπαθώ εγώ να πείσω τους άλλους ότι δεν είναι οι Αμερικανοί που σκοτώνουν για άγνωστους λόγους τους δικούς τους αλλά κάποια άτομα που είναι αυτό ακριβώς που γράφουν στις προκηρύξεις τους. :D Το πιο κωμικό γεγονός έγινε όταν συνέβησαν οι συλλήψεις.Είχαμε συνεννοηθεί να πάμε με το δικό μου αυτοκίνητο στη δουλειά με κάποιους συναδέλφους και αυτοί τα είχαν βάψει μαύρα και έλεγαν τι θα πουν οι ξένοι τώρα που συνελήφθησαν οι Ξηροί και οι Κουφοντίνες. :D Τους λέω τι να πουν,τώρα είναι ευχαριστημένοι επειδή επιτέλους τους πιάσανε.Μα αποδείχθηκε ότι ήσαν Έλληνες μου απαντούν.Φυσικά και ήσαν αλλά αυτό είναι αυτονόητο,όλοι το ήξεραν αυτό και διαμαρτύρονταν γιατί δεν τους πιάναμε τόσα χρόνια.Τώρα αυτό θα φύγει από τη μέση και η εικόνα της Ελλάδος θα είναι καλύτερη λέω.
Όχι,μου απαντούν,όλοι :8) :smt005: ξέραΝΕ ότι είναι ξένοι που κάνουν τις δολοφονίες και τώρα αποδείχθηκε ότι ήσαν Έλληνες.Δεν ξέραΝΕ,ξέραΤΕ ή νομίζατε ότι ξέραΤΕ ότι οι ξένοι σκότωναν τους εαυτούς τους.Ο υπόλοιπος κόσμος δεν ήξερε τίποτε τέτοιο. :D
Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να μπω στον κόσμο της παράνοιας πάλι.Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι τότε υπήρχε ισχυρότερη συμμετοχή των αριστερών στην παρανοική συνωμοσιολογία ενώ τώρα των ακροδεξιών αλλά είναι το ίδιο πράγμα.
Μπορεί ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει αλλά από τον κόσμο των παρανοικών έχω φύγει και δεν σκοπεύω να επιστρέψω.
Etσι ! Αυτον τον πατησιωτη θελομε! Οχι ενα μπαγιατικο καραμανλικο να στρογγυλευει τις γωνιες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

πατησιωτης έγραψε: 06 Ιαν 2024, 22:55

πατ τελικα δεν ειναι οτι δεν θελεις να καταλαβεις μερικα πραγματακια
ειναι οτι δεν μπορεις να αντιληφθεις το γιατι σε καθε παραμυθι που εχουμε ακουσει
υπαρχει παντα ενας κακος

υσ. στο οτι φταινε και ελληνες για την καταντια μας ειναι γνωστο αλλα πρωτιστως φταινε οι κυβερνωντες
Άβαταρ μέλους
dna replication

Kauldron έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:46
Οργισμένος έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:42
Δρακουμελ έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:36

Δεν νομίζω ότι δεν εχει υποστήριξη. Πιστεύω ότι ο ουκρανικός λαός πιστεύει στη νίκη και στην ένταξη σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ και αυτό κάνει δυσκολότερο στην πολιτική ηγεσία να παραδεχθεί ότι η χώρα καταστράφηκε, έχασε το 20% του εδάφους και μεγάλο μέρος του πληθυσμού της για το τίποτα. Και για αυτό περιμένουν ένα θαύμα οι του Ζελενσκι γιατί δεν ξέρουνε τι να πουν.
Το καλοκαίρι που οι Ρώσοι θα προσαρτησουν αλλά 4 ομπλαστ, τότε θα ξυπνήσουν οι ουκρανιθ
Μπορει και 10 ομπλαστ...

Αλλα ποιος να εχασε την παρεγκεφαλιδα του για να τη βρειτε σεις...
Εσύ σίγουρα όχι, αφού δεν είχες ποτέ.
Πού είναι τα F-16 ρε τζίνιους? 12 ημερών ήταν το βίντεο που έβαλες, το πρόσεξες? Και τί θα κάνανε τα block 30-40 (σιγά μη τους δίνανε καλύτερα) απέναντι σε Su-30 με R-73 ή ακόμα χειρότερα MiG-31 με R-33? Ξέρεις έστω τί είναι αυτά?
https://twitter.com/GeromanAT/status/17 ... 8122259769
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Και εδώ στην Οδησσό

https://www.facebook.com/costis.melolid ... 2704318574
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Pollaplasiastis

Δεν μπορω να βρω την συνεντευξη του στρ. Σαμανωφ απο καπου αλλου οποτε την βαζω απο την Τζουλια "ψευδοΑλεξανδρατου" Νταιβις.
Ρε παιδια τα βαζουν οι Ουκρανοι για να φοβισουν κοσμο, αλλα εμενα μου αρεσουν αυτα που λεει ο στρατηγος κ τα βρισκω εξτρα λογικα.
Θα μπορουσα να πω οτι εχει κ λιγη φιλολογικη αξια αυτη η συνεντευξη, περαν της σιγουρης ιστορικης.
Ειναι τρομερος ο τυπος. Αν ειναι να μας "τρομαζουν" με τετοια οι Ουκρανοι, ας βαλουν παραπανω!! Τετοια πληροφορηση την θελουμε!!

https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 1713504257
Pollaplasiastis

Κ ακριβως απο κατω, παλι απ την Τζουλια "ψευδοΑλεξανδρατου", αλλο ενα βιντεακι με τριλεπτη ρωσσικη κριτικη σε αμερικανικες θεσεις.

Παλι υποτιθεται για να μας δειξουν την "τρελα των Ρωσσων".
Παλι οτι βλεπω το θεωρω σχεδον αυταποδεικτο.... Μου ειναι δυσκολο να βρω εστω κ ενα απο αυτα που λεει ο Ρωσσος ομιλητης που δεν εχει καποια λογικη βαση.
ΙΔΙΩΣ στο πως ιστορικα οι δυτικες δυναμεις σπρωχνουν την Ρωσσια σε εμφυλιους, ωστε να την διαλυσουν σε μικροτερα κομματια (οπου μια εξ αυτων των εμφυλιων συγκρουσεων ειναι κ η σημερινη κοντρα με την Ουκρανια).

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω που αυτο το αποσπασμα δυσφημει την Ρωσσια, την ρωσσικη τηλεοραση, η τον Ρωσσο ομιλητη....
Ειμαι ανικανος να καταλαβω. Προσωπικα συμφωνω με τα λεγομενα του σχεδον ολοκληρωτικα.
Το τιτλοφορει "ο ομιλητης λεει 2 εκατ. Ουκρανοι νεκροι κ κανεις δεν λεει λεξη".
Μα αμα ξεκινας παγκοσμιο πολεμο τι αλλο περιμενεις ???

https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 3628986368
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Pollaplasiastis έγραψε: 07 Ιαν 2024, 00:27 Δεν μπορω να βρω την συνεντευξη του στρ. Σαμανωφ απο καπου αλλου οποτε την βαζω απο την Τζουλια "ψευδοΑλεξανδρατου" Νταιβις.
Ρε παιδια τα βαζουν οι Ουκρανοι για να φοβισουν κοσμο, αλλα εμενα μου αρεσουν αυτα που λεει ο στρατηγος κ τα βρισκω εξτρα λογικα.
Θα μπορουσα να πω οτι εχει κ λιγη φιλολογικη αξια αυτη η συνεντευξη, περαν της σιγουρης ιστορικης.
Ειναι τρομερος ο τυπος. Αν ειναι να μας "τρομαζουν" με τετοια οι Ουκρανοι, ας βαλουν παραπανω!! Τετοια πληροφορηση την θελουμε!!

https://twitter.com/JuliaDavisNews/stat ... 1713504257
Μάιο του 22 είναι το απόσπασμα, φαίνεται απαισιόδοξος.
Πιστεύω πως έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο και συντομότερο. :)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Και οι βορειοκορεατικοι πύραυλοι κάνουν ζημιά. Γενικα είναι τραγικό όταν »ευρωπαίοι» γράφουν ωχετους απέναντι σε μη δυτικους πολιτισμούς. Γελούσαν με τα ιρανικά ντροουν, λες και οι Πέρσες είναι τίποτα τυχαίοι και δεν έχουν χιλιετίες ιστορία. Και με την Β Κορέα γελούσαν, λες και ο μίσος κορεατικος πληθυσμός μπορεί να είναι μη ικανός σε αντίθεση με τον άλλον μισό της νότιας Κορέας.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Pollaplasiastis

Ειχα βρει ενα βιντεακι που ειχε πλακα, αλλα φαινεται οτι καποιος μου κανει εμενα πλακα κ τωρα δεν μπορω να το ξαναβρω.... λολ.....
Σας βαζω το γεγονος για να παρετε λιγο "αρωμα Κιεβου" (κ πριν εξαφανιστει εντελως απ την πολυ δημοκρατια).

Κατα την διαρκεια των εορτων σε μουλτι-κουλτι χωρες οπως η Αμερικη, εορταζονται πολλα μαζι. Δλδ. κατα την διαρκεια των χριστουγεννων, μπαινουν απο διπλα κ η εβραικη Χαννακα, αλλα κ το μουσουλμανικο Ραμαζανι.
Στην Ουκρανια αυτα ηταν επιστημονικη φαντασια φυσικα, κ ο κοσμος θα γελαγε με κατι τετοιο, αφου η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου ειναι μιας πιστης.
Ελα μου ντε, που τωρα ειναι δεμενοι στο αμερικανικο αρμα.....
Οπως λοιπον, εχουν αρχισει εδω κ κατι χρονια οι Pride παρελασεις με διαφορες φτερουδες ανα τις ουκρανικες πολεις, ειπαν φετος να εορτασουν την Χαννακα μεσα στο Κιεβο (αφου περιμεναν κ αντιπροσωπους απο την εβραικη κοινοτητα να επισκεφτουν), βαζοντας μια τεραστια Μενοραχ (την εβραικη Εφταφωτο Λυχνια) ΣΤΗΝ ΜΑΙΝΤΑΝ !!!!

Εικόνα

Ομως η Μαινταν, Πλατεια Ανεξαρτησιας για τον κοσμο, ειναι ιδιαιτερης σημασιας για τους Ουκρανους εθνικιστες! Εκει ειναι κ το μνημειο για τους Ουρανιους 100, τους διαδηλωτες που σκοτωθηκαν κατα τα γεγονοτα του '14 σε εκεινο το σημειο !!!
Αναμενομενο ηταν λοιπον, καποιοι να εκνευριστουν.
Τι δουλεια εχει ενα εβραικο συμβολο στην Πλατεια Ανεξαρτησιας ??
(ως γνωστον, οι Ουκρανοι Εθνικιστες τρεφουν μια παρα πολυ ιδιαιτερη αγαπη για τους Εβραιους, την οποια εχουν δειξει αρκετες φορες κατα την πορεια της Ουκρανιας ως ανεξαρτητο κρατος, με ολοφανερες εκφρασεις αφοσιωσης κ τρυφεροτητας κατα την διαρκεια του Β'ΠΠ....)

Σταματησε λοιπον, καποια στιγμη ενας τυπας, εβαλε τον φιλο του να κρατα την καμερα, κ με το προσωπο ολοκαθαρα να φαινεται στο βιντεο εξηγησε οτι ειναι απρεπες να μπαινει το εβραικο συμβολο σε εκεινο το σημειο, η Ουκρανια δεν ειναι αποικια των Εβραιων κ οι Ουκρανοι δεν πεθαινουν ωστε να αδειασει ο τοπος για αυτους να ερθουν κ οτι αυτος θα εκανε αυτο που επρεπε.
Στην συνεχεια προχωρησε κ κατουρησε την βαση της Μενοραχ (!!!), μερα μεσημερι, μεσα στην κινηση (!!!)
. :smt005: :smt005: :smt005:
(αυτη που σας εβαλα στη φωτο :003: )
Το βιντεο εφτασε στα ματια της αστυνομιας, τον βρηκαν κ τον συνελαβαν. Αρχισε με την μια δικασημος κ ο τυπος παει να φαει 5 χρονια φυλακη.
Προσοχη--> ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, η καποια αλλη παρομοια ποινη για πλημμελημα. Παει κατευθειαν για 5 χρονια !!!

Κ αναρωτιεται ο Ουκρανος που σχολιαζε το γεγονος στο βιντεακι που "εχασα"-- "Αν ειχε κατουρησει την Ουκρανικη Σημαια θα ειχε φαει ενα προστιμο το πολυ. Μπορει κ τιποτα. Τωρα με την Μενοραχ θα παει μεσα.... Για ποιον πολεμαμε?? Ποιος διοικει την χωρα??"

Θα ειχαν πολυ πλακα αυτα τα ερωτηματα, εαν δεν ειχε γεμισει η χωρα νεκροταφεια....
Παραθετω το αρθρο που μιλα απλα για το γεγονος---
https://news.yahoo.com/man-desecrated-k ... 00171.html

Κρατησστε κ τα ερωτηματα των Ουκρανων στα κεφαλια σας. Ποτε δεν ξερει καποιος τι θα δειξει το μελλον.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”