Κάνει mix and matchKappa έγραψε: 02 Οκτ 2023, 16:38 Πόσο αναίσθητη πάντως για να χρησιμοποιεί τα δώρα μου αλλά να μην μου μιλάει. Επίσης, γιατί χρησιμοποιεί το κολιέ αλλά δεν έχει προσθέσει τα βιβλία που της πηρα; Τι αλλοπρόσαλλα πράγματα είναι αυτα; Εκτός κι αν ξέχασε ότι της το πήρα εγώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Θα φορεσει τα βιβλια σου σε αλλη εξοδο, μην σκας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Στο έχω ξαναπεί αλλά δεν ακούς...
...άσε τα βιβλία και τα δωράκια και φτιάξε μια πηχτή να της στείλεις.
Θα την συνταράξεις λέμε.
Θα την συνταράξεις λέμε.
Θα τη φορέσει κι όλας στο επόμενο στόρυ...Λοξίας έγραψε: 02 Οκτ 2023, 18:23 Στο έχω ξαναπεί αλλά δεν ακούς...
Θα την συνταράξεις λέμε.

Νομίζω έβγαλε ρομαντισμό στον Λοξία, τον άγγιξε.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Νομίζω αυτός πάτωσε στις εκλογές. Θα το ψάξω πιο εκτεταμένα σε λιγάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 09 Οκτ 2023, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρει κανείς πού μπορώ να δω αναλυτικά τα αποτελέσματα;
Το βρηκα
Παιδιά πήρε ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ
Παιδιά πήρε ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ
Εγώ δεν κατέβηκα. Μια φορά παλιά είχα κατέβει, είχα πάρει 50 τουλάχιστον χωρίς καμία προεκλογική εκστρατεία. Αυτός ανέβαζε συνέχεια στο φβ. Καλά ούτε φίλους δεν έχει; Είναι ο τελευταίος από την παραταξη που συμμετείχε. Εγω θα ντρεπόμουν να ξαναβγω έξω. Μήπως να της στείλω τα αποτελέσματα; Πήρε τα τρία του κοινώς ο λούζερ.
Εγώ προτείνω να κατέβεις ξανά, αλλά στις εθνικές με τον Κασσελακη, θα σε δει με άλλο μάτι.
Εγώ λέω να της στείλω απλως σκριν σοτ της παταγωδους αποτυχίας του. Αλλα θα ειμαι πολυ εξοφθαλμα πικροχολος και δεν θελω.
Οι τρεις ψήφοι του παντως αναλύονται ως εξης: αυτος, η μάνα του και ο πατέρας του. Από πού τον ξετρυπωσε τετοιον πουθενά; Αυτος πρέπει να είναι ολη μέρα στημένος στο ινστα και στο φβ και να τον παίζει μαζί της, γράφοντας παραλληλα μνημειωδεις ασυναρτησιες. Φυσικα η παρέλαση από γελοίες αναρτησεις του συνεχίζεται. Κακή χρήση των ελληνικών, αλλοπρόσαλλοι όροι εντυπωσιασμου χωρίς ξεκάθαρο ορισμό. Μέσω αυτού του καραγκιοζη περιμένει να αποκτήσει κοινό το μπλογκ της; Περισσότερο κοινό απέκτησα εγώ δύο βδομάδες στο ινστα.
Οι τρεις ψήφοι του παντως αναλύονται ως εξης: αυτος, η μάνα του και ο πατέρας του. Από πού τον ξετρυπωσε τετοιον πουθενά; Αυτος πρέπει να είναι ολη μέρα στημένος στο ινστα και στο φβ και να τον παίζει μαζί της, γράφοντας παραλληλα μνημειωδεις ασυναρτησιες. Φυσικα η παρέλαση από γελοίες αναρτησεις του συνεχίζεται. Κακή χρήση των ελληνικών, αλλοπρόσαλλοι όροι εντυπωσιασμου χωρίς ξεκάθαρο ορισμό. Μέσω αυτού του καραγκιοζη περιμένει να αποκτήσει κοινό το μπλογκ της; Περισσότερο κοινό απέκτησα εγώ δύο βδομάδες στο ινστα.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Όταν το νήμα σου φτάνει πολλεεες σελίδες, και αποφασίζεις να κάνεις μια περίληψηKappa έγραψε: 09 Οκτ 2023, 18:47 Αυτος πρέπει να είναι ολη μέρα στημένος στο ινστα και στο φβ και να τον παίζει μαζί της, γράφοντας παραλληλα μνημειωδεις ασυναρτησιες. Φυσικα η παρέλαση από γελοίες αναρτησεις του συνεχίζεται. Κακή χρήση των ελληνικών, αλλοπρόσαλλοι όροι εντυπωσιασμου χωρίς ξεκάθαρο ορισμό. Μέσω αυτού του καραγκιοζη περιμένει να αποκτήσει κοινό το μπλογκ της;
Περιμένω και να μας υποδείξεις πού κάνω εγω κακή χρήση ελληνικων και συντακτικού. Ότι τη φαντασιωνομουν ναι, αλλά όχι και όλη μέρα και όχι πια. Και μόνο ασυναρτησίες δεν γραφω. Επιπλέον, έχω σίγουρα μεγαλύτερη απήχηση από κάποιον που παίρνει 3 σταυρούς στις εκλογές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση