Δεν ξέρω ποιός σου δίνει τον αέρα να γράφεις στ'αρχίδια σου τον κόσμο εδώ μέσα. Να έρθει να μας το πει. Εγώ θα σε είχα μαζέψει για μπάνια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γενικότερα.Ξέρεις εσύ.
Εσύ, μπορείς να φαντασιώνεσαι ό,τι γουστάρεις.
Εγώ σε έχω απλώς γραμμένη.
Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω;
Δεν τίθεται θέμα φαντασίωσης. Είσαι απ'τις χειρότερες περσόνες που έχει να επιδείξει το πχώρουμ τα τελευταία χρόνια. Περιμένω τη διαχείριση και τον συντονισμό να επέμβει κάποια στιγμή. Αν εσύ θεωρείς πως είσαι στο απυρόβλητο, να τους το επισημάνεις. Δημόσια.
Το μόνον που μπορώ να επαναλάβω δημόσια είναι κάτι με καρδούλες, που πολιτικώς σε εξιτάρει.
adon99 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:09
Βαζεις υπουργο οικογενειας
Ατομο που λεει οτι ειναι προσωπικη επιλογη του να μην κανει οικογενεια
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
να βάλουν και υπουργό άμυνας έναν αστράτευτο, υπουργό οικονομικών έναν φοροφυγά, υπουργό ανάπτυξης κάποιον με πτωχευμένη εταιρεία, υπουργό δικαιοσύνης πρώην βαρυποινίτη, υπουργό παιδείας έναν αγράμματο (όπως έβαλε ο συριζα τον φίλη), υπουργό μετανασταετυικής πολιτικής ένα λαθρο, υπθργό ηλεκτρονικής διακυβέρνηση τη μητέρα μου που δεν μπορεί ούτε να ανοίξει τα windows, υπουργό νησιωτικής πολιτικής έναν από βουνό, υπουργό εξωτερικών κάποιον που δεν έβγαλε ποτέ διαβατήριο και δεν μιλάει καμιά ξένη γλώσσα κλπ. Μπορεί ναι είναι κατά βάθος καλοί μανατζερς
Από που προκύπτει αυτό;
από το ότι είναι 46 χρονών, άτεκνη, άγαμη και όταν την ρώτησαν για τις δηλώσεις τζήμερου είπε ότι οι προσωπικές της επιλογές δεν αφορούν κανέναν. Εντάξει μπορέι να υοθετήσει στα 55 κανένα λαθρακι που είναι και politically correct
Από που προκύπτει αυτό;
από το ότι είναι 46 χρονών, άτεκνη, άγαμη και όταν την ρώτησαν για τις δηλώσεις τζήμερου είπε ότι οι προσωπικές της επιλογές δεν αφορούν κανέναν. Εντάξει μπορέι να υοθετήσει στα 55 κανένα λαθρακι που είναι και politically correct
Εσύ πόσα παιδιά έχεις και σε ποια ηλικία τα έκανες;
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:13
Και σε κάθε περίπτωση, ουδείς από τους αντίθετους στην άτεκνη απάντησε πόσα παιδιά έχει ο ίδιος.
Αν είναι επίσης άτεκνοι... τί να πω;
Ότι είναι ψιλοπαπάρες;
Σαφώς και είναι.
έχω 2
το ότι είναι άτεκνη είναι κάκιστος συμβολισμός για το συγκεκριμένο υπουργείο. Ας έβαζε τη δόμνα μιχαηλίδου που έχει περιθώριο ηλικιακά να κάνει παιδιά. Τι θα λέει η ζαχαράκη? Πως μπορούν οι γυναίκες να συνδυάσουν καριέρα και οικογένεια και άρα να κάνουν παιδιά όταν η ίδια έκανε άλλες επιλογές.
Εσύ πόσα παιδιά έχεις και σε ποια ηλικία τα έκανες;
Έχω 2, η κόρη μου ειναι 3.5 ετών, ο γιος μου είναι 6 μηνών και εγώ είμαι 40 ετών.
adon99 έγραψε: 28 Ιουν 2023, 16:33
Καλα τα ειπε ο τζημερος
Τα αυτονοητα
πλεον και απελευθερωμένος από κομματικά καλά τα λέει. Κόμμα δεν κατάφερε να οργανώσει 12+ χρόνια, ήταν των λόγων. και εμμονη στα φιλελευθερα, εντάξει πήγε να εκμεταλλευτει το ρεύμα προπαγάνδας της μνημονιακής περιόδου για το κακο κράτος κ.ά, αλλά φυσικά δεν συνδιάζονται τα φιλελεύθερα με τον αντιμεταναστευτισμό, ενάντια στην πολιτική ρθότητα κλπ. και αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος.
να βάλουν και υπουργό άμυνας έναν αστράτευτο, υπουργό οικονομικών έναν φοροφυγά, υπουργό ανάπτυξης κάποιον με πτωχευμένη εταιρεία, υπουργό δικαιοσύνης πρώην βαρυποινίτη, υπουργό παιδείας έναν αγράμματο (όπως έβαλε ο συριζα τον φίλη), υπουργό μετανασταετυικής πολιτικής ένα λαθρο, υπθργό ηλεκτρονικής διακυβέρνηση τη μητέρα μου που δεν μπορεί ούτε να ανοίξει τα windows, υπουργό νησιωτικής πολιτικής έναν από βουνό, υπουργό εξωτερικών κάποιον που δεν έβγαλε ποτέ διαβατήριο και δεν μιλάει καμιά ξένη γλώσσα κλπ. Μπορεί ναι είναι κατά βάθος καλοί μανατζερς
Να ψηφισουμε και για κυβερνηση που θα συμμαζεψει την χωρα το κομμα που χρωσταει τον πατο του στο δημοσιο και την φεσωνει 40 χρονια τωρα. Καλα το πας.
Κουλι ορμα τους, γαμα την εικονα τους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.