!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρωσία, δηλώσεις και νεα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Ρωσία, δηλώσεις και νεα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Pollaplasiastis έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 12:37
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι στην ΝΥ ζω
Αν δεν έχεις πάει στο CBGB τις καλές εποχές δεν μετράει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Pollaplasiastis
Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis »

Sid Vicious έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 12:47
Pollaplasiastis έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 12:37 Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι στην ΝΥ ζω
Τι μου θυμησες......... Καλυτερες μερες που κατεβαινα στο Union Square κ εβρισκα φοιτητριες....
Ξεμπαρκες γνωριμιες αναμεσα απο ραφια βιβλιοπωλειων με μπαφους να κανουν γυρα κ να ψαχνουμε για παραθυρο ν ανοιξουμε να μην ντουμανιασουμε το μαγαζι κ φερουν κανα κωλαδικο.
Φωτογραφισεις απο Suicide Girls που ειχα φιλη την φωτογραφο κ μετα γυροβολια στις γκαλερι.
Τσακωμους στα μοτελ γιατι η κοπελα μου ηταν μαυρη κ δεν την αφηναν να μπει.
Συναυλιες κ ξαπλωματα καταχαμα στις πλατειες.
Να πουλαμε τα παλαια βιντεο οσο-οσο μεσ τον δρομο (γιατι ερχονταν τα CD) κ κανεις να μην τα παιρνει.
Ασε, καλυτερα να μην τα θυμαμαι αδερφε γιατι στεναχωριεμαι...
Πλεον ουτε καν περναω απο Village (αρκετα χερια εφαγα οσο δουλευα εκει... γμστ...λλλοολ).
Πεθανε κ ο φιλος ο Πητ που πηγαιναμε σε ενα Starbucks εκει διπλα κ πιναμε κανα καφε.
Ενταξει, σιγουρα δεν εγραψα την ιστορια που ειχα στα Εξαρχια, αλλα ναι.... καλο κ το Village....
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Pollaplasiastis έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 12:37
GoBzi έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 10:40 Και η μαλακία τυφλώνει. Οι Γιάνκιδες μπορεί να χρησιμοποιούν κινέζικα parts, αλλά πρώτον δεν είναι όλο το αυτοκίνητο Κινέζο και δεύτερον δεν μιλάνε για "American pride" και κοκορευονται λες και κάνανε κάτι το αξιοθαύμαστο. Ίσα ίσα τα άρθρα που ανέβασες αποδεικνύουν το αντίθετο.

Έλεος πια με τους ρωσόφιλους σε αυτή την χώρα..................
Με την διαφορα οτι μαλλον μονο εγω απ τους δυο μας ζει Αμερικη κ μονο εγω μπαινω σε αμερικανικα μαγαζια κ βλεπω οτι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα προιοντα ειναι εδω κ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ κινεζικα.....
Εσυ κατσε κ πετα οτι σου περνα απ το κεφαλι........ Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι στην ΝΥ ζω σε μια θαλασσα κινεζικων προιοντων κ Αθηνα ενας πανεξυπνος stand_up comedian_on_the_make μας λεει οτι οι Ρωσσοι χρησιμοποιουν κ αυτοι κινεζικα κ κατι τρεχει στα γυφτικα.
Για την ακριβεια, ειναι τοσο σπανιο να ειναι κατι made in USA που οταν το βρισκω καθομαι κ το κοιταω κ το σχολιαζω με τους φιλους μου.

Ολη η γη εξυπηρετειται πλεον απο Κινα, κ δεν λεω οτι αυτο ειναι καλο, τωρα εσενα σου εκατσε στραβα οτι η Λαντα ομολογκαρει κινεζικα απαρτια για να κανει αυτοκινητο.....
Σου βαζω δεκαπεντε πηγες να δεις τι παιζει με Αμερικη, μπας κ θυμηθεις οτι ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ, μπαααααααααα........
απλα γυριζεις πλευρο κ συνεχιζεις το ροχαλητο.....

Να θυμασαι ομως-- οι πλουτοπαραγωγικες πηγες της Ρωσσιας ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ. Ψαχνει να πουλησει οσο-οσο. Δεν τελειωνουν ποτε κ εχει να δινει για ΑΙΩΝΕΣ ακομα. Νομιζετε ολοι εδω οι ΑΙΝΣΤΑΙΝ της νοτιοανατολικης Ευρωπης οτι η Ρωσσια χρειαζεται ανταλλακτικα για αυτοκινητα...... Μια χωρα που φτιαχνει αμαξια, φορτηγα, μοτοσυκλετες, λιμουζινες, τεθωρακισμενα, βυτιοφορα, νταλικες, αερομεταφερομενα, καραβια, αεροπλανα, πυραυλους, δορυφορους κ να μην γραφω αλλα, καταλαβαινεις τι εννοω,
οτι αυτη η χωρα χρειαζεται τα κινεζακια να της δωσουν υαλοκαθαριστηρες !!!!!

ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!!
Κ θες πραγματικα να σε παιρνουμε στα σοβαρα κ να μην γελαμε !!!

Η χωρα που εχει την καλυτερη πυραυλικη τεχνολογια του πλανητη κ χρειαζεται τους Κινεζους να της φτιαξουν ζαντες για ποδηλατα, τους Κορεατες για βληματα πυροβολικου κ τους Ιρανους να της δινουν ντροουν ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ !!!!!!!!
Αυτο πιστευεις κ θες να σε θεωρω σοβαρο συνομιλητη !!!!!!!!!

Σαν τις αλλες τις Μ@Λ@ΚΙΕΣ που ελεγε αυτη η τυχαρπαστη κ απεριγραπτη φωκια με μαλι, η Ουρσουλα, που ελεγε (ακουσον, ακουσον) κ μαλιστα σε ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ (!!!) οτι οι Ρωσσοι κλεβαν πλυντηρια για να αποσπασουν επεξεργαστες κ να φτιαξουν πυραυλους......

Κ ατομα σαν εσενα την πιστευαν......

Για τετοιο ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟ επιπεδο ευρωπαικου IQ μιλαμε.... Πατα το κουμπι Βλαδημιρε να γλυτωνουμε....
Τυπε μου και Αμερική έχω πάει (όχι για τουρισμό) και για γιάνκιδες δουλεύω. Πολλές φορές για πελάτες που χρειάζεται security clearance όπου η "Ασφάλεια" του ΗΒ και των ΗΠΑ γνωρίζει μέχρι και σε ποιά γειτονιά της ΕΣΣΔ έπαιζε ο πατέρας μου ποδόσφαιρο. Γνωρίζω αρκετά καλά τι παίζει στις ΗΠΑ αλλά και τι παίζει στην Ρωσία, δεν περίμενα εσένα από την Νέα Υόρκη να μου μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου.

Το ότι η ηγεσία των Ρώσων (οι Ρώσοι σαν λαός είναι φοβεροί) είναι κατσαπλιαδες που το παίζουν άρχοντες σαν κάτι γύφτους στην Ρουμανία είναι γεγονός.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Pollaplasiastis έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 13:45
Sid Vicious έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 12:47
Pollaplasiastis έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 12:37 Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι στην ΝΥ ζω
Τι μου θυμησες......... Καλυτερες μερες που κατεβαινα στο Union Square κ εβρισκα φοιτητριες....
Ξεμπαρκες γνωριμιες αναμεσα απο ραφια βιβλιοπωλειων με μπαφους να κανουν γυρα κ να ψαχνουμε για παραθυρο ν ανοιξουμε να μην ντουμανιασουμε το μαγαζι κ φερουν κανα κωλαδικο.
Φωτογραφισεις απο Suicide Girls που ειχα φιλη την φωτογραφο κ μετα γυροβολια στις γκαλερι.
Τσακωμους στα μοτελ γιατι η κοπελα μου ηταν μαυρη κ δεν την αφηναν να μπει.
Συναυλιες κ ξαπλωματα καταχαμα στις πλατειες.
Να πουλαμε τα παλαια βιντεο οσο-οσο μεσ τον δρομο (γιατι ερχονταν τα CD) κ κανεις να μην τα παιρνει.
Ασε, καλυτερα να μην τα θυμαμαι αδερφε γιατι στεναχωριεμαι...
Πλεον ουτε καν περναω απο Village (αρκετα χερια εφαγα οσο δουλευα εκει... γμστ...λλλοολ).
Πεθανε κ ο φιλος ο Πητ που πηγαιναμε σε ενα Starbucks εκει διπλα κ πιναμε κανα καφε.
Ενταξει, σιγουρα δεν εγραψα την ιστορια που ειχα στα Εξαρχια, αλλα ναι.... καλο κ το Village....
Και πάλι δεν είναι Τούμπα, για πλάκα τα έχουμε και τη ΝΥ και τα Εξάρχεια. Πολλές φορές με προτείναν και ακόμη έχω ανοιχτή πρόσκληση να με ανοίξουν μαγαζί στη ΝΥ αλλά ποιός νορμάλ τύπος αφήνει την μαγική μοναδική Τούμπα;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Pollaplasiastis

GoBzi έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 14:30 Τυπε μου και Αμερική έχω πάει (όχι για τουρισμό) και για γιάνκιδες δουλεύω. Πολλές φορές για πελάτες που χρειάζεται security clearance όπου η "Ασφάλεια" του ΗΒ και των ΗΠΑ γνωρίζει μέχρι και σε ποιά γειτονιά της ΕΣΣΔ έπαιζε ο πατέρας μου ποδόσφαιρο. Γνωρίζω αρκετά καλά τι παίζει στις ΗΠΑ αλλά και τι παίζει στην Ρωσία, δεν περίμενα εσένα από την Νέα Υόρκη να μου μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου.
Το ότι η ηγεσία των Ρώσων (οι Ρώσοι σαν λαός είναι φοβεροί) είναι κατσαπλιαδες που το παίζουν άρχοντες σαν κάτι γύφτους στην Ρουμανία είναι γεγονός.
Να δεχτω οτι μου λες εκτος του τελευταιου.
Οτι αλλο να λες, θα το δεχτω.
Θες οτι γνωριζεις απ εξω το Αμερικα? Μπραβο σου. Το ΗΒ? Μπραβο σου. Τους Ρωσσους? Μπραβο σου. Τις υπηρεσιες τους? Μπραβο σου.
Τα δεχομαι ολα αγορι μου (κ ειλικρινα δεν με νοιαζει- μπραβο σου).

Το να λες μια ηγεσια που γραφει ιστορια οτι ειναι κατσαπλιαδες.... ε, λολ.... ενταξει.....

Κοιτα, πως να το πω ευγενικα.... Μπορει να εισαι γιατρος. Καρδιοχειρουργος σε επεμβασεις μεταμοσχευσης καρδιας. Κ ταυτοχρονα να εισαι κ αστερι του τεννις. Και στον ελευθερο σου χρονο γ@μ@ς τα καλυτερα μ@υνι@ κ οδηγεις τα καλυτερα αυτοκινητα.
Αλλα δεν ξερεις να μαγειρευεις !!!

Γιατι?? Ετσι απλα. Δεν ξερεις να μαγειρευεις.
Ναι εισαι ο Θεος στο χειρουργειο, στο γηπεδο του τεννις, στα αυτοκινητα, στις γυναικες. Αλλα δεν μαγειρευεις.

Καταλαβαινεις φιλε μου??

Ναι, λοιπον, μπραβο σου για ολα αυτα που μου ανεφερες. Τα δεχομαι κ με ολη μου την καρδια χαιρομαι για εσενα.
Γιατι οχι, εμενα δεν με βλαπτεις να εισαι ο καλυτερος.
Ομως....
Οταν λες εναν αντρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ βαληνεκους "κατσαπλια" κ τους συνεργατες του (που επισης ειναι παγκοσμιου εγνωσμενου κυρους) ως "γυφτους απο Ρουμανια".....
ε, ναι, φιλε μου, δεν ξερεις να μαγειρευεις.
Ολα καλα, αλλα απο πολιτικη ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ με τιποτα.
Ετσι απλα.

Οποτε, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κατσεις μπρος σε εναν καθρεφτη κ να αναρωτηθεις (αν θες κ μεγαλοφωνα) "τι στο διατανο παει λαθος με μενα"??
Η, ας μην το κανεις ουτε αυτο!! Ποιος ο λογος να ξερεις απο πολιτικη?? Αν εισαι καλος σε ολα τα αλλα που αναφερες, γεια χαρα κ νασαι ευτυχισμενος!! Εισαι πραγματικα ο καλυτερος απ την μεγαλυτερη πλειοψηφια αναμεσα μας !!! Who gives a F about politics?? :vp15:

Καταλαβαινεις πως μιλαω φιλε μου?
Δεν θελω να σε προσβαλω. Κ γω σε καποια ειμαι καλος κ σε αλλα δεν χαμπαριαζω. Γιατι? Ποιος ξερει.
Ετσι ειμαστε ολοι.
Ειλικρινα, αν νομιζεις οτι ηγετες του μεγεθους Πουτιν ειναι "κατσαπλιαδες", με γεια σου κ χαρα σου η γνωμη σου, αλλα αγορινα, δεν χαμπαριαζεις απο πολιτικη, τραβα γραψε σε κανα θρεντ που εχεις περισσοτερα να πεις.
Τοσο απλα κ χωρις εγωισμους.

Μην εισαι ξερολας ελληναρας. Κ καταλαβαινω οτι η γκαμηλα δεν μπορει να δει την καμπουρα της, οποτε γι αυτο τον λογο σου λεω να χρησιμοποιησεις τον Πουτιν σαν καθρεφτη.
Κατσε κ σκεψου "αμα εγω ο .... (πως λες τον εαυτο σου) νομιζω οτι ο Πουτιν ειναι κατσαπλιας κ γυφτος απο Ρουμανια (ενω ολος ο πλανητης ξερει οτι κρατησε την Ρωσσια ορθια, την ξανασηκωσε στα ποδια της, παει κοντρα ολοκληρο ΝΑΤΟ κ Αμερικη, ξεκινα πολεμους, δεν γονατιζει οικονομικα κλπ κλπ), ποσο εκτος ειμαι απο την πολιτικη??
αφου ολος ο πλανητης τον θεωρει κορυφη, μηπως (λεμε ΜΗΠΩΣ...) καπου δεν καταλαβαινω τι τρεχει κ καλυτερα να ασχοληθω με κατι αλλο που χαμπαριαζω πιο καλα?" (ΜΗΠΩΣ?? ρωταω κ γω... :p2: )

Οταν λες κυβερνησεις σαν την ρωσσικη γυφτους πρεπει να αρχισεις να σκεφεσαι οτι δεν ειναι στραβος ο γυαλος κ καιρος να παρατησεις τις βαρκες altogether....

Σου δινω τροφη για σκεψη φιλε μου. Ελπιζω να βοηθησα.
Pollaplasiastis

Sid Vicious έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 15:01 Και πάλι δεν είναι Τούμπα, για πλάκα τα έχουμε και τη ΝΥ και τα Εξάρχεια. Πολλές φορές με προτείναν και ακόμη έχω ανοιχτή πρόσκληση να με ανοίξουν μαγαζί στη ΝΥ αλλά ποιός νορμάλ τύπος αφήνει την μαγική μοναδική Τούμπα;
Οχι την Τουμπα δεν την αφηνεις για καμια ΝΥ, ουτε για Εξαρχια.
Μιλας σε χαμουτζη που χαρηκε την Θεσ/νικη κ την θεωρει την ομορφοτερη πολη της Ελλαδας μακραν.
Οχι η Αθηνα δεν μετρα μπρος στην νυφη του Θερμαικου κ η Τουμπα ειναι σουπερ γειτονια (κ ας μην ειμαι παοκτζης).
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Pollaplasiastis έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 15:46
GoBzi έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 14:30 Τυπε μου και Αμερική έχω πάει (όχι για τουρισμό) και για γιάνκιδες δουλεύω. Πολλές φορές για πελάτες που χρειάζεται security clearance όπου η "Ασφάλεια" του ΗΒ και των ΗΠΑ γνωρίζει μέχρι και σε ποιά γειτονιά της ΕΣΣΔ έπαιζε ο πατέρας μου ποδόσφαιρο. Γνωρίζω αρκετά καλά τι παίζει στις ΗΠΑ αλλά και τι παίζει στην Ρωσία, δεν περίμενα εσένα από την Νέα Υόρκη να μου μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου.
Να δεχτω οτι μου λες εκτος του τελευταιου.
Οτι αλλο να λες, θα το δεχτω.
Θες οτι γνωριζεις απ εξω το Αμερικα? Μπραβο σου. Το ΗΒ? Μπραβο σου. Τους Ρωσσους? Μπραβο σου. Τις υπηρεσιες τους? Μπραβο σου.
Τα δεχομαι ολα αγορι μου (κ ειλικρινα δεν με νοιαζει- μπραβο σου).

Το να λες μια ηγεσια που γραφει ιστορια οτι ειναι κατσαπλιαδες.... ε, λολ.... ενταξει.....

Κοιτα, πως να το πω ευγενικα.... Μπορει να εισαι γιατρος. Καρδιοχειρουργος σε επεμβασεις μεταμοσχευσης καρδιας. Κ ταυτοχρονα να εισαι κ αστερι του τεννις. Και στον ελευθερο σου χρονο γ@μ@ς τα καλυτερα μ@υνι@ κ οδηγεις τα καλυτερα αυτοκινητα.
Αλλα δεν ξερεις να μαγειρευεις !!!

Γιατι?? Ετσι απλα. Δεν ξερεις να μαγειρευεις.
Ναι εισαι ο Θεος στο χειρουργειο, στο γηπεδο του τεννις, στα αυτοκινητα, στις γυναικες. Αλλα δεν μαγειρευεις.

Καταλαβαινεις φιλε μου??

Ναι, λοιπον, μπραβο σου για ολα αυτα που μου ανεφερες. Τα δεχομαι κ με ολη μου την καρδια χαιρομαι για εσενα.
Γιατι οχι, εμενα δεν με βλαπτεις να εισαι ο καλυτερος.
Ομως....
Οταν λες εναν αντρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ βαληνεκους "κατσαπλια" κ τους συνεργατες του (που επισης ειναι παγκοσμιου εγνωσμενου κυρους) ως "γυφτους απο Ρουμανια".....
ε, ναι, φιλε μου, δεν ξερεις να μαγειρευεις.
Ολα καλα, αλλα απο πολιτικη ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ με τιποτα.
Ετσι απλα.

Οποτε, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κατσεις μπρος σε εναν καθρεφτη κ να αναρωτηθεις (αν θες κ μεγαλοφωνα) "τι στο διατανο παει λαθος με μενα"??
Η, ας μην το κανεις ουτε αυτο!! Ποιος ο λογος να ξερεις απο πολιτικη?? Αν εισαι καλος σε ολα τα αλλα που αναφερες, γεια χαρα κ νασαι ευτυχισμενος!! Εισαι πραγματικα ο καλυτερος απ την μεγαλυτερη πλειοψηφια αναμεσα μας !!! Who gives a F about politics?? :vp15:

Καταλαβαινεις πως μιλαω φιλε μου?
Δεν θελω να σε προσβαλω. Κ γω σε καποια ειμαι καλος κ σε αλλα δεν χαμπαριαζω. Γιατι? Ποιος ξερει.
Ετσι ειμαστε ολοι.
Ειλικρινα, αν νομιζεις οτι ηγετες του μεγεθους Πουτιν ειναι "κατσαπλιαδες", με γεια σου κ χαρα σου η γνωμη σου, αλλα αγορινα, δεν χαμπαριαζεις απο πολιτικη, τραβα γραψε σε κανα θρεντ που εχεις περισσοτερα να πεις.
Τοσο απλα κ χωρις εγωισμους.

Μην εισαι ξερολας ελληναρας. Κ καταλαβαινω οτι η γκαμηλα δεν μπορει να δει την καμπουρα της, οποτε γι αυτο τον λογο σου λεω να χρησιμοποιησεις τον Πουτιν σαν καθρεφτη.
Κατσε κ σκεψου "αμα εγω ο .... (πως λες τον εαυτο σου) νομιζω οτι ο Πουτιν ειναι κατσαπλιας κ γυφτος απο Ρουμανια (ενω ολος ο πλανητης ξερει οτι κρατησε την Ρωσσια ορθια, την ξανασηκωσε στα ποδια της, παει κοντρα ολοκληρο ΝΑΤΟ κ Αμερικη, ξεκινα πολεμους, δεν γονατιζει οικονομικα κλπ κλπ), ποσο εκτος ειμαι απο την πολιτικη??
αφου ολος ο πλανητης τον θεωρει κορυφη, μηπως (λεμε ΜΗΠΩΣ...) καπου δεν καταλαβαινω τι τρεχει κ καλυτερα να ασχοληθω με κατι αλλο που χαμπαριαζω πιο καλα?" (ΜΗΠΩΣ?? ρωταω κ γω... :p2: )

Οταν λες κυβερνησεις σαν την ρωσσικη γυφτους πρεπει να αρχισεις να σκεφεσαι οτι δεν ειναι στραβος ο γυαλος κ καιρος να παρατησεις τις βαρκες altogether....

Σου δινω τροφη για σκεψη φιλε μου. Ελπιζω να βοηθησα.
Καταρχάς δεν είπα ότι είμαι καλός σε κάτι, απλά έχω πρόσβαση στα "από πίσω" (τουλάχιστον σε Δυτικές χώρες), γνωρίζω πως δουλεύουν, με ποιους και γιατί και δεν κρίνω βάσει αυτού που βλέπω στην βιτρίνα της "High Street".

Για το υπόλοιπα ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε. :D

Για εμένα η Ρωσία είναι μια Ελλάδα on steroids, όπου η διαφθορά των "μεγάλων" σε γαμαει πατόκορφα. Και στο ΗΒ που μένω υπάρχει διαφθορά και παντού, αλλά σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ρωσία το γαμάνε την μάνα.
Pollaplasiastis

GoBzi έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 16:01 Καταρχάς δεν είπα ότι είμαι καλός σε κάτι, απλά έχω πρόσβαση στα "από πίσω" (τουλάχιστον σε Δυτικές χώρες), γνωρίζω πως δουλεύουν, με ποιους και γιατί και δεν κρίνω βάσει αυτού που βλέπω στην βιτρίνα της "High Street".
Για το υπόλοιπα ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε. :D
Για εμένα η Ρωσία είναι μια Ελλάδα on steroids, όπου η διαφθορά των "μεγάλων" σε γαμαει πατόκορφα. Και στο ΗΒ που μένω υπάρχει διαφθορά και παντού, αλλά σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ρωσία το γαμάνε την μάνα.
Κανε μου την χαρη λοιπον κ βαζε (οπου μπορεις) αυτες τις θαυμασιες γνωσεις "εκ των εσω" που εχεις (κ εμεις δεν εχουμε), ωστε να ανεβει η κουβεντα.
Κ ασε αυτους που καταλαβαινουν τον Πουτιν καλυτερα να φιλοσοφουν για τον Πουτιν.

Αν με εμαθε κ μενα η Αμερικη κατι ειναι το compartmentalization. To οποιο το ξερεις κ συ φυσικα.
Αν βαλουν οι "Ρωσσοι" αυτα που ξερουν για Ρωσσια, εσυ για ΗΒ, ο αλλος για Αμερικη, ο Πατ. με τα ιστορικα του κ τις Βρυξελες κλπ κλπ δεν θα κανουμε καλυτερη κουβεντα??
Απ το να μιλαω εγω για Αγγλια που ουτε εχω περασει (μονο μερικες Αγγλιδες ειχα σε κατι διακοπες ως νεος!! πιανεται?? λολ), ο αλλος που δεν εχει βγει ποτε του εξω για Αμερικη, ο αλλος που δεν εχει μιλησει ποτε του ρωσσικα για Μοσχα, σιγουρα δεν ειναι πιο καλα ??

Ειμαι 200% σιγουρος φιλε μου, οτι αν ξεκιναγαμε καπως ετσι θα καταληγαμε σε ομορφοτερες κουβεντες.

Κ μου εχει λειψει κ το αγγλοσαξωνικο φλεγμα!! Η κοροιδια, χωρις κοροιδια! Που ομως δεν μπορεις να πεις οτι προσβαλει γιατι δεν ειναι προσβολη!!
(εσυ με καταλαβαινεις σιγουρα)
Γιατι το "ελληνικο" ρε μλκ, ναι ρε μλκ, αντε γμσ ρε μλκ.... ε καπου κουραζει....

Τελος, μια ειμαστε σε "ρωσσικο" θρεντ, να σου δωσω μια λεπτομερια-->
Αν εχεις δει φωτο, καπου καποια κτιρια απο ανατολικο μπλοκ, μοιαζουν με κατι ελληνικα που εχουμε σε Μοσχατο, Κοκκινια, Περισσο κλπ.
Οχι μονο αυτο, αλλα αν δεις ρωσσικη τηλεοραση θυμιζει Ελλαδα πολυ.
Οποτε, θα μπορουσες να πεις "ε, εχω δικιο, "ελλαδα ον στεροιντς"!!

Γινεται ομως φιλε μου?? Σκεψου το. Ειναι ποτε δυνατον??
Οχι φιλε μου. Δεν ειναι.
Τι εχει γινει? Πολλοι Ελληνες (αριστερων πεποιθησεων οι περισσοτεροι) σπουδασαν εκει, μετα επιστρεψαν, πιασαν δουλεια στην ΕΡΤ (που ειναι "σφηγκοφωλια") κ να γιατι μοιαζει η ρωσσικη τηλεοραση με την δικια μας.
Βασικα η δικια μας ειναι κοπυ-παστε της ρωσσικης, με "αμερικανικες ενεσεις", αλλοιωτικα οι κυφηνες της ΕΡΤ θα την ειχαν κανει ROSSIA1.
Το ιδιο κ τα κτιρια. Γυρισαν πισω απο τις εκει σχολες, χωθηκαν σε διαφορα αρχοτεκτονικα εδω κ ξεκινησαν στις "ημετερες" γειτονιες να ξεφυτρωνουν κτιρια "σοσιαλιστικης αρχιτεκτονικης".

Γιατι στα λεω αυτα. Για να καταλαβεις οτι οχι, η Ρωσσια δεν ειναι Ελλαδα πουθενα. Οι ανθρωποι σκεφτονται διαφορετικα. Δεν ειναι σαν εμας.
Αυτο θα το καταλαβεις καλυτερα αν δεις τα ομορφα σημεια (εκει που εχουν πεσει λεφτα) στις πολεις τους κ το ποσο διαφορετικα εξελισονται απο εμας. Κ σε μουσικη, αρχιτεκτονικη, στρατιωτικα, γλωσσικα, ηθη, εθιμα, σε ολα.
Κ ολα αυτα για Ευρωπαικη Ρωσσια. Γιατι αν παμε Ασια... καληνυχτα εκει ειναι αλλος πλανητης.
Εχω την νυφη μου Σιβηρια κ μου τα λεει. Καμια σχεση, ακομα κ γι αυτους τους ιδιους τους Ρωσσους (αν βγαλεις την γλωσσα).

Μαλιστα καθε λιγο ακουμε κ για πολιτισμικες αλλαγες που γινονται. Με τους λοατκι, τις εκτρωσεις, την εκκλησια, το ισλαμ, τα σχολεια κλπ.
Εμεις Ελλαδα ειμαστε λιγο πριν εξαφανιστουμε. Τα παιδια στα σχολεια θα μιλαν περισσοτερο αγγλικα παρα ελληνικα σε λιγο (δεν αστειυομαι δυστυχως).
Αρα, αυτη η διαφορα Ελλαδα-Ρωσσια θα εξελυχτει σε χασμα.

ΥΓ. Εχω παει σε πανεπιστημιο αν.μπλοκ κ εχω μεινει Βουλγαρια, Ουκρανια. Ειχα συμφοιτητες που επιστρεψαν κ βρηκαν δουλεια. Εζησα σε "μπλοκ", οπως τα λενε εκει κ τα ειδα κ στην Ελλαδα. εχω δει πολυ ρωσσικη τηλεοραση αλλα κ ελληνικη, κ ειχα κ φιλους μεσα στα καλιτεχνικα κυκλωματα.
Δεν μιλαω για να το παιξω καπως. Προσπαθω να σου (σας) δωσω μια καποια καλη γνωμη.
Αν δεν ηξερα δεν θα μιλαγα.
Θα ρωταγα.
Ποιος ο λογος να τσακωνομαστε ? Τωρα με καταλαβαινεις?
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

οι ρωσοι εχουν πολυ ανωτερο επιπεδο απο μας ! μονο λιγο αν διαβασεις απο οτι γραφονται εδω απο
τους γκραους θα το καταλαβεις- η γυφτια στο μεγαλειο της
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Russia Takes Control of Iraq’s Biggest Oil Discovery in the last 20 years

https://oilprice.com/Energy/Crude-Oil/R ... Years.html

πολύ πίκρα βγάζει το άρθρο :)
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Pollaplasiastis έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 08:01 Κ αλλο ενα εναεριο το οποιο θα αρχισει να δουλευει για τα ρωσσικα ταχυδρομια (πριν καταληξει να δινει "ταχυδρομειο" κ στους Ουκρανους...).
Φυσικα ολα αυτα ειναι ιδεες που θα δουμε σε πολλα μερη, αλλα ειναι καλο το γεγονος να βλεπουμε την Ρωσσια να παρουσιαζει ανταγωνισμο.

Σταματήστε επιτέλους να αντιγράφετε το ιραν (που αντιγράφει τις ηπα).
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Άβαταρ μέλους
GoBzi

nowhere έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 19:23
Πετάει η Aegian σε 165 διαφορετικούς προορισμούς; Μπράβο..
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

που να ξέρω,ο παλλαπλασιαστής είμαι?
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

GoBzi έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 19:30
nowhere έγραψε: 29 Νοέμ 2023, 19:23
Πετάει η Aegian σε 165 διαφορετικούς προορισμούς; Μπράβο..
Αφου τα κονομησαν με τον κοβιντ :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”