!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Null έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:09 Η χώρα όπου οι μαθητές αναγκάζονται να οπλοφορούν στο σχολείο, για να προστατέψουν τους εαυτούς τους
από τους μαινόμενους ροπαλοφορους τραμπούκους της αριστεράς!
Αυτά που λες είναι γελοία και επικίνδυνα.
Κανένας νορμάλ μαθητής δεν πηγαίνει με σουγιάδες στο σχολείο.
Κανένας νορμάλ ανήλικος δεν πηγαίνει σε άλλα σχολεία με σουγιάδες να απειλήσει κάποιους επειδή δεν έχουν ακροδεξιές απόψεις.
Κανένας νορμάλ ανήλικος δεν επιτίθεται σε κάποιον επειδή μοιράζει κομμουνιστικά φυλλάδια.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

3f3k έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:08 Άρα έχουμε:
Εξωσχολικούς φασιστες να μπαίνουν στο σχολείο με μαχαίρια, φουλ φεις, καδρόνια, απειλούν μαθητές του σχολείου και τραυματίζουν δυο από αυτούς.
Φοιτητές που μοιράζουν φυλλάδια και δέχονται επίθεση από τους εξωσχολικούς φασιστες.
Φοιτητές που μαζεύονται για διαμαρτυρία για την επίθεση και δέχονται ξανά επίθεση από τους εξωσχολικούς φασιστες.

Τι κατάλαβε ο Ελ ναζί παρέα με τον Ισαποστακια:
Φοιτητές την έπεσαν σε ανήλικους μαθητές στο σχολείο τους και έφαγαν ξύλο.
Ται παιζακια, κρατούσαν οδοντογλυφιδες και καπέλα για τον ήλιο.

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

nyxtovios έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:10 Είαμι σίγουρος πως θα κινηθεί ο κρατικός μηχανισμός για τις απειλές και τις πέτρες :lol:
Στον επόμενο καφέ που θα πιει ο Κουτσούμπας με τον Πρωθυπουργό σίγουρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:43
vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:37
Χεσε μας κυρα ΛΑΓΗ, που θα μας υποδείξετε και που θα δείξουμε ευαισθησία. Που ναζουλες μπαινοβγαίνουν οπλισμένοι σε σχολεία και σφυρατε αδιάφορα όλοι σας. Υποκριταροι του κέρατα!
Και ποιοι ακριβώς είμαστε δηλαδή αυτό το β' πληθυντικου που αναφέρεις? Αναρχες, κνιτες, εγώ αυτοπροσώπως? Με τι κωλοθρασος ταμπελωνετε έτσι ανθρώπους?
Εγώ έχω καταδικάσει τα γεγονότα Μαρφίν στο πχορουμ, στο παρελθόν. Εδώ δεν είδα κανέναν σας να καταδικάζει την εισβολή βρωμοναζι στα σχολεία.
Αι παραπέρα να παίξετε αλλού τώρα, που μου τα κάνατε ζεπελιν.
Ρε αφανα σοβαρα τωρα τολμας και μιλας για οπλισμενους εξωσχολικους?που δεκαετιες μπαινοβγαινετε στα πανεπιστημια βαρατε σπατε κανετε οτι θελετε και δεν μιλαει κανεις?ελεος ρε πουστη μου.Και τι ταμπελα σου βαλαμε?αντιφας δεν εισαι?αρα συμφωνεις με αυτα τι μας το παιζεις σκεπτομενος?
Οχι ντρεξ-λέρα μου γλυκιά. Αντιφάς δεν ειμαι (ουτε αναρχικός). Αντιφασίστας ειμαι, όπως ειναι ο καθε νορμαλ άνθρωπος στον πλανητη δηλαδή, εκτός απο τα κωλοβακτηρίδια τους φασίστες, εσας δηλαδή, και τα καλικαντζαράκια τους ναιαλλάκηδες που σας σιγοντάρουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 29 Σεπ 2021, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:11
Null έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:09 Η χώρα όπου οι μαθητές αναγκάζονται να οπλοφορούν στο σχολείο, για να προστατέψουν τους εαυτούς τους
Κανένας νορμάλ ανήλικος δεν πηγαίνει σε άλλα σχολεία με σουγιάδες να απειλήσει κάποιους επειδή δεν έχουν ακροδεξιές απόψεις.
Κανένας νορμάλ ανήλικος δεν επιτίθεται σε κάποιον επειδή μοιράζει κομμουνιστικά φυλλάδια.
Δεν κατάλαβες. Δεν στηρίζει κανείς λογικός τους σουγιάδες και τους χουλιγκανισμούς των "μαθητών".
Αυτό που αναρωτιώμαστε είναι γιατί σε μια κατάσταση που έχει μέρες δεν έχει επέμβει η δικαιοσύνη για τη σύλληψη αυτών και κυρίως π.χ. του εσχατόγερου που πετάει πέτρες και απειλεί τη ζωή πολιτών.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:12
nyxtovios έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:10 Είαμι σίγουρος πως θα κινηθεί ο κρατικός μηχανισμός για τις απειλές και τις πέτρες :lol:
Στον επόμενο καφέ που θα πιει ο Κουτσούμπας με τον Πρωθυπουργό σίγουρα. :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

nostromos έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:10
Philip Mortimer έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:06
nostromos έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:04

θα ειναι σαν να εχω στο ignore αλλα δεν θα σε εχω ...
Εάν έχεις να συνεισφέρεις κάτι σε σχέση με την είδηση μπορείς να το κάνεις, οι υπόλοιπες αερολογίες περιττεύουν.
αυτο που εβαλες ειναι πραξη γενομενη και ηδη μπηκε πολλες σελιδες πριν και δεν μας αφορα πλεον...
ειδηση ειναι οτι η Ελληνικη Αστυνομια οφειλει να συλλαβει ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ που απειλουνε ζψες μαθητων σε σχολειο ... εδω περιμενουμε τις εξελιξεις και το ΚΡΑΤΟΣ να δειξει οτι σεβεται τη ζωη των παιδιων
Η είδηση τώρα βγήκε, πριν ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει, ενώ τώρα ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένας ακροδεξιός θύλακας στην περιοχή που μπαινοβγαίνει στο σχολείο και απειλεί μαθητές.
Τώρα ο ακροαριστερός γέρος που απείλησε τους συγκεκριμένους μαθητές θα πρέπει να έχει τιμωρία σαφώς κι αυτός.
Όμως, με σουγιάδες συνελήφθησαν οι εν λόγω ακροδεξιοί ανήλικοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 29 Σεπ 2021, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Sid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:53
hades έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:47
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:44

''Παρακρατικές ομάδες'', ενώ το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για μαθητές άλλου σχολείου που ήρθαν εκεί για τον χαμό.
Ο μπάρμπας που έριξε την απειλή είναι ο ίδιος που πετούσε πράγματα στο ντου. Α ρε αν ήταν αλλιώς το σκηνικό αυτή η απειλή θα έπαιζε 24 ώρες. Καθίκια του κερατά πάντως και αυτός και ο άλλος ο χλεχλές .
Και χωρις μασκα ο φοιτητογερος που απειλει, να παθει κανα covid και να ειμαι αναγκασμενος εγω απο τους φορους μου να πληρωνω την διασωληνωση του επειδη ειναι αυτος γεροντομαλακας.
Το χλεπίδι που πάει σύννεφο, πού το πας?
Αντι για μίνι λοκντάουν που λενε οτι μαλλον θα πατε, σας βλέπω να σας καρφώνουν ολικό.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

3f3k έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:08 Άρα έχουμε:
Εξωσχολικούς φασιστες να μπαίνουν στο σχολείο με μαχαίρια, φουλ φεις, καδρόνια, απειλούν μαθητές του σχολείου και τραυματίζουν δυο από αυτούς.
Φοιτητές που μοιράζουν φυλλάδια και δέχονται επίθεση από τους εξωσχολικούς φασιστες.
Φοιτητές που μαζεύονται για διαμαρτυρία για την επίθεση και δέχονται ξανά επίθεση από τους εξωσχολικούς φασιστες.

Τι κατάλαβε ο Ελ ναζί παρέα με τον Ισαποστακια:
Φοιτητές την έπεσαν σε ανήλικους μαθητές στο σχολείο τους και έφαγαν ξύλο.
Σας ξεφτίλισαν 15χρονα κοριτσάκια ρε βλακα

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Για να κανουμε μια πιο σφαιρικη αναλυση και να βαλουμε τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση, ειναι εμφανεστατο οτι οι κοκοεδες τρεξανε μακρια απο το ΕΠΑΛ για να κρατησουν τις αποστασεις απο τους μαθητες λογω του ιου.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Και κανένας νορμάλ ενήλικος δεν μπορεί να κάνει τον κινέζο μετεωρολόγο, όταν συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο στις ακροαριστερές καταλήψεις.

Οπότε, ας πάει να δώσει διάλεξη για τον καιρό στην Κίνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Σεπ 2021, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Προφανώς και θα πήγαινε, αν την προηγούμενη μέρα τον πιάσουν δεκαπέντε εξωσχολικοί τραμπούκοι
με ρόπαλα και τον απειλήσουν πως "έχει μια εβδομάδα ζωής". Σε άλλες χώρες θα αρκούσε να καλέσει
την αστυνομία, αλλά εδώ είναι ελλάντα και η cuckservative κυβέρνηση έχει υπουργό προστασίας του
πολίτη πρώην ακροαριστερό τραμπούκο!
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

nyxtovios έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:13
Δεν κατάλαβες. Δεν στηρίζει κανείς λογικός τους σουγιάδες και τους χουλιγκανισμούς των "μαθητών".
Αυτό που αναρωτιώμαστε είναι γιατί σε μια κατάσταση που έχει μέρες δεν έχει επέμβει η δικαιοσύνη για τη σύλληψη αυτών και κυρίως π.χ. του εσχατόγερου που πετάει πέτρες και απειλεί τη ζωή πολιτών.
Εγώ απευθύνθηκα στον από πάνω χρήστη που προφανώς και δεν είναι λογικός και τους δικαιολογούσε.
Το ζήτημα είναι ότι υπάρχει χάβρα στην Ελλάδα και ειδικά σε σχολεία τύπου ΕΠΑΛ. Υπάρχει ολόκληρη ομάδα ακροδεξιών ανηλίκων που κυκλοφορούν στο σχολείο με σουγιάδες χωρίς να είναι καν μαθητές και το μαθαίνουμε τώρα λόγω του περιστατικού...Μιλάμε για τραγική κατάσταση.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:14
Sid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:53
hades έγραψε: 29 Σεπ 2021, 16:47

Ο μπάρμπας που έριξε την απειλή είναι ο ίδιος που πετούσε πράγματα στο ντου. Α ρε αν ήταν αλλιώς το σκηνικό αυτή η απειλή θα έπαιζε 24 ώρες. Καθίκια του κερατά πάντως και αυτός και ο άλλος ο χλεχλές .
Και χωρις μασκα ο φοιτητογερος που απειλει, να παθει κανα covid και να ειμαι αναγκασμενος εγω απο τους φορους μου να πληρωνω την διασωληνωση του επειδη ειναι αυτος γεροντομαλακας.
Το χλεπίδι που πάει σύννεφο, πού το πας?
Αντι για μίνι λοκντάουν που λενε οτι μαλλον θα πατε, σας βλέπω να σας καρφώνουν ολικό.
Η μαλακία είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας των έξω είναι μεγαλύτερος, οπότε το χλεπίδι είναι πιο επικίνδυνο για αυτούς ώστε να τους στείλει στον Άγιο Πέτρο ή τον άγιο Λένιν.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Σέρπικο έγραψε: 29 Σεπ 2021, 17:08
Αν ερωτηθουν οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοι, όπως μας πληροφορεί ο 902,πιστευω να γνωρίζουν.
Είμαι σίγουρος πως θα σου πουν ότι ο μπάρμπας έχει προσφέρει πολλά στο κίνημα μέσα από τους αγώνες του για την Αριστερά. :8)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”