άρχισες να γράφεις σαν τον πίθηκαhellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:23 Τα κοστούμια και το στυλ τελικά δεν κάνουν το IQ, φίλε Lugozzi. Σου αξίζει ο Τσίπρας.
να το προσέξεις φίλε χέλι
άρχισες να γράφεις σαν τον πίθηκαhellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:23 Τα κοστούμια και το στυλ τελικά δεν κάνουν το IQ, φίλε Lugozzi. Σου αξίζει ο Τσίπρας.
το ένα δεν είναι σημαντικόNorthern Spirit έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:24 Ο διορισμος του δικαστη δεν ειναι καθ'αυτο το σημαντικο γεγονος..
Ε, ναι, εμένα με ενδιαφέρει στ' αλήθεια ο κόσμος και τα κοινωνικά ζητήματα. Δεν είμαι οπαδός να χοροπηδάω σαν τον χούλιγκαν γιατί «νίκησε η ομάδα μου».
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:47 Αυτά γενικά θα τα θυμούνται οι independents όταν στο μέλλον θα επιχειρηθεί αποστασιοποιηση των Ρεπουμπλικανών από το καθεστώς Τραμπ
Οι περισσότεροι ήταν collaborators.
Δεν είναι σιγουρος αλλά ας ελπίσουμε. Οι υποτιθέμενοι republicans τεστάρουν συνεχώς τα όρια του ρεπουμπλικανικού καθεστώτος και διαβρώνουν τους θεσμούς με ταχύτατους ρυθμούς και σε όλα τα επίπεδα. Αν δεν το αντιληφθεί αυτό αρκετός κόσμος που μέχρι τώρα δεν είχε καμιά έγνοια για την πολιτική ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια?Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:47 Αυτά γενικά θα τα θυμούνται οι independents όταν στο μέλλον θα επιχειρηθεί αποστασιοποιηση των Ρεπουμπλικανών από το καθεστώς Τραμπ
Οι περισσότεροι ήταν collaborators.

Στρακαστρουκας έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:56 Παντως βλεπω οτι απο το 1900 μονο σε δυο περιπτωσεις εχει αποτυχει προεδρος να περασει εναν δικο του για το supreme court. Αρα ηταν μαλλον αναμενομενη η αποφαση

oι εκλογες ειναι σημαντικες, το δημοσιο ελλειμα, το εμπορικο ελλειμα, και υτο χρεος για τα οποια κανεις τον κινεζο..Lugozzi έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:34το ένα δεν είναι σημαντικόNorthern Spirit έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:24 Ο διορισμος του δικαστη δεν ειναι καθ'αυτο το σημαντικο γεγονος..
το άλλο δεν είναι σημαντικό
![]()