Αντέχω ακόμη !!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Όχι χαρά μου, δεν θα το πηγαίνεις μόνον στις περιπτώσεις που σε βολεύουν. Ήδη ξεκαθάρισα ότι αυτό που κάνει τη διαφορά στο ντύσιμο δεν είναι το μέγεθος των ρούχων αλλά τα σήματα που εκπέμπει μια γυναίκα. Μπορούν δυο γυναίκες να φορούν ακριβώς τα ίδια ρούχα και να εκπέμπουν τελείως διαφορετικά σήματα.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:12Αυτό ακριβώς το ενδεχόμενες συνέπειες με προβληματίζει. Εάν πάρουμε ως δεδομένο ότι ο άντρας όταν προκληθεί από μια γυναίκα ερωτικά μετά δεν μπορεί να ελέγξει τις ορμές του, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο ο άντρας πχ να προκληθεί ερωτικά από μια γυναίκα που φοράει μίνι και μπότες. Ή από μια που φοράει μπουργκα, αν το έχει βίτσιο. Πάλι θα περιέλθει σε ερωτική διέγερση και πάλι δεν θα μπορεί να ελέγξει τις ορμές του.Πάλι θα χάσει τη συνειδητότητα του. Την συνέχεια την ξέρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:05Αν φέρεσαι συνειδητά προκλητικά σε έναν άντρα, το κάνεις για να προκαλέσεις τις ορμές του και όχι για να σώσεις τον πλανήτη από την υπερκατανάλωση πλαστικού ή κάτι άλλο.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 13:53
Το συνειδητά προκλητικό φέρει και ευθύνη για τον ενδεχόμενο βιασμό ,να υποθέσω γιατί ο άνδρας δεν μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του;
Ε, όποια δεν αντιλαμβάνεται ότι σαφώς και φέρει μερίδιο ευθύνης για τις ενδεχόμενες συνέπειες αυτού που συνειδητά προκαλεί, ναι, είναι ηλίθια.
Έχουν δικαίωμα οι άντρες να βιάζουν τις ηλίθιες; Σαφώς όχι. Να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό.
Και ακριβώς αυτό εννοώ με το "συνειδητά προκλητικό". Οπότε, άσε τους ελιγμούς για μίνι, μπότες και μπούργκες. Αναφέρομαι στις περιπτώσεις που είναι ξεκάθαρο το πότε τα βέλη στοχεύουν στην ενεργοποίηση της κάτω ή άνω κεφαλής των ανδρών.
Αν το κύριο ζητούμενο είναι η ενεργοποίηση της κάτω, το να διαμαρτύρεται η οποιαδήποτε θιγμένη αμαζόνα για τις διεργασίες της άνω, είναι τουλάχιστον αφελές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Και αλλιώς είναι το θύμα του βιασμού να μην έχει δώσει κάποιο δικαίωμα η να μην έχει προκαλέσει η διευκολύνει τους βιαστες του και αλλιώς είναι το να πηγαίνει γυρεύοντας ....
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν σε βρίσω θα φταίω;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:31Και αλλιώς είναι το θύμα του βιασμού να μην έχει δώσει κάποιο δικαίωμα η να μην έχει προκαλέσει η διευκολύνει τους βιαστες του και αλλιώς είναι το να πηγαίνει γυρεύοντας ....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και τέλος πάντων ακόμη και η ίδια μου η κόρη εάν ντύνεται σαν πόρνη και κάνει παρέα την αλητεία και τον υπόκοσμο της περιοχής ...είναι άξια της μοιρας της !!!
Βρισε με ελεύθερα αλλά πες μου πού διαφωνείς
Μα οι διεργασίες της κάτω κεφαλής είναι ανεξάρτητες από την συμπεριφορά της οποιαδήποτε. Φυσικά και μπορεί να προκληθεί σε τρελό βαθμό από μια γυναίκα αλλά και πάλι μπορεί να επιβληθεί στις ορμες του. αΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:28Όχι χαρά μου, δεν θα το πηγαίνεις μόνον στις περιπτώσεις που σε βολεύουν. Ήδη ξεκαθάρισα ότι αυτό που κάνει τη διαφορά στο ντύσιμο δεν είναι το μέγεθος των ρούχων αλλά τα σήματα που εκπέμπει μια γυναίκα. Μπορούν δυο γυναίκες να φορούν ακριβώς τα ίδια ρούχα και να εκπέμπουν τελείως διαφορετικά σήματα.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:12Αυτό ακριβώς το ενδεχόμενες συνέπειες με προβληματίζει. Εάν πάρουμε ως δεδομένο ότι ο άντρας όταν προκληθεί από μια γυναίκα ερωτικά μετά δεν μπορεί να ελέγξει τις ορμές του, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο ο άντρας πχ να προκληθεί ερωτικά από μια γυναίκα που φοράει μίνι και μπότες. Ή από μια που φοράει μπουργκα, αν το έχει βίτσιο. Πάλι θα περιέλθει σε ερωτική διέγερση και πάλι δεν θα μπορεί να ελέγξει τις ορμές του.Πάλι θα χάσει τη συνειδητότητα του. Την συνέχεια την ξέρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:05
Αν φέρεσαι συνειδητά προκλητικά σε έναν άντρα, το κάνεις για να προκαλέσεις τις ορμές του και όχι για να σώσεις τον πλανήτη από την υπερκατανάλωση πλαστικού ή κάτι άλλο.
Ε, όποια δεν αντιλαμβάνεται ότι σαφώς και φέρει μερίδιο ευθύνης για τις ενδεχόμενες συνέπειες αυτού που συνειδητά προκαλεί, ναι, είναι ηλίθια.
Έχουν δικαίωμα οι άντρες να βιάζουν τις ηλίθιες; Σαφώς όχι. Να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό.
Και ακριβώς αυτό εννοώ με το "συνειδητά προκλητικό". Οπότε, άσε τους ελιγμούς για μίνι, μπότες και μπούργκες. Αναφέρομαι στις περιπτώσεις που είναι ξεκάθαρο το πότε τα βέλη στοχεύουν στην ενεργοποίηση της κάτω ή άνω κεφαλής των ανδρών.
Αν το κύριο ζητούμενο είναι η ενεργοποίηση της κάτω, το να διαμαρτύρεται η οποιαδήποτε θιγμένη αμαζόνα για τις διεργασίες της άνω, είναι τουλάχιστον αφελές.
Αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και απαραίτητο να προκληθεί.
Φαντάζομαι θα έχεις ακούσει για τον βιασμό και την δολοφονία της γυναίκας στο ασανσέρ του σούπερ μάρκετ νομίζω. Πώς ακριβώς τον προκάλεσε πιστεύεις; Είχε πάρει μεγάλο σαλαμι και το είδε πρόκληση ο βιαστής;
Δύο μέτρα δύο σταθμά έχεις μου φαίνεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ότι έχεις κολλήσει κι εσύ στο μάντρα του Τζακ του Αντεροβγάλτη, στους Αθλίους των καταγωγίων και των ψυχανώμαλων αλητών γενικώς, που περιφέρονται με ταμπελάκια ιδιότητας στο κούτελο, τα οποία βλέπουν αλλά αγνοούν όσες πηγαίνουν γυρεύοντας, είναι γεγονός.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:31Και αλλιώς είναι το θύμα του βιασμού να μην έχει δώσει κάποιο δικαίωμα η να μην έχει προκαλέσει η διευκολύνει τους βιαστες του και αλλιώς είναι το να πηγαίνει γυρεύοντας ....
Το σωστό να λέγεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πώς δίνει μια γυναίκα δικαίωμα να την βιάσουν;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:31Και αλλιώς είναι το θύμα του βιασμού να μην έχει δώσει κάποιο δικαίωμα η να μην έχει προκαλέσει η διευκολύνει τους βιαστες του και αλλιώς είναι το να πηγαίνει γυρεύοντας ....
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με το να μην προσέχει τις παρέες της τα μέρη που συχνάζει την συμπεριφορά της και τα δικαιώματα που δίνει και τους κινδύνους που αυτη η αμέλεια δημιουργεί
Μα αν καταλαβες καλά , το επιχείρημα τους είναι ότι το θυμα βιασμού δεν είναι υπεύθυνο ότι συμπεριφορά και αν δείξει και όση ανεύθυνη η επιπόλαια πράξεις κάνειΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:39Ότι έχεις κολλήσει κι εσύ στο μάντρα του Τζακ του Αντεροβγάλτη, στους Αθλίους των καταγωγίων και των ψυχανώμαλων αλητών γενικώς, που περιφέρονται με ταμπελάκια ιδιότητας στο κούτελο, τα οποία βλέπουν αλλά αγνοούν όσες πηγαίνουν γυρεύοντας, είναι γεγονός.
Το σωστό να λέγεται.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα ρούχα και το μακιγιάζ ξέχασες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:48Με το να μην προσέχει τις παρέες της τα μέρη που συχνάζει την συμπεριφορά της και τα δικαιώματα που δίνει και τους κινδύνους που αυτη η αμέλεια δημιουργεί
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Οκ, αν εννοείς ότι η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να προκαλεί σε τρελλό βαθμό έναν άντρα αλλά συγχρόνως να απαιτεί από τον άντρα να επιβάλλεται στις ορμές του, σαφώς και διαφωνώ.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:39Μα οι διεργασίες της κάτω κεφαλής είναι ανεξάρτητες από την συμπεριφορά της οποιαδήποτε. Φυσικά και μπορεί να προκληθεί σε τρελό βαθμό από μια γυναίκα αλλά και πάλι μπορεί να επιβληθεί στις ορμες του. αΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:28Όχι χαρά μου, δεν θα το πηγαίνεις μόνον στις περιπτώσεις που σε βολεύουν. Ήδη ξεκαθάρισα ότι αυτό που κάνει τη διαφορά στο ντύσιμο δεν είναι το μέγεθος των ρούχων αλλά τα σήματα που εκπέμπει μια γυναίκα. Μπορούν δυο γυναίκες να φορούν ακριβώς τα ίδια ρούχα και να εκπέμπουν τελείως διαφορετικά σήματα.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:12
Αυτό ακριβώς το ενδεχόμενες συνέπειες με προβληματίζει. Εάν πάρουμε ως δεδομένο ότι ο άντρας όταν προκληθεί από μια γυναίκα ερωτικά μετά δεν μπορεί να ελέγξει τις ορμές του, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο ο άντρας πχ να προκληθεί ερωτικά από μια γυναίκα που φοράει μίνι και μπότες. Ή από μια που φοράει μπουργκα, αν το έχει βίτσιο. Πάλι θα περιέλθει σε ερωτική διέγερση και πάλι δεν θα μπορεί να ελέγξει τις ορμές του.Πάλι θα χάσει τη συνειδητότητα του. Την συνέχεια την ξέρεις.
Αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και απαραίτητο να προκληθεί.
Φαντάζομαι θα έχεις ακούσει για τον βιασμό και την δολοφονία της γυναίκας στο ασανσέρ του σούπερ μάρκετ νομίζω. Πώς ακριβώς τον προκάλεσε πιστεύεις; Είχε πάρει μεγάλο σαλαμι και το είδε πρόκληση ο βιαστής;
Δύο μέτρα δύο σταθμά έχεις μου φαίνεται.
Και απλώς νομίζω ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες έχουν πολλά θεματάκια να λύσουν και χρησιμοποιούν αυτά τα τερτίπια με την αντίστροφη λογική του άντρα θύτη.
Δηλαδή μια ψευδαίσθηση εξουσίας πάνω στους άντρες. Κάτι αμιγώς εκδικητικό.
Και οι δολοφονίες/βιασμοί γυναικών σε ασανσέρ ή έρημους δρόμους έχουν μηδαμινή σχέση με αυτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και πως βιάζεται μια κοπέλα που είναι πχ μέσα στο σπίτι της και κάνει το νοικοκυριό της και μπαίνει και την βιάζει ένας κλέφτης, κουνιάδος,πεθερός, ξάδερφος κτλ; Τι δικαίωμα έχει δώσει;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:48Με το να μην προσέχει τις παρέες της τα μέρη που συχνάζει την συμπεριφορά της και τα δικαιώματα που δίνει και τους κινδύνους που αυτη η αμέλεια δημιουργεί
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φυσικά μπορεί να επιβληθεί στις ορμές του. Ζώον είναι;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:52
Οκ, αν εννοείς ότι η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να προκαλεί σε τρελλό βαθμό έναν άντρα αλλά συγχρόνως να απαιτεί από τον άντρα να επιβάλλεται στις ορμές του, σαφώς και διαφωνώ.
Και απλώς νομίζω ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες έχουν πολλά θεματάκια να λύσουν και χρησιμοποιούν αυτά τα τερτίπια με την αντίστροφη λογική του άντρα θύτη.
Δηλαδή μια ψευδαίσθηση εξουσίας πάνω στους άντρες. Κάτι αμιγώς εκδικητικό.
Και οι δολοφονίες/βιασμοί γυναικών σε ασανσέρ ή έρημους δρόμους έχουν μηδαμινή σχέση με αυτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-