Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 07:57
Εσθήρ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:10
Τι;Καν δεν ξερεις πως να βλεπεις μηνυματα χρηστων;Ε ..τοτε τι συζηταμε;
Ειναι πανευκολο.Πηγαινε στο προφιλ μου και δες.
Θυμαμαι επισης πως χωρις να εχω κανει ΠΟΤΕ συζητηση μαζι σου,τοτε που ειχα πρωτογραφτει,με ειχες προσβαλλει,κατι που το συνηθιζεις βεβαια.Οποτε στα χρωσταω.
Δεν προσβαλλω ποτε ατομο που δεν με χει πειραξει αυτος πρωτος.
Οταν ομως με προσβαλλεις,θα τα ακουσεις.Ετσι παει,απλα ο φαλοκρατισμος σας μερικων εδω ,δεν το ανεχεται.
[ off topic]Ελα τωρα αγαπουλα,στραβωσες που σε ειπα γυφτουλα στο θεμα με τα αδεσποτα,που τα ταιζεις αποφαγια και πολυ καλα σε ειπα,διοτι εξαιτιας γυφτουλων σαν εσενα βλεπεις
πως οι μισοζωοι στρεφονται εναντια στα ζωα.Οποτε γιαλαντζι φιλοζωος εισαι,οταν απλα ξεφορτωνεσαι τα αποφαγια σου και αυτο που καταφερνεις ειναι
να ξεσηκωνεις τους μιζοωους και να στρεφονται εναντια στα ζωα,βλαπτοντας αυτα.Τοσο απλα,απλα δεν εχεις το νιονιο να το αντιληφθεις.
Αντε γεια τωρα.
τωρα, να πω οτι θυμαμαι τι εγινε οταν πρωτογραφτηκες; δε θυμαμαι
αλλα θα πω οτι δεν συνηθίζω να προσβαλλω. οχι πως δεν το κανω ποτε, αλλα σιγουρα δεν το συνηθίζω. απο την αλλη, εσυ οχι απλα το συνηθιζεις, αλλα ειναι πραγματικα δυσκολο να βρει κανεις ποστ σου που δεν προσβαλλεις καποιον. παραδειγμα αυτο το ποστ, που μου ριχνεις 3-4 χαρακτηρισμους, και μαλιστα με αφορμη κατι που δεν εχεις καταλαβει. (δεν δινω αποφαγια, ειναι στο χωραφι μου και οχι στο δρομο, εχω πιατακι κλπ)
το οτι εισαι επιθετικη και φωναζεις και βριζεις συνεχεια, δεν το λεω μονο εγω. το λενε ολοι οσοι αναφερθηκαν σε σενα, ακομη και για να σε υπερασπιστουν.μηπως να το κοιταξεις λιγακι;
επισης, η ιση αντιμετωπιση δεν ειναι φαλλοκρατισμος, αμαν με αυτη την καραμελα. αμα θες να μπεις στον καφενε, να εισαι ετοιμη να σε αντιμετωπισουν σαν καφενοβιο οι καφενοβιοι, κι ας φορας φουστανι. οχι να σκουζεις "φαλλοκρατισμος" αμα δεν πεσουν στα γονατα να σε προσκυνανε.
Ευκολο να βλεπουμε το ξυλακι των αλλων,αλλα να μας διαφευγει το δικο μας δοκαρι.Δοκαρι αγαπητε μου.Δοκαρι.Και αν δεν θυμασαι εσυ,
διοτι δεν σε συμφερει να θυμασαι,θυμαμαι εγω,που αναρωτιομουν τι σου εκανα και με προσβαλλες.Οπως και σε εναν 'κυριο' Οττο.
Το προφιλ μου δημοσιο ειναι,οποιος θελει κοιταζει τα πρωτα μου μηνυματα και μπορει να αντιληφθει πως εγραφα και τι αντιμετωπιση ειχα,επειδη τολμισα να γραψωοτι συμφωνω με τον τον Λεκκα.Ε..κανουμε τους κινεζους τωρα;
Α..μην ξεχασω...ειναι απολυτα λογικο να παπαγαλιζονται διαφορα,καθως μια καρακλικαρα ειστε ,ευτυχως οχι ολοι,αλλα οι περισσοτεροι,και αυτο φαινεαι απο την αντιμετωπιση σας στους νεους χρηστες.
Κατα τα αλλα αδιαφορω για αυτα που λες,ουτως η αλλως ειπαμε,το καραδοκαρι σου καν δεν το εχεις αντιληφθει
Το κυριοτερο ομως:
.Σας αρεσει να προσβαλλετε γυναικες,αλλα οι γυναικες πρεπει να τα υπομενουν και να ειναι με το σεις και με το σας.Ε λοιπον αφου μιλας για ισοτητα,εγω ακριβως αυτο δειχνω,οτι δεν ιδρωνει το αυτι μου απο βρισιες,ξερω και εγω να βριζω,και οτι προσαρμοζομαι,αφου μπηκα σε καφενε και του χειριστου ειδους κιολας,προσαρμοζω και εγω το υφος μου,γαλλικα εσεις,γαλικα και εγω..
αντιθετα εσυ και τα αλλα φαλοκρατικα μαμοθρεφα(οσα ειναι/ξερουν αυτα ποια ειναι),δεν δεχεστε γυναικα να σας τα χωνει,οταν ομως σας μπινελικωνει αντρας,δεν προσβαλεστε.Αυτο ακριβως συμβαινει με εμενα.Δεν γουσταρετε να σας τα χωνει γυναικα.Ε..περαστικα.
Οποτε αν θες ισοτητα θα δεχεσε και το μπινελικωμα απο γυναικες,οπως το δεχεσε απο αντρες και δεν θα σκουζεις σαν μαμοθρεφτο.Διοτι για σας το μπινελικωμα εχει φυλο,οποτε αλλου αυτα.
Οποτε τα κηρυγματα περι ισοτητας αλλου,οχι σε εμενα.