Στις γκόμενες λες ή στους καγκουρόβλαχους; Και ποιος τη γαμάει την προσοχή ρε; Ουστ από δω αδιάκριτοι ματάκηδες.Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 15:30Μην είσαι μαλάκας ρε, είναι καλή και παλιά συνταγή να θίγεις τον εγωισμό τους για λίγη προσοχή. Πάντα πιάνει.Χαοτικός έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 15:27Δεν καταναλώνω βλάχικες μαλακίες που καταναλώνεις εσύ ρε καπαμά. Μόνο καθαρά πράγματα.Αγις έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 14:37 Ευχάριστη νοτα η εμφανιση Αλεξ - καμια εκπληξη αν ειναι το σεξολενιω - ειχα βαρεθει τα τρολλαρμενισματα υπο την επήρεια αναθυμιασεων ρακομελου οπως χαοτικος - ναιδα - βανδονος κλπ αστερια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ρε μπάμια και εγώ είμαι μέσα στους "κλπ" αστέρια... έχω εκφράσει την γνώμη μου εδώ. Αλλά εσύ δεν παύεις να εκτίθεσαι.Χαοτικός έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 15:36Στις γκόμενες λες ή στους καγκουρόβλαχους; Και ποιος τη γαμάει την προσοχή ρε; Ουστ από δω αδιάκριτοι ματάκηδες.
the end
Θα μιλήσεις ποτέ με σαφήνεια; Τι θα πει με είχες για έξυπνο; Τι θα πει εκτίθεμαι; Απαντάς στα ποστ μου και υπονοείς κάτι. είσαι σίγουρος ότι κολλάει με αυτό που εγώ έγραψα;Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 15:38Ρε μπάμια και εγώ είμαι μέσα στους "κλπ"... έχω εκφράσει την γνώμη μου εδώ. Αλλά εσύ δεν παύεις να εκτίθεσαι.
Εξήγησε τουλάχιστον το πρώτο που μου είπες, περί εγωισμού και προσοχής.
Φέρ' σου έξυπνα, Ο Άγις έχει μια εμπΥρία και στο τέλος θα σε κάνει μαλάκα, θα αρχίσεις τα βρισίδια και θα τα πούμε σε κανένα τρίμηνο πάλι. Μαλάκα.Χαοτικός έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 15:42Θα μιλήσεις ποτέ με σαφήνεια; Τι θα πει με είχες για έξυπνο; Τι θα πει εκτίθεμαι; Απαντάς στα ποστ μου και υπονοείς κάτι. είσαι σίγουρος ότι κολλάει με αυτό που εγώ έγραψα;
Ε, άμα δεν το κατάλαβες και αυτό.... το πρώτο, τι να σου πω.
the end
Ακατανίκητη παπαριά είπες. Έχει κανείς την εμπειρία από μπαν που έχω εγώ εδώ μέσα; Έχει το δυναμικό ένας κάγκουρας να τα βάλει λεκτικά με έναν διανοούμενο που πρωτοστατεί στο χώρο του; Έχετε όλοι σας την εμπειρία ζωής που έχω εγώ ρε καρουζελάκια;Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 15:44Φέρ' σου έξυπνα, Ο Άγις έχει μια εμπΥρία και στο τέλος θα σε κάνει μαλάκα, θα αρχίσεις τα βρισίδια και θα τα πούμε σε κανένα τρίμηνο πάλι. Μαλάκα.Χαοτικός έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 15:42Θα μιλήσεις ποτέ με σαφήνεια; Τι θα πει με είχες για έξυπνο; Τι θα πει εκτίθεμαι; Απαντάς στα ποστ μου και υπονοείς κάτι. είσαι σίγουρος ότι κολλάει με αυτό που εγώ έγραψα;Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 15:38
Ρε μπάμια και εγώ είμαι μέσα στους "κλπ"... έχω εκφράσει την γνώμη μου εδώ. Αλλά εσύ δεν παύεις να εκτίθεσαι.
Ε, άμα δεν το κατάλαβες και αυτό.... το πρώτο, τι να σου πω.
Άει από δω.
Χαοτικός έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 15:51 Ακατανίκητη παπαριά είπες. Έχει κανείς την εμπειρία από μπαν που έχω εγώ εδώ μέσα; Έχει το δυναμικό ένας κάγκουρας να τα βάλει λεκτικά με έναν διανοούμενο που πρωτοστατεί στο χώρο του; Έχετε όλοι σας την εμπειρία ζωής που έχω εγώ ρε καρουζελάκια;
Άει από δω.
Συχώρα με δάσκαλε!
the end
Θα παρακαλουσα να μην αυθαιρετειτε με την εθελοντικη καταταξη σας στους κλπ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι είναι η εθελοντική κατάταξη στους κλπ;
Έλα γιατί θα βρίσω τώρα!
Θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο Πάνας να με σώσει 
Έλα γιατί θα βρίσω τώρα!
Ψυχραιμια - γνωριζεις οτι εισαι αδυναμια μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
viewtopic.php?f=24&t=16453&p=957933#p957893Χαοτικός έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 16:07 Τι είναι η εθελοντική κατάταξη στους κλπ;
Έλα γιατί θα βρίσω τώρα!Θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο Πάνας να με σώσει
![]()
Αυτό που γράφω εγώ...πωωω, σπίρτο είσαι ρε αδερφάκι μου! Απαλλάσσεσαι.
the end
λες να μην μπορει να κανει και μπουρδελοτσαρκα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν διαβάζω ότι παπαριά γράφετε ρε μαλάκες. Κι αν τύχει να το κάνω δεν κάθομαι να την καταλάβω. παπαρολογίες για τις παπαρολογίες και θα κάτσω να μυρίσω τα νύχια μου τι κομμωτηριακές μαλακίες λέτε και που το πάτε, ενώ ταυτόχρονα έχω στο μυαλό μου το σύμπαν που τελικά δεν διαστέλλεται και είναι μία πλάνη και πρέπει να βρω τα μαθηματικά αυτού του ισχυρισμού.
ρε δεν πάτε από κει που ήρθατε (τα βλαχοχώρια σας δηλαδή).
Κι επειδή μου την έδωσε λίγο μπορεί και να βρίσω στα επόμενα ποστ. (Μέχρι τότε τον παίρνετε καλά; Θέλω να πω ... με ευλάβεια;)

ρε δεν πάτε από κει που ήρθατε (τα βλαχοχώρια σας δηλαδή).
Κι επειδή μου την έδωσε λίγο μπορεί και να βρίσω στα επόμενα ποστ. (Μέχρι τότε τον παίρνετε καλά; Θέλω να πω ... με ευλάβεια;)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-
- 9 Απαντήσεις