!!! DEVELOPMENT MODE !!!

στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Крaсная армия έγραψε: 17 Ιουν 2022, 14:52 Ψόφησε και επίσημα ο πρώτος Έλληνας μισθοφόρος Ουκροναζί.
Αν θες να σε πιστεψουμε δωσε λινκ τυπε μου.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

plouf έγραψε: 17 Ιουν 2022, 18:09
Крaсная армия έγραψε: 17 Ιουν 2022, 14:52 Ψόφησε και επίσημα ο πρώτος Έλληνας μισθοφόρος Ουκροναζί.
Καταρχήν αυτός έχει κολλήσει ακόμα στο αφήγημα της 24ης Φεβρουαρίου. Τότε που ο Πούτιν προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο ότι υπάρχει σοβαρός λόγος πίσω από το βενζινάδικο που έχει στήσει...
Πέρασε καιρός από τότε, ο κόσμος πλέον ξέρει καλά ότι ο μπετζινάς νοιάζεται για το αέριο και μόνον.
Ο δικός μας συφορουμίτης, κολλημένος εκεί...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Δημοσίευσε το ρωσικό υπουργείο αμύνης κάτι στοιχεία με τις εθνικότητες ξένων που μάχονται στην Ουκρανία, τους αριθμούς τους, τους θανόντες και όσους επέστρεψαν. Έ, και στην Ελλάδα έχει έναν ως νεκρό και μερικούς που επέστρεψαν. Η εγκυρότητα των στοιχείων, οι εθνικότητες και οι αριθμοί ελέγχονται.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Крaсная армия έγραψε: 17 Ιουν 2022, 18:04 Στα αρχίδια μου η ανθρωπότητά σας.

Την έχετε καταστρέψει προ πολλού.

Αφανισμός να τελειώνουμε.
Φίλε, έχεις ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο οικογενειακό, το σχολικό ή το επαγγελματικό περιβάλλον αλλά πήγαινε σε ένα γιατρό να το δουλέψεις. Δε σε βλέπω καλά.

Και όχι, το πρόβλημα σου δεν λύνεται με μπαν. Χειρότερα θα είναι. Αν φας μπαν και δεν εκτονώνεσαι εδώ μέσα θα πας να τα πεις για να εκτονωθείς κάπου εκεί έξω με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγαλύτερη ψυχολογική και σωματική βία.

Ευγενικά στο γράφω. Χωρίς δίχως ειρωνεία.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

stavmanr έγραψε: 17 Ιουν 2022, 18:06
Крaсная армия έγραψε: 17 Ιουν 2022, 18:04 Στα αρχίδια μου η ανθρωπότητά σας.
Εσύ ανήκεις στα πιθηκοειδή ή στα οστρακόδερμα; :p2:
Στις αμοιβάδες!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

https://iskra.gr/nekros-ellinas-misthof ... -oukrania/
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Αφού πήδηξε πρώτα καμιά τριανταριά ρωσοναζόπουλα και τις μανούλες τους, τίναξε στον αέρα μερικά τανκς και εξαυλώθηκαν μεσα στις λαμαρίνες τα κορμάκια των κωλόπαιδων του πούτιν, πήδηξε και μερικές μανούλες ρωσίδες , ε, μετά έπεσε, αθάνατος,

πηδήξτε τους ρωσοναζί , στείλτε στα γκουλάγκ τους ηλίθιουςε να σκάβουν να βγάζουν πετρέλαιο να το ρουφάει τζάμπα η Δύση. Αιντε, πολύ μας τα ζάλισε αυτό το σταλίνοφασιστικό καθεστώς και οι παραφυάδες του
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Oνειρώξεις έχεις ,ε;
Στύγιος

Υπάρχει απόσταση από τη μαλακία.. μέχρι την ουσία.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Στύγιος έγραψε: 17 Ιουν 2022, 21:58 Oνειρώξεις έχεις ,ε;
Εγώ; εμένα λες;

Η μεγαλύτερη επιτυχία των ρωσοναζί είναι που καταφέρνουν να αναχαιτήσουν της ουκρανικές σφαίρες με τα κορμάκια τους... τα χρυσά μου , ουστ στους ρωσοναζί, να σκάβουν μέχρι να ψοφήσουν.

Σα δε ντρέπεστε όλοι εσείς που σας "γοητεύει" ένας ξεμωραμένος κωλόγερος βρωμόπουστας ο πούτιν με τα δυο πόδια στο τάφο που τα κάνει και πάνω του, ουστ ανώμαλοι με τα πρότυπά σας
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
La Bourgeoisie

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από La Bourgeoisie »

Εάν ήταν σάν και αυτόν που παρουσίασαν στήν Βουλή τών Ελλήνων και μίλησε....ότι και να έπαθε βελτίωση είναι !
Υπάρχουν όμως και Έλληνες στήν πλευρά του κοντού...και είναι περισσότεροι από τους (επίσημους) τέσσερεις (04) που αναφέρει ο κατάλογος υπέρ τών Ου-κλανών !
Στύγιος

Δεν ασχολούμαι πλέον κάντε ό,τι θέλετε, δε με νοιάζει ,αλλά όποιος μου βρίσει τη μάνα ,να ξέρει ότι θα του γαμήσω τ 'ακρόμπαρα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

La Bourgeoisie έγραψε: 17 Ιουν 2022, 22:08

Εάν ήταν σάν και αυτόν που παρουσίασαν στήν Βουλή τών Ελλήνων και μίλησε....ότι και να έπαθε βελτίωση είναι !
Υπάρχουν όμως και Έλληνες στήν πλευρά του κοντού...και είναι περισσότεροι από τους (επίσημους) τέσσερεις (04) που αναφέρει ο κατάλογος υπέρ τών Ου-κλανών !
Προσπαθώ να σε φανταστώ στην εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ, να μιλάς με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους Ιρακινούς. Είναι που είστε "υπερ της ειρήνης".
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Ουκρανία: Βυθίστηκε ρωσικό μεταγωγικό με δυτικούς πυραύλους
Σάββατο, 18 Ιουν 2022 10:18UPD: 10:24

Photo
REUTERS / Stringer .
Ρωσικό μεταγωγικό πλοίο, το οποίο μετέφερε όπλα στο στρατηγικής σημασίας Φιδονήσι, κοντά στις ακτές της νότιας Ουκρανίας, βυθίστηκε αφού χτυπήθηκε από πυραύλους δυτικής κατασκευής, δήλωσε Ουκρανός αξιωματικός.

Νωρίτερα χθες, είχε μεταδοθεί ότι το πλοίο Βασίλι Μπετς του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας υπέστη μεγάλες ζημιές όταν χτυπήθηκε από πυραύλους κατά πλοίων επιφανείας Harpoon, τους οποίους προμήθευσε στον ουκρανικό στρατό η Δανία, παρότι διέθετε αντιαεροπορικούς πυραύλους Tor.

«Έγινε γνωστό αργότερα πως βυθίστηκε», ανέφερε ο Μαξίμ Μαρτσένκο, διοικητής των ουκρανικών δυνάμεων στην Οδησσό, μέσω Telegram. Η πληροφορία αυτή είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί με ανεξάρτητο τρόπο, ενώ δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο από τη Ρωσία μέχρι στιγμής.

Το Φιδονήσι καταλήφθηκε από τα στρατεύματα της Ρωσίας τις πρώτες ημέρες του πολέμου, στα τέλη Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν πιθανόν ξαναρχίσει τις προσπάθειές τους να προελάσουν νότια της πόλης Ιζιούμ, στην ανατολική Ουκρανία, το τελευταίο 48ωρο.

Στόχος των ρωσικών δυνάμεων είναι να διεισδύσουν περαιτέρω στην περιφέρεια του Ντονέτσκ και να περικυκλώσουν τον θύλακα γύρω από την εμπόλεμη πόλη Σεβεροντονέτσκ από τον βορρά, προσθέτει το βρετανικό υπουργείο σε ανάρτησή του στο Twitter.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Esperos έγραψε: 17 Ιουν 2022, 21:55
Αφού πήδηξε πρώτα καμιά τριανταριά ρωσοναζόπουλα και τις μανούλες τους, τίναξε στον αέρα μερικά τανκς και εξαυλώθηκαν μεσα στις λαμαρίνες τα κορμάκια των κωλόπαιδων του πούτιν, πήδηξε και μερικές μανούλες ρωσίδες , ε, μετά έπεσε, αθάνατος,
Ποιος ήταν; Ο Διάκωφ; :smt017
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”