Φυσικα δεν ειναι Χιτλερ.Mιλαμε για τον παγκοσμιο σωτηρα.Πάρταλος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:40 Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται, τρομπόνι σε όσους λένε πως ο Τραμπ είναι ο νέος Χίτλερ!
^ President of the World Mental Health Coalition
The Messiah!
Φυσικα δεν ειναι Χιτλερ.Mιλαμε για τον παγκοσμιο σωτηρα.Πάρταλος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:40 Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται, τρομπόνι σε όσους λένε πως ο Τραμπ είναι ο νέος Χίτλερ!
^ President of the World Mental Health Coalition
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:02 Τραμπικά τάγματα at it again
https://www.reddit.com/r/PublicFreakout ... rt_fights/
Απλά άνοιγε το σαν URL όταν χαλάει το ιντεγκρέισον
Ο Τραμπ δεν επέβαλε κυρώσεις στην τουρκία.Όσο για τις σχέσεις Τραμπ-Αλιγιεφ να το ξεκαθαρίσουμε...όποιος είναι φίλος του εχθρού των αρμενίων είναι εχθρός μας και θα μαυριστεί κατάλληλα στην κάλπη.Το ειρωνικό είναι οτι έβγαλε άρθρο κατα του Τραμπ ο Εθνικός Κύρηκας η ελληνική εφημερίδα των ΗΠΑ και δεν έβγαλε ανάλογο άρθρο-καταδίκη καμία Αρμενική οργάνωση των ΗΠΑ ή μέσο την στιγμή που οι Αρμένιοι πλήττωνται απο την πολιτική Τραμπ πολύ περισσότερο.Golden Age έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:16Που την είδες τη βοήθεια;Giorgos έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:46Μου λες να στηριξω αυτόν που βοηθά έναν πρόεδρο που σφάζει γυναικόπαιδα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ; Ευχαριστώ πολύ αλλά αν το έκανα αυτό θα ήταν ο απόλυτος φιλοτουρκισμος.Golden Age έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:43
Για τον Τραμπ εννοείς. Απο που καταρρίπτεται;
Είναι ο μοναδικός πρόεδρος των ΗΠΑ που έχει επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία.
Την ίια στιογμή μάλιστα, ο Μπάιντεν που παρουσιάζεταισ σαν "αντιερντογανικός", έστειλε μύνημα, με το οποίο παροτρύνει τον Κούλη να ακολουθήσει τη "διπλωμματία των σεισμών". Η οποία βέβαια θα φέρει τον Ερντογάν στη θέση των "αξιόπιστων εταίρων" της Δύσεως.
Ή Τραμπ ή φιλοτουρκισμός. Ξεκάθαρα.
Οι μόνες χώρες που βοηθούν το Αζερμπαϊτζάν είναι η Τουρκία και το Ισραήλ (διπλωμματικά και το Πακιστάν και κάτι άλλοι). Κανένας άλλος. Οι ΗΠΑ δεν το κάνουν.
Τα οικονομικά που παραθέτεις δεν έχουν σχέση με φέτος. Είναι περσυνά. Τα ίδια γινόντουσαν και όταν είχαν την εξουσία οι δικοί σου.
Εν τω μεταξύ το Τούιτερ άφησε edited video με το Μπάιντεν να λέει ότι είναι στη σωστή πολιτεία και τις ταμπέλες αλλαγμένες σε άλλη πολιτεία, να πιάσει 1 εκατομμύριο views.
Ε δεν πειράζει, μικρο το κακο.Τον καβατζωσε από πριν μπαναροντας όλα τα άρθρα της New York Post.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 13:13Εν τω μεταξύ το Τούιτερ άφησε edited video με το Μπάιντεν να λέει ότι είναι στη σωστή πολιτεία και τις ταμπέλες αλλαγμένες σε άλλη πολιτεία, να πιάσει 1 εκατομμύριο views.![]()
Είχε κι αυτή το πεντάχρονο παιδί της μαζί;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:02 Τραμπικά τάγματα at it again
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Meaning what?Λίνο Βεντούρα έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 13:36Είχε κι αυτή το πεντάχρονο παιδί της μαζί;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:02 Τραμπικά τάγματα at it again
Μια χαρά κυρώσεις είχε επιβάλλει. Γι' αυτό η Τουρκία είχε απελευθερώσει τους δύοσ τρατιωτικούς και τον Πάστορα.Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:28Ο Τραμπ δεν επέβαλε κυρώσεις στην τουρκία.Όσο για τις σχέσεις Τραμπ-Αλιγιεφ να το ξεκαθαρίσουμε...όποιος είναι φίλος του εχθρού των αρμενίων είναι εχθρός μας και θα μαυριστεί κατάλληλα στην κάλπη.Το ειρωνικό είναι οτι έβγαλε άρθρο κατα του Τραμπ ο Εθνικός Κύρηκας η ελληνική εφημερίδα των ΗΠΑ και δεν έβγαλε ανάλογο άρθρο-καταδίκη καμία Αρμενική οργάνωση των ΗΠΑ ή μέσο την στιγμή που οι Αρμένιοι πλήττωνται απο την πολιτική Τραμπ πολύ περισσότερο.Golden Age έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:16Που την είδες τη βοήθεια;Giorgos έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:46
Μου λες να στηριξω αυτόν που βοηθά έναν πρόεδρο που σφάζει γυναικόπαιδα στο Ναγκόρνο Καραμπάχ; Ευχαριστώ πολύ αλλά αν το έκανα αυτό θα ήταν ο απόλυτος φιλοτουρκισμος.
Οι μόνες χώρες που βοηθούν το Αζερμπαϊτζάν είναι η Τουρκία και το Ισραήλ (διπλωμματικά και το Πακιστάν και κάτι άλλοι). Κανένας άλλος. Οι ΗΠΑ δεν το κάνουν.
Τα οικονομικά που παραθέτεις δεν έχουν σχέση με φέτος. Είναι περσυνά. Τα ίδια γινόντουσαν και όταν είχαν την εξουσία οι δικοί σου.
Η ανοιχτή υποστήριξη του Αζερμπαιτζάν και οι μπίζνες με τον δικτάτορα Αλιγιεφ δεν είναι θεωρίες για τρολοοπαδούς του Μπάιντεν.Είναι εχθρικές σε βάρος της Αρμενίας και του Αρτσαχ.Ο φίλος του εχθρού μου είναι εχθρός μου το έχεις ακουστά;Ε,κατι τέτοιο ισχύει και τώρα.Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 15:02Μια χαρά κυρώσεις είχε επιβάλλει. Γι' αυτό η Τουρκία είχε απελευθερώσει τους δύοσ τρατιωτικούς και τον Πάστορα.Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:28Ο Τραμπ δεν επέβαλε κυρώσεις στην τουρκία.Όσο για τις σχέσεις Τραμπ-Αλιγιεφ να το ξεκαθαρίσουμε...όποιος είναι φίλος του εχθρού των αρμενίων είναι εχθρός μας και θα μαυριστεί κατάλληλα στην κάλπη.Το ειρωνικό είναι οτι έβγαλε άρθρο κατα του Τραμπ ο Εθνικός Κύρηκας η ελληνική εφημερίδα των ΗΠΑ και δεν έβγαλε ανάλογο άρθρο-καταδίκη καμία Αρμενική οργάνωση των ΗΠΑ ή μέσο την στιγμή που οι Αρμένιοι πλήττωνται απο την πολιτική Τραμπ πολύ περισσότερο.Golden Age έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:16
Που την είδες τη βοήθεια;
Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες για τίποτε μαξογιωργικοτρολλικούς οπαδούς του Μπάιντεν.
Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:22Η ανοιχτή υποστήριξη του Αζερμπαιτζάν και οι μπίζνες με τον δικτάτορα Αλιγιεφ δεν είναι θεωρίες για τρολοοπαδούς του Μπάιντεν.Είναι εχθρικές σε βάρος της Αρμενίας και του Αρτσαχ.Ο φίλος του εχθρού μου είναι εχθρός μου το έχεις ακουστά;Ε,κατι τέτοιο ισχύει και τώρα.Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 15:02Μια χαρά κυρώσεις είχε επιβάλλει. Γι' αυτό η Τουρκία είχε απελευθερώσει τους δύοσ τρατιωτικούς και τον Πάστορα.Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:28
Ο Τραμπ δεν επέβαλε κυρώσεις στην τουρκία.Όσο για τις σχέσεις Τραμπ-Αλιγιεφ να το ξεκαθαρίσουμε...όποιος είναι φίλος του εχθρού των αρμενίων είναι εχθρός μας και θα μαυριστεί κατάλληλα στην κάλπη.Το ειρωνικό είναι οτι έβγαλε άρθρο κατα του Τραμπ ο Εθνικός Κύρηκας η ελληνική εφημερίδα των ΗΠΑ και δεν έβγαλε ανάλογο άρθρο-καταδίκη καμία Αρμενική οργάνωση των ΗΠΑ ή μέσο την στιγμή που οι Αρμένιοι πλήττωνται απο την πολιτική Τραμπ πολύ περισσότερο.
Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες για τίποτε μαξογιωργικοτρολλικούς οπαδούς του Μπάιντεν.
Που να δεις ο Πούτιν τι μπίζνες κάνει με τον Αλιεφ.Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:22Η ανοιχτή υποστήριξη του Αζερμπαιτζάν και οι μπίζνες με τον δικτάτορα Αλιγιεφ δεν είναι θεωρίες για τρολοοπαδούς του Μπάιντεν.Είναι εχθρικές σε βάρος της Αρμενίας και του Αρτσαχ.Ο φίλος του εχθρού μου είναι εχθρός μου το έχεις ακουστά;Ε,κατι τέτοιο ισχύει και τώρα.Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 15:02Μια χαρά κυρώσεις είχε επιβάλλει. Γι' αυτό η Τουρκία είχε απελευθερώσει τους δύοσ τρατιωτικούς και τον Πάστορα.Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 12:28
Ο Τραμπ δεν επέβαλε κυρώσεις στην τουρκία.Όσο για τις σχέσεις Τραμπ-Αλιγιεφ να το ξεκαθαρίσουμε...όποιος είναι φίλος του εχθρού των αρμενίων είναι εχθρός μας και θα μαυριστεί κατάλληλα στην κάλπη.Το ειρωνικό είναι οτι έβγαλε άρθρο κατα του Τραμπ ο Εθνικός Κύρηκας η ελληνική εφημερίδα των ΗΠΑ και δεν έβγαλε ανάλογο άρθρο-καταδίκη καμία Αρμενική οργάνωση των ΗΠΑ ή μέσο την στιγμή που οι Αρμένιοι πλήττωνται απο την πολιτική Τραμπ πολύ περισσότερο.
Σοβαρολογείς άνθρωπε μου;Κάνει μπίζνες με τον Αλιγιεφ και μου λες οτι δεν φταίει;Και τι πας και μπερδεύεις την Ουκρανία τώρα;Εδώ μιλάμε για Ααζερμπαιτζάν.Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:30Khan έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 16:22Η ανοιχτή υποστήριξη του Αζερμπαιτζάν και οι μπίζνες με τον δικτάτορα Αλιγιεφ δεν είναι θεωρίες για τρολοοπαδούς του Μπάιντεν.Είναι εχθρικές σε βάρος της Αρμενίας και του Αρτσαχ.Ο φίλος του εχθρού μου είναι εχθρός μου το έχεις ακουστά;Ε,κατι τέτοιο ισχύει και τώρα.Golden Age έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 15:02
Μια χαρά κυρώσεις είχε επιβάλλει. Γι' αυτό η Τουρκία είχε απελευθερώσει τους δύοσ τρατιωτικούς και τον Πάστορα.
Δεν υπάρχει καμμία υποστήριξη του ΑζερμπαΪτζάν φνερή ή κρυφή απο τις ΗΠΑ.
Οι μπίζνες των Αμρικάνων αφορούν το 2019. Το ίδιο είχε γίνει και επι Ομπάμα. Και επι Μπους επίσης... Δηλαδή επι των κύκλων που είναι το Μπάιντεν.
Να, πρόσφατα βγήκε στις ΗΠΑ σκάνδαλο με το γιο του Μπάιντεν που κάνει μπίζνες στην Ουκρανία. Δεν φταίει ο Τραμπ για αυτό...