Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 24 Οκτ 2022, 23:06
Πάντως ο Νικολογιάννης έλεγε πριν λίγο ότι η βασική θέση του Μπερνάρ είναι στα πλάγια. Επειδή δεν έχω εικόνα, να υποθέσω πως πρόκειται για περασμένα μεγαλεία ή ευσεβείς πόθους;
νομίζω κανένα από τα δύο
σύμφωνα με το transfermarkt, τόσο στη Σαχτάρ όσο και ο Μάρκο Σίλβα στο Έβερτο τον έβαζαν αριστερά με αντίθετο πόδι
πριν έρθει το καλοκαίρι πρέπει να τον είχα δει δυο φορές στη ζωή μου και να τον θυμάμαι μόλις μία:
1) στη σφαγή των αμνών Βραζιλία-Γερμανία 1-7 το 2014, όπου έπαιζε επίσης στα άκρα και ουδεμία εντύπωση άφησε, όπως άλλωστε κανείς τους
2) στην πρώτη νίκη μετά από δυο αιώνες του Έβερτου επί της Άρσεναλ του Έμερι, όπου λίγο κόντεψε να τραυματιστεί μοναχός του πριν αποβεί μοιραίος με 2 χαμένα τετ-α-τέτ
https://www.facebook.com/Everton/videos ... 885055866/
αξίζει να παρακολουθήσεις τα στιγμιότυπα, οι αντίπαλοι φαίνεται να μην του δίνουν καμία προσοχή ως εξτρέμ (

) και σε φάση άμυνας δείχνει να συγκλίνει πιο κεντρικά για να καλύψει χώρους, κάτι λογικό αφού στο 1 vs 1 θα τον πέρναγαν για πλάκα με τη σωματοδομή που έχει και την ταχύτητα που δεν έχει
δείχνει καλό παιδί και αλέγκρος τυπάκος, φίνος για παρέα και για μπαλίτσα στην άμμο, αλλά ξέροντας πλέον τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιοβάνοβιτς από τα εξτρέμ του (ανεβοκατεβάσματα, έκρηξη, κινήσεις διαγώνιες και στην πλάτη, γκολ και όχι μόνο ντρίμπλες κι ασίστ) δεν είναι παράξενο που τον πήρε για επιθετικό χαφ αντί-Γκατσίνοβιτς
με Μπερνάρ μόνο του στο άκρο φοβάμαι ότι θα καταντήσουμε όπως πέρσι με Βιτάλ να κοιτάμε στο τέλος του ματς την 11άδα για να δούμε εάν έπαιξε, οπότε ψιλιάζομαι ότι ένεκα απουσίας Αϊτόρ θα βλέπουμε περισσότερο:
1) Γκάνεα με ταυτόχρονη προώθηση Χουάνκαρ ή
2) δίδυμα από τα αριστερά Βέρμπιτς-Μπερνάρ και από τα δεξιά Παλάσιος-Βαγιαννίδη ή
3) Γκάνεα και το δεύτερο δίδυμο (π.χ στα ντέρμπι)
και τον Μπερνάρ στην τωρινή του θέση.