έχω αγχωθεί με δύο πράγματα. το μετεγχειρητικό στάδιο και το αν το πριτσικουτσέλι μου το συγχωρέσει ποτέ. γι' αυτό σκέφτομαι να μην την πάω εγώ στην γιατρό. μάλλον θα το αναλάβει άλλος.aLiCat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:52Τα έχω περάσει με την προηγούμενη γατούλα που είχα και καταλαβαίνω...the comet the course the tail έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:41 το σάββατο έκλεισα να πάω το πριτσικουτσέλι για στείρωση και έχω αγχωθεί.
Για μας που τα εμπιστευόμαστε στα χέρια τους ένα άγχος αν όλα θα πάνε καλά, αλλά για τους γιατρούς είναι μια επέμβαση ρουτίνας.
Εύχομαι και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά τελικά, κουράγιο κι αισιοδοξία και το πριτσικουτσελάκι θα μπει αισίως στο κλαμπ των στειρωμένων.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
-
the comet the course the tail
Re: Γάτες.... μιάου!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
και εγω βλεπω τις αρχιδαρες του και κλαιω πως θα του το κανω αυτο...
Τα ζωάκια είναι ψυχούλες, τα σεβόμαστε και τα αγαπάμε, αλλά ας μη τα προσωποποιούμε. Δεν νομίζω να "στο κρατήσει μανιάτικο" που θα την απαλλάξεις από το να ζευγαρώνει διαρκώς, να αραδιάζει γατιά που θα κινδυνεύουν κι εκείνα στον έξω κόσμο από αρρώστειες και ατυχήματα (εκτός κι αν έχεις τη δυνατότητα να τους παρέχεις ένα χώρο προστατευμένο, μαζί με όσα απαραίτητα χρειάζονται για την καλή τους διαβίωση).the comet the course the tail έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:15έχω αγχωθεί με δύο πράγματα. το μετεγχειρητικό στάδιο και το αν το πριτσικουτσέλι μου το συγχωρέσει ποτέ. γι' αυτό σκέφτομαι να μην την πάω εγώ στην γιατρό. μάλλον θα το αναλάβει άλλος.aLiCat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:52Τα έχω περάσει με την προηγούμενη γατούλα που είχα και καταλαβαίνω...the comet the course the tail έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:41 το σάββατο έκλεισα να πάω το πριτσικουτσέλι για στείρωση και έχω αγχωθεί.
Για μας που τα εμπιστευόμαστε στα χέρια τους ένα άγχος αν όλα θα πάνε καλά, αλλά για τους γιατρούς είναι μια επέμβαση ρουτίνας.
Εύχομαι και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά τελικά, κουράγιο κι αισιοδοξία και το πριτσικουτσελάκι θα μπει αισίως στο κλαμπ των στειρωμένων.![]()
![]()
Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι πρώτες ώρες μέχρι να ξεζαλιστεί, να αρχίσει πάλι να τρώει και να ανακτά τις φυσικές της λειτουργίες και λίγες μέρες τα ράμματα να'χεις το νου σου να μη τα πειράζει. Θα σου πει κι ο γιατρός σχετικά.
Μην σε ανησυχεί αυτό λοιπόν, η γατούλα δεν πρόκειται να σου κρατήσει κακία, μούτρα κλπ, κι ούτε πρόκειται να αλλάξει χαρακτήρα, παρά θα συνεχίσει, πάλι όπως πριν, τις δραστηριότητές της.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- tanipteros
το καημένο....πονάω μόνο που το λες....!!!perseus έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:20 και εγω βλεπω τις αρχιδαρες του και κλαιω πως θα του το κανω αυτο...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
aLiCat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:25κι ούτε πρόκειται να αλλάξει χαρακτήρα, παρά θα συνεχίσει, πάλι όπως πριν, τις δραστηριότητές της.

-
the comet the course the tail
βασικά δεν θέλω να με συνδέσει με μια δυσάρεστη εμπειρία. θα περιμένω να μου την φέρουν σπίτι. να την σώσω από τους κακούς που της κόψαν την κοιλίτσα.aLiCat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:25Τα ζωάκια είναι ψυχούλες, τα σεβόμαστε και τα αγαπάμε, αλλά ας μη τα προσωποποιούμε. Δεν νομίζω να "στο κρατήσει μανιάτικο" που θα την απαλλάξεις από το να ζευγαρώνει διαρκώς, να αραδιάζει γατιά που θα κινδυνεύουν κι εκείνα στον έξω κόσμο από αρρώστειες και ατυχήματα (εκτός κι αν έχεις τη δυνατότητα να τους παρέχεις ένα χώρο προστατευμένο, μαζί με όσα απαραίτητα χρειάζονται για την καλή τους διαβίωση).the comet the course the tail έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:15έχω αγχωθεί με δύο πράγματα. το μετεγχειρητικό στάδιο και το αν το πριτσικουτσέλι μου το συγχωρέσει ποτέ. γι' αυτό σκέφτομαι να μην την πάω εγώ στην γιατρό. μάλλον θα το αναλάβει άλλος.aLiCat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 21:52
Τα έχω περάσει με την προηγούμενη γατούλα που είχα και καταλαβαίνω...
![]()
Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι οι πρώτες ώρες μέχρι να ξεζαλιστεί, να αρχίσει πάλι να τρώει και να ανακτά τις φυσικές της λειτουργίες και λίγες μέρες τα ράμματα να'χεις το νου σου να μη τα πειράζει. Θα σου πει κι ο γιατρός σχετικά.
Μην σε ανησυχεί αυτό λοιπόν, η γατούλα δεν πρόκειται να σου κρατήσει κακία, μούτρα κλπ, κι ούτε πρόκειται να αλλάξει χαρακτήρα, παρά θα συνεχίσει, πάλι όπως πριν, τις δραστηριότητές της.
Στα αρσενικά είναι πιο εύκολη διαδικασία.tanipteros έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:29το καημένο....πονάω μόνο που το λες....!!!perseus έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:20 και εγω βλεπω τις αρχιδαρες του και κλαιω πως θα του το κανω αυτο...![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Έλα μωρέ, μη βάζεις τόσο δράμα και, μεταξύ μας, για το πριτσικουτσέλι δεν θα έχει διαφορά ποιος θα τη μεταφέρει στο κτηνιατρείο.the comet the course the tail έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:38βασικά δεν θέλω να με συνδέσει με μια δυσάρεστη εμπειρία. θα περιμένω να μου την φέρουν σπίτι. να την σώσω από τους κακούς που της κόψαν την κοιλίτσα.aLiCat έγραψε: 05 Ιαν 2021, 23:25Τα ζωάκια είναι ψυχούλες, τα σεβόμαστε και τα αγαπάμε, αλλά ας μη τα προσωποποιούμε. Δεν νομίζω να "στο κρατήσει μανιάτικο" που θα την απαλλάξεις από το να ζευγαρώνει διαρκώς, να αραδιάζει γατιά που θα κινδυνεύουν κι εκείνα στον έξω κόσμο από αρρώστειες και ατυχήματα (εκτός κι αν έχεις τη δυνατότητα να τους παρέχεις ένα χώρο προστατευμένο, μαζί με όσα απαραίτητα χρειάζονται για την καλή τους διαβίωση).the comet the course the tail έγραψε: 05 Ιαν 2021, 22:15
έχω αγχωθεί με δύο πράγματα. το μετεγχειρητικό στάδιο και το αν το πριτσικουτσέλι μου το συγχωρέσει ποτέ. γι' αυτό σκέφτομαι να μην την πάω εγώ στην γιατρό. μάλλον θα το αναλάβει άλλος.![]()
Μην σε ανησυχεί αυτό λοιπόν, η γατούλα δεν πρόκειται να σου κρατήσει κακία, μούτρα κλπ, κι ούτε πρόκειται να αλλάξει χαρακτήρα, παρά θα συνεχίσει, πάλι όπως πριν, τις δραστηριότητές της.![]()
Θυμάμαι όταν στείρωσα τη δική μου, δύο πράγματα με λυπούσαν μετά: το κολάρο που της είχε βάλει η κτηνίατρος για να προστατέψει τα ράμματα και η ξυρισμένη της κοιλίτσα, μέχρι να ξαναμακρύνει το τρίχωμά της.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
απο τις 9 τωρα ξυπνησε φοβηθηκα πως επαθε καταθλιψη
Μην φοβάστε τις στειρώσεις ρε. Στειρώστε τα και τα αρσενικά. Εγώ έχω στειρώσει 8 γατιά. Από αυτά που στείρωσα ακόμα και αυτά που ήταν έξω μόνο ένα πέθανε νωρίς (το πάτησε αυτοκίνητο) Οσα ζουν έξω αστείρωτα δεν ζουν πάνω από 2 χρόνια. Ειχα δυο αρσενικά στην αυλή (αδελφάκια) που δεν τα στείρωσα και το μετάνιωσα γιατί κολλησαν aids και λοιμώδη περιτονίτιδα μετά και πέθαναν και τα δυο μικρά (3-4 ετών). Δεν παθαίνουν τίποτε από την εγχείρηση. Αντιβίωση θα τα δίνετε για 4-5 μέρες και ολα καλά. Απλώς μετά για αυτά που είναι μέσα προσέξτε το βάρος. Τα δικά μου έχουν γίνει αρκούδες αν και τα δίνω ειδικη τροφή για στειρωμενα. Ειδικά ο αρσενικός είναι 8 κιλά σχεδόν.
Arisvilla έγραψε: 06 Ιαν 2021, 14:00 Μην φοβάστε τις στειρώσεις ρε. Στειρώστε τα και τα αρσενικά. Εγώ έχω στειρώσει 8 γατιά. Από αυτά που στείρωσα ακόμα και αυτά που ήταν έξω μόνο ένα πέθανε νωρίς (το πάτησε αυτοκίνητο) Οσα ζουν έξω αστείρωτα δεν ζουν πάνω από 2 χρόνια. Ειχα δυο αρσενικά στην αυλή (αδελφάκια) που δεν τα στείρωσα και το μετάνιωσα γιατί κολλησαν aids και λοιμώδη περιτονίτιδα μετά και πέθαναν και τα δυο μικρά (3-4 ετών). Δεν παθαίνουν τίποτε από την εγχείρηση. Αντιβίωση θα τα δίνετε για 4-5 μέρες και ολα καλά. Απλώς μετά για αυτά που είναι μέσα προσέξτε το βάρος. Τα δικά μου έχουν γίνει αρκούδες αν και τα δίνω ειδικη τροφή για στειρωμενα. Ειδικά ο αρσενικός είναι 8 κιλά σχεδόν.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 9 Απαντήσεις