Οχι καθόλου. Δεν έχω σκοπό να γουρουνιάσω βασικά.προσέχεις την διατροφή σου τώρα, για να έχεις περιθώριο να γουρουνιάσεις στις γιορτές?
Μελομακάρονα ή κουραμπιέδες;
Οχι καθόλου. Δεν έχω σκοπό να γουρουνιάσω βασικά.προσέχεις την διατροφή σου τώρα, για να έχεις περιθώριο να γουρουνιάσεις στις γιορτές?
Τι να γουρουνιάσεις 85 χρόνων άνθρωπος; Κολοκυθάκια νερόβραστα και πολλά λέει ο γιατρός.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:32Οχι καθόλου. Δεν έχω σκοπό να γουρουνιάσω βασικά.προσέχεις την διατροφή σου τώρα, για να έχεις περιθώριο να γουρουνιάσεις στις γιορτές?
Μελομακάρονα ή κουραμπιέδες;
πενιρλί
μπορείς να ηρεμήσεις λίγο σε παρακαλώ;Μπλέικ έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:38
Τι να γουρουνιάσεις 85 χρόνων άνθρωπος; Κολοκυθάκια νερόβραστα και πολλά λέει ο γιατρός.
Εγώ πάλι, με σοκολατίτσα, χωρίς σοκολατίτσα, και κουραμπιέδες. Τι να κάνουμε.;![]()
Έχω φάει μια φορά στην ζωή μου ένα πεϊνιρλί που ήτανε εμπειρία ζωής, τέτοιο καλτσόνε δεν έχω φάει ποτέ μου.
Δεν ναυάγησα ευτυχώς..... Αποξενωθηκα στο κάστρο μου.
βασιλεύουνε οι μάγισσες στην χώρα που ναυάγησες;
Ποια είναι η αγαπημένη σου δραστηριότητα εν καιρώ καραντίνας;
the comet the course the tail έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:42μπορείς να ηρεμήσεις λίγο σε παρακαλώ;Μπλέικ έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:38
Τι να γουρουνιάσεις 85 χρόνων άνθρωπος; Κολοκυθάκια νερόβραστα και πολλά λέει ο γιατρός.
Εγώ πάλι, με σοκολατίτσα, χωρίς σοκολατίτσα, και κουραμπιέδες. Τι να κάνουμε.;![]()
τι θα γίνει επιτέλους;![]()
τι τί;Μπλέικ έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:47the comet the course the tail έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:42μπορείς να ηρεμήσεις λίγο σε παρακαλώ;Μπλέικ έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:38
Χτυπάμε εγκεφαλικό; τι;![]()
Άντονι Χόπκινς...Ποιός είναι ο/η αγαπημένος/η σου ηθοποιός?
Δεν κάνει, ε; 100 ποστς να μην τα κάνουμε εμείς ποτέ; μόνο εσείς δηλαδή με χιλιάδες στον κάθε λογαριασμό, είναι οκ; θαρείς;the comet the course the tail έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:50τι τί;Μπλέικ έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:47the comet the course the tail έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:42
μπορείς να ηρεμήσεις λίγο σε παρακαλώ;
Χτυπάμε εγκεφαλικό; τι;![]()
τι πίνουμε απόψε;![]()
![]()
Όχιlonelyrider έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 23:53 Μπα. Μυρωδιά δε πήρα. Κεριά μόνο καθαρά παίρνω στην εκκλησία.
Πας εκκλησία?