Nαι αλλά όταν το Ισραήλ κάνει τα ίδια για τους ίδιους ακριβώς λόγους οι τυροπιτάδες
ξεροχύνουν ενώ ο κακος Πουτλερ ουγκ ουγκ.
Nαι αλλά όταν το Ισραήλ κάνει τα ίδια για τους ίδιους ακριβώς λόγους οι τυροπιτάδες
Ε, άλλο αυτό...plouf έγραψε: 06 Ιαν 2024, 18:49Nαι αλλά όταν το Ισραήλ κάνει τα ίδια για τους ίδιους ακριβώς λόγους οι τυροπιτάδες
ξεροχύνουν ενώ ο κακος Πουτλερ ουγκ ουγκ.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Mπορείς να συζητήσεις με κάποιον που πιστεύει όχι απλώς στον Θεό αλλά ότι όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο συμβαίνουν επειδή τα έχει κανονίσει ο Θεός με την κάθε λεπτομέρεια;nowhere έγραψε: 06 Ιαν 2024, 18:07 ορίστε βρήκαμε έναν αριστερό ρωσόφιλο:
nemo έγραψε: 06 Ιαν 2024, 18:01 ετσι ειναι καθως με την περιπτωση της ουκρανιας τους φοβηθηκα πραγματικα
και υστερα ψαχνονται πολλοι και με την περιπτωση του πολυτεχνειου
γιαυτο οταν ακουω για κακια χουντα τα παιρνω κυριολεκτικα στο κρανιο
Δεν νομίζω ότι δεν εχει υποστήριξη. Πιστεύω ότι ο ουκρανικός λαός πιστεύει στη νίκη και στην ένταξη σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ και αυτό κάνει δυσκολότερο στην πολιτική ηγεσία να παραδεχθεί ότι η χώρα καταστράφηκε, έχασε το 20% του εδάφους και μεγάλο μέρος του πληθυσμού της για το τίποτα. Και για αυτό περιμένουν ένα θαύμα οι του Ζελενσκι γιατί δεν ξέρουνε τι να πουν.Pollaplasiastis έγραψε: 06 Ιαν 2024, 16:29Σωστη παρατηρηση.Δρακουμελ έγραψε: 06 Ιαν 2024, 14:50 Ο στόχος της Ουκρανίας ήταν να αντέξει στρατιωτικά όσο χρειάζεται για να καταρρεύσει οικονομικά και πολιτικά η Ρωσία, με κυρώσεις και διεθνή απομόνωση.
Τώρα που οι δυτικοί υπολογισμοί περί κατάρρευσης διαψεύστηκαν πανηγυρικά η ουκρανική ηγεσία προσπαθεί να επεκτείνει χρονικά όσο το δυνατόν περισσότερο τον πόλεμο περιμένοντας ένα θαύμα για να σώσει το κεφάλι της.
Προσεθεσε κ οτι η συγκεκριμενη κυβερνηση δεν χαιρει πλεον αποδοχης απ τον κοσμο κ εχεις το εφιαλτικο σκηνικο μεσα στη Ραντα.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Οργισμένος έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:32 To προγεφυρωμα ανατολικα του Δνειπερου παει kala και συντομα με την βοηθεια ουκρανικων F16 η Κριμαια θα απελευθερωθει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μπορει και 10 ομπλαστ...Δρακουμελ έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:36Δεν νομίζω ότι δεν εχει υποστήριξη. Πιστεύω ότι ο ουκρανικός λαός πιστεύει στη νίκη και στην ένταξη σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ και αυτό κάνει δυσκολότερο στην πολιτική ηγεσία να παραδεχθεί ότι η χώρα καταστράφηκε, έχασε το 20% του εδάφους και μεγάλο μέρος του πληθυσμού της για το τίποτα. Και για αυτό περιμένουν ένα θαύμα οι του Ζελενσκι γιατί δεν ξέρουνε τι να πουν.Pollaplasiastis έγραψε: 06 Ιαν 2024, 16:29Σωστη παρατηρηση.Δρακουμελ έγραψε: 06 Ιαν 2024, 14:50 Ο στόχος της Ουκρανίας ήταν να αντέξει στρατιωτικά όσο χρειάζεται για να καταρρεύσει οικονομικά και πολιτικά η Ρωσία, με κυρώσεις και διεθνή απομόνωση.
Τώρα που οι δυτικοί υπολογισμοί περί κατάρρευσης διαψεύστηκαν πανηγυρικά η ουκρανική ηγεσία προσπαθεί να επεκτείνει χρονικά όσο το δυνατόν περισσότερο τον πόλεμο περιμένοντας ένα θαύμα για να σώσει το κεφάλι της.
Προσεθεσε κ οτι η συγκεκριμενη κυβερνηση δεν χαιρει πλεον αποδοχης απ τον κοσμο κ εχεις το εφιαλτικο σκηνικο μεσα στη Ραντα.
Το καλοκαίρι που οι Ρώσοι θα προσαρτησουν αλλά 4 ομπλαστ, τότε θα ξυπνήσουν οι ουκρανιθ
Εσύ σίγουρα όχι, αφού δεν είχες ποτέ.Οργισμένος έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:42Μπορει και 10 ομπλαστ...Δρακουμελ έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:36Δεν νομίζω ότι δεν εχει υποστήριξη. Πιστεύω ότι ο ουκρανικός λαός πιστεύει στη νίκη και στην ένταξη σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ και αυτό κάνει δυσκολότερο στην πολιτική ηγεσία να παραδεχθεί ότι η χώρα καταστράφηκε, έχασε το 20% του εδάφους και μεγάλο μέρος του πληθυσμού της για το τίποτα. Και για αυτό περιμένουν ένα θαύμα οι του Ζελενσκι γιατί δεν ξέρουνε τι να πουν.Pollaplasiastis έγραψε: 06 Ιαν 2024, 16:29
Σωστη παρατηρηση.
Το καλοκαίρι που οι Ρώσοι θα προσαρτησουν αλλά 4 ομπλαστ, τότε θα ξυπνήσουν οι ουκρανιθ
Αλλα ποιος να εχασε την παρεγκεφαλιδα του για να τη βρειτε σεις...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μιλησε ο τυπος που προεβλεψε 10.000 μοναδες για το ελληνικο χρηματηστηριο. Τοσα χρονια δεν μπορεις να ξεχωρισεις την πραγματικοτητα, απο τις επιθυμιες σου.Οργισμένος έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:42Μπορει και 10 ομπλαστ...Δρακουμελ έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:36Δεν νομίζω ότι δεν εχει υποστήριξη. Πιστεύω ότι ο ουκρανικός λαός πιστεύει στη νίκη και στην ένταξη σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ και αυτό κάνει δυσκολότερο στην πολιτική ηγεσία να παραδεχθεί ότι η χώρα καταστράφηκε, έχασε το 20% του εδάφους και μεγάλο μέρος του πληθυσμού της για το τίποτα. Και για αυτό περιμένουν ένα θαύμα οι του Ζελενσκι γιατί δεν ξέρουνε τι να πουν.Pollaplasiastis έγραψε: 06 Ιαν 2024, 16:29
Σωστη παρατηρηση.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
AXAXAXAXAAAA............. μου αρεσει που ουτε καν ξερεις τι ειναι η παρεγκεφαλιδα κ την αναφερεις.....Οργισμένος έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:42 Μπορει και 10 ομπλαστ...
Kοιτα, πρεπει να καθορισουμε τι ειναι Ουκρανια κ τι ουκρανικος λαος (κ αυτο πριν ακουσω τα σχολιανα μου απο καποιους που λεν οτι τα νουμερα μου ειναι τρελα...).Δρακουμελ έγραψε: 06 Ιαν 2024, 20:36 Δεν νομίζω ότι δεν εχει υποστήριξη. Πιστεύω ότι ο ουκρανικός λαός πιστεύει στη νίκη και στην ένταξη σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ και αυτό κάνει δυσκολότερο στην πολιτική ηγεσία να παραδεχθεί ότι η χώρα καταστράφηκε, έχασε το 20% του εδάφους και μεγάλο μέρος του πληθυσμού της για το τίποτα. Και για αυτό περιμένουν ένα θαύμα οι του Ζελενσκι γιατί δεν ξέρουνε τι να πουν.