Αν η ζωή σας είναι σκατα φταίτε εσείς οι ίδιοι δεν σας φταίει ούτε ο κουλης ούτε ο αλεξηςFluffy έγραψε: 15 Δεκ 2019, 18:48τα έχουν κάνει τόσο σκατά που μας βάζουν να μαλώνουμε αν προτιμάμε να αυτοκτονήσουμε με πνιγμό ή κρεμάλα (τσίπρα ή μητσοτάκη)Δημοκράτης έγραψε: 15 Δεκ 2019, 18:40Ααααχ η πλεμπα ζει χειρότερα με τον Κούλη και θα νοσταλγοί τον Αλέξηdna replication έγραψε: 15 Δεκ 2019, 16:52
στο τέλος της χρονιάς θα μετρήσει κάθε οικογένεια πόσα έχασε από την Κούλη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μειώνεται το επίδομα τέκνων
-
Δημοκράτης
Re: Μειώνεται το επίδομα τέκνων
Εσύ να μας ενημερώνεις τι γίνεται αντίστοιχα στα Σκόπια.Fluffy έγραψε: 15 Δεκ 2019, 14:29 τα έχουν κάνει τόσο σκατά που μας βάζουν να μαλώνουμε για το ποιος με παιδί δικαιούται
Πόσο είναι εκεί το επίδομα;
φυσικά φταίει αυτός που δίνει την εξουσία σε τσιπρομητσοτάκηδες να κανουν κουμαντο την ζωή του αντι να πάρει ο ίδιος την εξουσία στα χέρια του. Αν συνειδητοποιήσει αυτά τα δύο, ότι δεν μπορει να είναι οι επιλογες του αναμεσα σε αυτοκτονία με πνιγμό ή με κρεμάλα (τσιπρα ή μητσοτάκη) και ότι η σοφή επιλογή είναι να γίνει ο ίδιος κύριος του εαυτού του τότε μιλάμε για κοσμοιστορικές αλλαγές.Δημοκράτης έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:04Αν η ζωή σας είναι σκατα φταίτε εσείς οι ίδιοι δεν σας φταίει ούτε ο κουλης ούτε ο αλεξηςFluffy έγραψε: 15 Δεκ 2019, 18:48τα έχουν κάνει τόσο σκατά που μας βάζουν να μαλώνουμε αν προτιμάμε να αυτοκτονήσουμε με πνιγμό ή κρεμάλα (τσίπρα ή μητσοτάκη)Δημοκράτης έγραψε: 15 Δεκ 2019, 18:40
Ααααχ η πλεμπα ζει χειρότερα με τον Κούλη και θα νοσταλγοί τον Αλέξη
Δεν ξέρω, ξέρω πως στην κατεχόμενη μακεδονία του αιγαίου τα πραγματα είναι χαλια.
-
Δημοκράτης
Ναι ξέρω να κάνουμε κομμουνισμός να ζούμε όλοι σαν λεφταδεςFluffy έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:33φυσικά φταίει αυτός που δίνει την εξουσία σε τσιπρομητσοτάκηδες να κανουν κουμαντο την ζωή του αντι να πάρει ο ίδιος την εξουσία στα χέρια του. Αν συνειδητοποιήσει αυτά τα δύο, ότι δεν μπορει να είναι οι επιλογες του αναμεσα σε αυτοκτονία με πνιγμό ή με κρεμάλα (τσιπρα ή μητσοτάκη) και ότι η σοφή επιλογή είναι να γίνει ο ίδιος κύριος του εαυτού του τότε μιλάμε για κοσμοιστορικές αλλαγές.Δημοκράτης έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:04Αν η ζωή σας είναι σκατα φταίτε εσείς οι ίδιοι δεν σας φταίει ούτε ο κουλης ούτε ο αλεξηςFluffy έγραψε: 15 Δεκ 2019, 18:48
τα έχουν κάνει τόσο σκατά που μας βάζουν να μαλώνουμε αν προτιμάμε να αυτοκτονήσουμε με πνιγμό ή κρεμάλα (τσίπρα ή μητσοτάκη)
Αν τα λαϊκά στρώματα στέλνουν κανονικά τα παιδιά τους στο σχολείο δεν θα χάσουν ούτε 1 λεπτό του ευρώ.zteo έγραψε: 15 Δεκ 2019, 16:49Οι γυφτοι ειναι το ψεμα που παπαγαλιζεται εσυ και ο under για να περικοψετε το επιδομα τεκνων σε λαικα στρωματα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ποια είναι η Μακεδονία του Αιγαίου και από ποιους είναι κατεχόμενη;Fluffy έγραψε: 15 Δεκ 2019, 19:34Δεν ξέρω, ξέρω πως στην κατεχόμενη μακεδονία του αιγαίου τα πραγματα είναι χαλια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πόσο επίδομα θα πάρουν όσοι έχουν εισόδημα 20.000 ευρώ;
Μια αφελή ερώτησηsys3x έγραψε: 15 Δεκ 2019, 20:36ποια είναι η Μακεδονία του Αιγαίου και από ποιους είναι κατεχόμενη;
Υπάρχει χώρα στον κοσμο πού να μην είναι κατεχόμενη ;
Που να μην ανήκε πρώτα σε άλλους πριν την κατακτήσουν οι τωρινοί της κάτοικοι ;
Χιλιαδες θα χασουντο επιδομα αλλα δεν θα το μαθουμε διοτι τα καναλια σας θα τουςφιμωσουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ναι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:15Μια αφελή ερώτηση
.
.
Δεν υπάρχει τέτοια χώρα
Όπως δεν υπάρχει ιστορία μιας χώρας η λαού χωρίς βρώμικες και σκοτεινές πλευρές και όπως δεν υπάρχει ισχυρή υπερδύναμη που μην είναι ...φονιάδες άλλων λαών .
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι, η Σουηδία. Είναι η μοναδική χώρα του κόσμου, όπου δεν έχει πατήσει ποτέ επάνω της ξένου στρατου ποδαρι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:15Μια αφελή ερώτηση
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εκεί οι ,homo sapiens , δεν είχαν εξολοθρευσει τους Νεάντερταλ πριν κάποιες χιλιάδες χρόνια;Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:21Ναι, η Σουηδία. Είναι η μοναδική χώρα του κόσμου, όπου δεν έχει πατήσει ποτέ επάνω της ξένου στρατου ποδαρι.
ρε αίνει, ρε αίνει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:23Εκεί οι ,homo sapiens , δεν είχαν εξολοθρευσει τους Νεάντερταλ πριν κάποιες χιλιάδες χρόνια;Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:21Ναι, η Σουηδία. Είναι η μοναδική χώρα του κόσμου, όπου δεν έχει πατήσει ποτέ επάνω της ξένου στρατου ποδαρι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 15 Δεκ 2019, 21:15
Μια αφελή ερώτηση
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση