Εδω έχει το Πακιστάν στην Ελλαδιτσα θα κωλωσουμε;ST48410 έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:25
Δεν βλέπω ποιος θα μας άφηνε να αποκτήσουμε τέτοια τεχνογνωσία. Ούτε θα ήθελα να αντιμετωπίσει η χώρα κυρώσεις και οικονομικό αποκλεισμό αντίστοιχο αυτού της Β Κορέας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεχόσαστε επιβολή έκτακτου φόρου 10% για ενίσχυσης της άμυνας της χώρας;
- EKPLIKTIKOS
Re: Δεχόσαστε επιβολή έκτακτου φόρου 10% για ενίσχυσης της άμυνας της χώρας;
Απο αυτα τα λαμογια που μας εχουν πιει το αιμα για δεκαετιες αυτοι και οι προγονοι τους, οχι 10%, οχι πολεμο μαζι, ΟΥΤΕ ΠΥΡΕΤΟ
ναι, υπο ορους.
πρωτα να ρευστοποιηθει ολη η εκκλησιαστικη περιουσια.
μετα να πληρωσουν οι στρατιωτικοι 20% φορο και αναλογη μειωση μισθου, για να δωσουν το καλο παραδειγμα στους υπολοιπους πολιτες.
υστερα, με καποιον τροπο να με διαβεβαιωσουν οτι τα χρηματα θα πανε πραγματι για αμυνα, και μαλιστα αποτελεσματικη αμυνα. πυρηνικα που ειπαμε παραπανω, και οχι υποβρυχια που γερνουν.
μετα δινω κι εγω το 10%, και παραπανω αν χρειαστει.
πρωτα να ρευστοποιηθει ολη η εκκλησιαστικη περιουσια.
μετα να πληρωσουν οι στρατιωτικοι 20% φορο και αναλογη μειωση μισθου, για να δωσουν το καλο παραδειγμα στους υπολοιπους πολιτες.
υστερα, με καποιον τροπο να με διαβεβαιωσουν οτι τα χρηματα θα πανε πραγματι για αμυνα, και μαλιστα αποτελεσματικη αμυνα. πυρηνικα που ειπαμε παραπανω, και οχι υποβρυχια που γερνουν.
μετα δινω κι εγω το 10%, και παραπανω αν χρειαστει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Η Ελλαδα εχει το μεγαλυτερο ποσοστο του ΑΕΠ για αμυντικες δαπανες μετα τις ΗΠΑ.
Κανενα φραγκο παραπανω.
Κανενα φραγκο παραπανω.
Hang on sloopy 
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Εγώ λέω τα λεφτά του 10% να πάνε για να χτιστούν νοσοκομεία και το 15% του τακτικού προϋπολογισμού να πάει στη παιδεία. Σχολεία αντί για F16.
-
σύντροφος διαβάτης
τι ηλιθιότητα είναι αυτή, τα ακίνητα θα τα δώσουμε σε είδος ή θα πρέπει να τα ρευστοποιήσουμε;ST48410 έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:18 Σε συνέχεια της συζήτησής μου με τον Maspoli εδώ viewtopic.php?f=92&t=17433&start=30
θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι θα ήσασταν διατεθειμένοι να δώσετε άπαξ το 1/10 της περιουσίας σας σε κινητά ή ακίνητα προκειμένου να ενισχυθεί άμεσα η αμυντική ικανότητα της χώρας.
ΥΓ. Πρώτο δημοψήφισμα που ανοίγω. Αν έχουν γίνει λάθη ακούω και διορθώνω.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
-
σύντροφος διαβάτης
έπειτα διαφωνώ ότι ενίσχυση της άμυνας γίνεται μόνο με αγορές εξοπλιστικές. Προέχει η εκπαίδευση, η οργάνωση , η στρατηγική.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Θα πλήρωνα περισσότερα από το 10% της περιουσίας μου εάν το ποσό αυτό κατευθυνόταν με διαφάνεια σε κρατική αμυντική βιομηχανία.
- wooded glade
Εγώ δέχομαι οτιδηδήποτε επαρκώς τεκμηριωμένο και αιτολογημένο.
Όπως θα δεχόμουνα και την παράκαμψη στα διόδια της Μαλακάσας προς Καπανδρίτι αν μου την επέβαλε η τροχαία λόγω καθιζήσεων επί του οδοστρώματος και όπως θα το δεχόμουνα και στην παραλιακή μεταξύ Βάρκιζας-Αλίμου.
Δεν δέχομαι όμως την κοροϊδία που είναι καθεστηκύϊα τάξις.
Όπως θα δεχόμουνα και την παράκαμψη στα διόδια της Μαλακάσας προς Καπανδρίτι αν μου την επέβαλε η τροχαία λόγω καθιζήσεων επί του οδοστρώματος και όπως θα το δεχόμουνα και στην παραλιακή μεταξύ Βάρκιζας-Αλίμου.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
wooded glade έγραψε: 10 Δεκ 2019, 18:38 Εγώ δέχομαι οτιδηδήποτε επαρκώς τεκμηριωμένο και αιτολογημένο.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 18:37 Θα πλήρωνα περισσότερα από το 10% της περιουσίας μου εάν το ποσό αυτό κατευθυνόταν με διαφάνεια σε κρατική αμυντική βιομηχανία.
Πάντως φορολόγηση 10% δεν επιβάλλεται έτσι απλά. Θα έχει βαρύτατη επίπτωση στην οικονομία ειδικά στη κατάσταση που βρίσκεται.
- wooded glade

δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σωστα τα λες μεν, αλλά τα πυρηνικά είναι πρακτικά άχρηστα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:05 Δεν ξέρω![]()
Έχω πλήρη άγνοια για τις απαιτησεις σε στρατιωτικό εξοπλισμό. Παρ ολα αυτα, κατ αρχήν θεωρώ την εθνική αμυνα από τους λίγους τομεις που εχει νοημα μια ενιαία, πανελλαδικη φορολογηση. Τα υπολοιπα ως επι το πλείστον γίνονται και στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Για εμένα, το μόνο που θα έπρεπε να επιδιώξει η Ελλάδα ειναι να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Δυστυχώς οι μογγολοι δεν καταλαβαίνουν τιποτε αλλο, οι δε σύμμαχοί μας ειναι ολοι αμφιλεγόμενης αξιοπιστίας. Το καλύτερο που εχουμε να κάνουμε ειναι να έχουμε πυρηνικά όπλα, δε νομίζω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αλλιώς την Τουρκία, που είναι πολυ ισχυρότερη χωρα απο εμάς, τόσο που μπορει να δημιουργεί τετελεσμένα οπως στην Κυπρο. Η λογική των πυρηνικων θα πρεπει να ειναι τυπου Κιμ Γιονγκ Ουν, ετοιμοι να πατήσουμε το κουμπί της αυτοκαταστροφής αν χρειαστεί, καθαρα για αμυντικούς σκοπούς. Να πεθάνουμε ολοι, αλλα να τους πάρουμε ολους μαζί.![]()
Αμα είναι να δώσουμε τόσα λεφτά, τότε να τα επενδύσουμε σε σύγχρονα όπλα. Σε emp, κυβερνοεπιθεσεις και σε στόλο από drones που θα τα χειρίζονται 16χρονοι νερντουλες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ο Mondie!!!!Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:03Σωστα τα λες μεν, αλλά τα πυρηνικά είναι πρακτικά άχρηστα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Δεκ 2019, 16:05 Δεν ξέρω![]()
Έχω πλήρη άγνοια για τις απαιτησεις σε στρατιωτικό εξοπλισμό. Παρ ολα αυτα, κατ αρχήν θεωρώ την εθνική αμυνα από τους λίγους τομεις που εχει νοημα μια ενιαία, πανελλαδικη φορολογηση. Τα υπολοιπα ως επι το πλείστον γίνονται και στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Για εμένα, το μόνο που θα έπρεπε να επιδιώξει η Ελλάδα ειναι να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Δυστυχώς οι μογγολοι δεν καταλαβαίνουν τιποτε αλλο, οι δε σύμμαχοί μας ειναι ολοι αμφιλεγόμενης αξιοπιστίας. Το καλύτερο που εχουμε να κάνουμε ειναι να έχουμε πυρηνικά όπλα, δε νομίζω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αλλιώς την Τουρκία, που είναι πολυ ισχυρότερη χωρα απο εμάς, τόσο που μπορει να δημιουργεί τετελεσμένα οπως στην Κυπρο. Η λογική των πυρηνικων θα πρεπει να ειναι τυπου Κιμ Γιονγκ Ουν, ετοιμοι να πατήσουμε το κουμπί της αυτοκαταστροφής αν χρειαστεί, καθαρα για αμυντικούς σκοπούς. Να πεθάνουμε ολοι, αλλα να τους πάρουμε ολους μαζί.![]()
Αμα είναι να δώσουμε τόσα λεφτά, τότε να τα επενδύσουμε σε σύγχρονα όπλα. Σε emp, κυβερνοεπιθεσεις και σε στόλο από drones που θα τα χειρίζονται 16χρονοι νερντουλες.
Πόσο πίσω είσαστε τεχνολογικά...
Προφανώς δεν έχετε ακούσει ποτέ για όπλα Tesla...
Εάν ήμασταν σωστό κράτος εκεί θα ρίχναμε το βάρος των ερευνών.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Αφήστε λίγο το πρακτικό θέμα του πως θα μπορούσε να γίνει. Υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα επιθετικότητας της Τουρκίας. Θα δεχόσασταν να θυσιάσετε ένα μικρό αλλά σημαντικό μέρος της περιουσίας σας για να ενισχυθεί η άμυνα εδώ και τώρα; Αφήστε επίσης το τι μπορεί να κάνει η παιδεία, η καλύτερη οργάνωση του κράτους και τα συναφή.σύντροφος διαβάτης έγραψε: 10 Δεκ 2019, 18:30τι ηλιθιότητα είναι αυτή, τα ακίνητα θα τα δώσουμε σε είδος ή θα πρέπει να τα ρευστοποιήσουμε;ST48410 έγραψε: 10 Δεκ 2019, 13:18 Σε συνέχεια της συζήτησής μου με τον Maspoli εδώ viewtopic.php?f=92&t=17433&start=30
θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι θα ήσασταν διατεθειμένοι να δώσετε άπαξ το 1/10 της περιουσίας σας σε κινητά ή ακίνητα προκειμένου να ενισχυθεί άμεσα η αμυντική ικανότητα της χώρας.
ΥΓ. Πρώτο δημοψήφισμα που ανοίγω. Αν έχουν γίνει λάθη ακούω και διορθώνω.
Εγώ δεν έθεσα θέμα του τι πρέπει να αγοραστεί. Με ενδιαφέρει το ζήτημα της διάθεσης των Ελλήνων να υποστούν θυσίες για να συνεχίσουν να έχουν το κράτος ολόκληρο.Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Δεκ 2019, 19:03 Αμα είναι να δώσουμε τόσα λεφτά, τότε να τα επενδύσουμε σε σύγχρονα όπλα. Σε emp, κυβερνοεπιθεσεις και σε στόλο από drones που θα τα χειρίζονται 16χρονοι νερντουλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 45 Απαντήσεις