Ληστεία λέγεται η αφαίρεση περιουσίας μέσω απειλής και διώκεται ποινικά ως κακούργημα. Λυπάμαι αλλά είσαι άκυρος.Namrail έγραψε: 08 Δεκ 2018, 21:37 Όταν σου παίρνουν από τη μία τσέπη 1000 και σου βάζουν στην άλλη 5, λέγεται ληστεία. Εκτός από την Ελλάδα, που το ονομάζουμε "κοινωνικό" μέρισμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κοινωνικό Μέρισμα - Μην χάσετε τις προθεσμίες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κυρ Παντελής
Re: Κοινωνικό Μέρισμα - Μην χάσετε τις προθεσμίες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
'Ο θρασος εχει ενημερωθει απο την προνοια και μπορει μεσω αυτης να κανει την σχετικη αιτησηNamrail έγραψε: 08 Δεκ 2018, 21:56 Για να μην πούμε για τον 30αρη Θράσο, ένα αλκοολικό άστεγο που τριγυρνάει στους δρόμους και φέτος δικαιούται μέρισμα, αλλά φυσικά δεν θα το πάρει ποτέ γιατί ούτε πως να καταθέσει αίτηση ξέρει, ούτε λογαριασμό σε τράπεζα διαθέτει και γενικά δεν ξέρει τι του γίνεται.
Επισης μπορεις να μας εξηγησεις εναν γαμημενο λογο για τον οποιο δεν μπορει να ανοιξει λογαριασμο σε τραπεζα;
Ενταξει ειπαμε να το κανεις δραματικο αλλα εσυ το παραεκανες
Τωρα δεν ξερω αν σε σοκαρω αλλα ο Θρασος εδω και εναμιση τουλαχιστον χρονο δικαιουται και κατα 99% παιρνει το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα καθε μηνα δεν περιμενε το εξτρα επιδομα ουτε εσενα τον δραματικο συγγραφεα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξεχνάς πως το κράτος είναι ένοπλο και κάνει ένοπλες ληστείες.κυρ Παντελής έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:58Ληστεία λέγεται η αφαίρεση περιουσίας μέσω απειλής και διώκεται ποινικά ως κακούργημα. Λυπάμαι αλλά είσαι άκυρος.Namrail έγραψε: 08 Δεκ 2018, 21:37 Όταν σου παίρνουν από τη μία τσέπη 1000 και σου βάζουν στην άλλη 5, λέγεται ληστεία. Εκτός από την Ελλάδα, που το ονομάζουμε "κοινωνικό" μέρισμα.
Αν δεν υποκύψει κάποιος στις "νόμιμες" (με πολλά ερωτηματικά) απαιτήσεις του χάνει τα πάντα και πάει στην μπουζού.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Καλά κι αυτός που πουλάει χαρτομάντηλα στο δρόμο φοροδιαφευγει. Βλέπω ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα ορισμένων, ακόμα και στην τβ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Οι γονείς του είναι εγγυητές και απ όσο ξέρω επιδερμικά, υπάρχουν τρόποι και ρυθμιστικά πλαίσια για να το πληρώνουν (άπειρες αυτές οι περιπτώσεις, προσωπικά ξέρω πάνω από 10 τέτοιες που αφορούν απόκτηση ακινήτων προ κρίσης).ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:55O Γιωργης και οι δικοι του φοροδιαφευγουν αν ειναι αυτοι που το πληρωνουν το δανειοNamrail έγραψε: 08 Δεκ 2018, 21:56 Από την άλλη υπάρχει ο Γιώργης, 25 ετών, άνεργος, που όμως κατέχει ένα σπίτι αντικειμενικής αξίας 70 χιλιάδων ευρώ, ένα δάνειο για το σπίτι (που πληρώνουν οι δικοί του) και ένα μικρό αμαξάκι. Αυτά τα τρία και μόνο του βγάζουν τεκμαρτό εισόδημα πάνω από 9000 ευρώ και φυσικά δεν δικαιούται το μέρισμα.
Ελπιζω να εισαι σε θεση να κατανοησεις απλες περιπτωσεις φοροδιαφυγης
Σε κάθε περίπτωση, όταν το δάνειο αποπληρώνεται (δεν μιλάμε για κακοπληρωτές), με εγγυητές τους γονείς πχ και τον δανειολήπτη να εμφανίζεται ως άνεργος, ξέρει και το κράτος και η τράπεζα και ο κόσμος όλος τι συμβαίνει. Οπότε ή θα βγάλεις ρύθμιση ώστε να μην εμφανίζονται ως τεκμαρτό εισόδημα στο δανειολήπτη η κατοικία και το δάνειο αυτής, ή θα κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες. Γιατί μη γνώση από πλευράς κράτους τέτοιων διαδικασιών δεν μπορεί να επικαλεστεί κανείς.
Ο πρώτος μου ξάδερφος με ένα ταπεινό σπιτάκι στην Καλλιθέα έχει τεκμαρτό 4.500 για το σπίτι, 3 και κάτι χιλιάρικα για το δάνειο (που εξυπηρετείται κανονικά) και επειδή έκανε το λάθος και έχει και ένα αμάξι, ξεφεύγει από το όριο των 7 ως 9 χιλιάδων εισόδημα.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Αφαίρεση περιουσίας εκβιαστικά από το κράτος, με τα χίλια χαράτσια που επιβάλλει στους πολίτες, χωρίς καμία δυνατότητα αντίστασης των τελευταίων.κυρ Παντελής έγραψε: 09 Δεκ 2018, 15:58Ληστεία λέγεται η αφαίρεση περιουσίας μέσω απειλής και διώκεται ποινικά ως κακούργημα. Λυπάμαι αλλά είσαι άκυρος.Namrail έγραψε: 08 Δεκ 2018, 21:37 Όταν σου παίρνουν από τη μία τσέπη 1000 και σου βάζουν στην άλλη 5, λέγεται ληστεία. Εκτός από την Ελλάδα, που το ονομάζουμε "κοινωνικό" μέρισμα.
Η μόνη διαφορά του ληστή από τον κρατικό λειτουργό των αστών, είναι πως ο πρώτος δεν έχει την ισχύ να επιβάλλει θεσμικά το δίκαιο του, νομιμοποιώντας το. Γι αυτό και αν πιαστεί θα πάει για κακούργημα, ενώ ο κρατικός λειτουργός απλά "εφαρμόζει το νόμο".
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Είσαι κατά της φορολόγησης;Namrail έγραψε: 10 Δεκ 2018, 20:55
Η μόνη διαφορά του ληστή από τον κρατικό λειτουργό των αστών, είναι πως ο πρώτος δεν έχει την ισχύ να επιβάλλει θεσμικά το δίκαιο του, νομιμοποιώντας το. Γι αυτό και αν πιαστεί θα πάει για κακούργημα, ενώ ο κρατικός λειτουργός απλά "εφαρμόζει το νόμο".
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Περίμενες να πάρεις;
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Ναι
300 το νούμερο αιτίας απόρριψης, για πολύ μικρή διαφορά
Χωρίς την αιτία αυτή, μισθωτοί δύο παίρνουν. Μια συκα μια φυλλα, δοκίμασα κι εγώ αλλά μπα
300 το νούμερο αιτίας απόρριψης, για πολύ μικρή διαφορά
Χωρίς την αιτία αυτή, μισθωτοί δύο παίρνουν. Μια συκα μια φυλλα, δοκίμασα κι εγώ αλλά μπα
Είμαι κατά της επιλεκτικής φορολόγησης που μεταφέρει τα μεγάλα βάρη στα φτωχά στρώματα. Γι αυτό και μιλάω για ληστεία. Ληστεία είναι όταν ζητάς από κάποιον που ήδη έχεις ξεκωλιάσει οικονομικά, να σου δώσει και το τελευταίο ψίχουλο.Spiros252 έγραψε: 10 Δεκ 2018, 23:15Είσαι κατά της φορολόγησης;Namrail έγραψε: 10 Δεκ 2018, 20:55
Ληστεία δεν είναι όταν φορολογείς βαριά τους αστούς, που τα κέρδη τους είναι η απλήρωτη εργασία των εργατών. Αλλά αυτούς έτσι κι αλλιώς οι αστικές κυβερνήσεις (δηλαδή οι δικές τους κυβερνήσεις), τους αφήνουν στο απυρόβλητο. Γι αυτό χρησιμοποίησα γενικά τον όρο.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Φίλη bluerose καλησπέρα.
Κι'εγώ απο τα ίδια πήρα.
Οπότε Παρηγορείσου ότι δεν είσαι η εξαίρεση, αλλά μάλλον ο κανόνας.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- relativer777
Κι'εγώ τα ίδια μ'εσενα πήρα από το ΞΥΡΙΖΑ .
Να δώ τώρα με Ν.Δ. τι θα πάρω !
Μήν βιαστείς να μου πεις τι θα πάρω, γιατί θα σε αποκαλέσω αισχρή !
Νωρίς μου απάντησες:Prelativer777 έγραψε: 08 Δεκ 2019, 20:54Κι'εγώ τα ίδια μ'εσενα πήρα από το ΞΥΡΙΖΑ .
Από πέρσυ δλ
- relativer777
Έχεις δίκιο. Απλά τώρα το βρίκα και απάντησα για το φετινό κοινωνικό μέρισμα.bluerose έγραψε: 08 Δεκ 2019, 22:09Νωρίς μου απάντησες:Prelativer777 έγραψε: 08 Δεκ 2019, 20:54Κι'εγώ τα ίδια μ'εσενα πήρα από το ΞΥΡΙΖΑ .
Από πέρσυ δλ
Και μήν παρεξηγείς, αυτά συμβαίνουν όταν κάποιος γερνάει. " Ότι θυμάμαι χαίρομαι "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-