!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολύ πιάτο η Αμερική ρε παιδιά, πολύ πιάτο.
- hellegennes
Re: Πολύ πιάτο η Αμερική ρε παιδιά, πολύ πιάτο.
Ούτε ως καθαριστή τσίχλας από τα πεζοδρόμια. Δεν θα προσλάμβανα ποτέ απατεώνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
.Manos87 έγραψε: 02 Δεκ 2019, 15:25Εχουμε τους ηγέτες που αξίζουμε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 02 Δεκ 2019, 12:25 "Κυνηγάνε" τις τσάντες-μαϊμού κ τα αθλητικά στο παραεμπόριο.
Στελέχη μαϊμού, ιδέες-μαϊμού, πατριωτισμός-μαϊμού, επιστολές Ιησού (αυτές είναι αυθεντικές) ασύδοτα τριγύρω μας.
Τα επιδοτούν μάλιστα με τα δικά μας χρήματα.
Ακόμα χειρότερα.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχει πλάκα όταν το μποτάκι μιλάει γι μποτάκια!aljawn έγραψε: 02 Δεκ 2019, 12:53Πάρτο αλλιώς μποτάκι, έχεις κάψει κώδικα.Athos έγραψε: 02 Δεκ 2019, 12:44ρε τρέλα πουλάτε, οι συριζαίοι είσαστε ειδικοί σ αυτές τις παπάρες, Λαφαζάνης Φίλης και δεκάδες άλλοι μείνανε χωρίς πτυχίο και σκίζουνε κάλτσες υπέρ των αιώνιωνaljawn έγραψε: 02 Δεκ 2019, 12:32 Κοίτα, να τα λέμε και όλα για τον γαμπρό των μητσοτακαίων: στο βιογραφικό γράφει ότι σπούδασε, δεν γράφει ότι πήρε και τίτλο.
βάλτε τους να πάρουν πτυχίο και μετά να κρίνετε άλλους
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ο κουτσουμποφύρερ έχει αποφοιτήσει από την Ανωτάτη Βοϊδαγγελική!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 02 Δεκ 2019, 12:58Athos έγραψε: 02 Δεκ 2019, 12:49έχουν πρόβλημα με την εντατικοποίηση, σου θυμίζει κάτι ;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 02 Δεκ 2019, 12:35 Kατι σαν το Τζημερο δηλαδη.
Τι εχουν τα ερμα οι νεοφιλελερες και δεν μπορουν να παρουν το πτυχιο ;
Ο Κουτσούμπας έχει πάρει πτυχίο ;
Ο υφυπουργος της ΝΔ παρουσιαζει στο βιογραφικο του οτι εχει αρει πτυχιο ενω αποδεικνυεται οτι δεν εχει.
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΡΕΣ και ΝΔουλικα
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Κακό δεν είναι να μην έχει κάποιος πτυχίο.
Κακό είναι να μην έχει, και να λέει οτι έχει σπουδάσει το ένα και το άλλο.
Μετά την τύπισσα που "εργάζεται στη ΝΑΣΑ", έχουμε κι άλλη περίπτωση.
Κακό είναι να μην έχει, και να λέει οτι έχει σπουδάσει το ένα και το άλλο.
Μετά την τύπισσα που "εργάζεται στη ΝΑΣΑ", έχουμε κι άλλη περίπτωση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Λίγο απόλυτο το συγκεκριμένο quote μα πολλά respect στον κύριο γιατί αυτός γαλούχησε την σκέψη μου στο νεαρό της ηλικίας της. Thought police και τέτοια.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 02 Δεκ 2019, 19:05.Manos87 έγραψε: 02 Δεκ 2019, 15:25Εχουμε τους ηγέτες που αξίζουμε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 02 Δεκ 2019, 12:25 "Κυνηγάνε" τις τσάντες-μαϊμού κ τα αθλητικά στο παραεμπόριο.
Στελέχη μαϊμού, ιδέες-μαϊμού, πατριωτισμός-μαϊμού, επιστολές Ιησού (αυτές είναι αυθεντικές) ασύδοτα τριγύρω μας.
Τα επιδοτούν μάλιστα με τα δικά μας χρήματα.
Ακόμα χειρότερα.....
.
images (5) (2).jpg
.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Στις ΗΠΑ είναι συνηθισμένο να γράφεις ότι σπούδασες κάπου χωρίς να ολοκληρώσεις παραθέτοντας όμως τον αριθμό των μαθημάτων που πέρασες ή και την μέση βαθμολογία αυτών. Επίσης μπορεί να βρεις δουλειά κάπου που θέλει να έχεις περάσει κάποια μαθήματα(πχ μαθηματικά).hellegennes έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:46 Ο κόσμος όταν λέει «σπούδασα» εννοεί ότι αποφοίτησε κιόλας. Κανείς δεν χρησιμοποιεί αυτήν την λέξη εννοώντας ότι ξεκίνησε σπουδές και τις παράτησε. Δεν υπάρχει καν τέτοια έννοια.
Αυτό χωρίς να θίξουμε καν το γεγονός ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι παρακολούθησε ποτέ έστω κι ένα μάθημα. Η κάρτα λέει ότι γράφτηκε μόνο.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Αχ τον γκαημένο τον φιλελέ, τον μη μπρούχοντα 
- hellegennes
Δεν υπάρχει αντίστοιχο της λέξης «σπούδασα» στα αγγλικά.Σπύρος έγραψε: 02 Δεκ 2019, 19:28Στις ΗΠΑ είναι συνηθισμένο να γράφεις ότι σπούδασες κάπου χωρίς να ολοκληρώσεις παραθέτοντας όμως τον αριθμό των μαθημάτων που πέρασες ή και την μέση βαθμολογία αυτών. Επίσης μπορεί να βρεις δουλειά κάπου που θέλει να έχεις περάσει κάποια μαθήματα(πχ μαθηματικά).hellegennes έγραψε: 02 Δεκ 2019, 18:46 Ο κόσμος όταν λέει «σπούδασα» εννοεί ότι αποφοίτησε κιόλας. Κανείς δεν χρησιμοποιεί αυτήν την λέξη εννοώντας ότι ξεκίνησε σπουδές και τις παράτησε. Δεν υπάρχει καν τέτοια έννοια.
Αυτό χωρίς να θίξουμε καν το γεγονός ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι παρακολούθησε ποτέ έστω κι ένα μάθημα. Η κάρτα λέει ότι γράφτηκε μόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μπορεί να έχει βγάλει το πανεπιστήμιο της ζωής ο τύπος και να είναι χρόνια στο κουρμπέτι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΜπλεΜπουμπυς
Το προβλημα δεν είναι αν έχει φοιτήσει στο Columbia ή όχι, αν έχει πτυχίο ή όχι.
Το ουσιαστικο πρόβλημα είναι που έχουν κάνει τα Columbia σημαία «αριστείας» και βιογραφικών,
απαξιώνοντας και κατ επέκταση υλοποιούν πολιτικές υποχρηματοδότησης των ελληνικών πανεπιστημίων.
Το ουσιαστικο πρόβλημα είναι που έχουν κάνει τα Columbia σημαία «αριστείας» και βιογραφικών,
απαξιώνοντας και κατ επέκταση υλοποιούν πολιτικές υποχρηματοδότησης των ελληνικών πανεπιστημίων.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Δεν γνωρίζω πως ακριβώς το γράφουν αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν με το attended.
[/α]
- hellegennes
Attended είναι το παρακολούθησα (μαθήματα), που όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν περιέχει την έννοια της απόκτησης τίτλου σπουδών, ενώ το studied σημαίνει φοίτησα, που επίσης δεν εμπεριέχει την έννοια της ολοκλήρωσης, γι' αυτό άλλωστε έχουμε και το ρήμα αποφοίτησα.Σπύρος έγραψε: 02 Δεκ 2019, 19:42Δεν γνωρίζω πως ακριβώς το γράφουν αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν με το attended.
Στα αγγλικά δεν υπάρχει τρόπος να πεις ότι ολοκλήρωσες τις σπουδές σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις την λέξη graduated (αποφοίτησα). Στα ελληνικά, αντιθέτως, έχουμε και το ρήμα σπούδασα, που σημαίνει ακριβώς «φοίτησα και αποφοίτησα».
Εάν το βιογραφικό έλεγε «φοίτησα στο Κολούμπια» θα έπαιρνα το μέρος του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τσογλαναραδες σαν τον Διαμανταρη καναν το παν να απαξιωθουντα επαγγελματικα δικαιωματα των Ελληνικων πανεπιστημιων για να υπηρετησουν αλλωτρια συμφεροντα.Πουλησαν την δηθεν αριστεια τους για να κανουν καριερα και πατησαν πανω στην απαξιωση των πτυχιων μας.
Λοιπον δεξιοπουλα η πρωθυπουργος θα μας φερει το κεφσαλι του επι πινακι η λιντσαρισμα απο ανεργους πτυχιουχους.Η επιλογη ειναι δικια σας.
Λοιπον δεξιοπουλα η πρωθυπουργος θα μας φερει το κεφσαλι του επι πινακι η λιντσαρισμα απο ανεργους πτυχιουχους.Η επιλογη ειναι δικια σας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Δηλαδή?Πως απαξιώθηκε το πτυχίο σου από αποφοίτους Αμερικάνικων πανεπιστημίων?zteo έγραψε: 02 Δεκ 2019, 19:53 Τσογλαναραδες σαν τον Διαμανταρη καναν το παν να απαξιωθουντα επαγγελματικα δικαιωματα των Ελληνικων πανεπιστημιων για να υπηρετησουν αλλωτρια συμφεροντα.Πουλησαν την δηθεν αριστεια τους για να κανουν καριερα και πατησαν πανω στην απαξιωση των πτυχιων μας.
Λοιπον δεξιοπουλα η πρωθυπουργος θα μας φερει το κεφσαλι του επι πινακι η λιντσαρισμα απο ανεργους πτυχιουχους.Η επιλογη ειναι δικια σας.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 3259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
-
- 0 Απαντήσεις