zoltan έγραψε: 06 Απρ 2018, 19:09
ηττήθηκα κουλουράκι
δεν μ' αρέσει, αλλά τουλάχιστον αν αυτή είναι καλά είμαι κι εγώ καλά -ψέματα, αλλά πρέπει να κρατάμε τις παραστάσεις
Δε πειράζει. Δηλαδή πειράζει αλλά σε κάποιο χρονικό διάστημα δε θα πειράζει.
Πάνας έγραψε: 06 Απρ 2018, 19:22
Εγώ για την πρώην μου και κάθε πρώην, μου άσχετα με τον λόγο που χωρίσαμε, θέλω να είναι πάντα καλά, θα είμαι και εγώ-χωρίς ψέματα.
σε γενικά πλαίσια ναι..
σε ειδικά πλαίσια δε με απασχολεί τι κάνουν!
Εγώ για την πρώην μου και κάθε πρώην, μου άσχετα με τον λόγο που χωρίσαμε, θέλω να είναι πάντα καλά, θα είμαι και εγώ-χωρίς ψέματα.
σε γενικά πλαίσια ναι..
Λίγο δύσκολο να μη σε απασχολεί κάποιος που έχεις αγαπήσει. Βέβαια δεν λέμε να γίνει μανία και να μαθαίνεις συνέχεια το τι κάνει ακριβώς.... πιστεύω να καταλαβαίνεις τι λέω. Μιά φορά στα 5 χρόνια να μαθαίνεις ότι είναι καλά μόνο, χωρίς κουτσομπολιά χωρίς τίποτα.
σε γενικά πλαίσια ναι..
Λίγο δύσκολο να μη σε απασχολεί κάποιος που έχεις αγαπήσει. Βέβαια δεν λέμε να γίνει μανία και να μαθαίνεις συνέχεια το τι κάνει ακριβώς.... πιστεύω να καταλαβαίνεις τι λέω. Μιά φορά στα 5 χρόνια να μαθαίνεις ότι είναι καλά μόνο, χωρίς κουτσομπολιά χωρίς τίποτα.
ναι..εχεις δικιο..
κι εσυ εχεις φτασει και σε σημειο σοβαροτερο..
εγω δεν εχω φτασει!οπότε για αυτο δε με νοιάζει.
δε θα ελεγα οτι αγαπησα!
είναι βαριά κουβέντα,
αγάπη σημαίνει αυτοθυσία και η αυτοθυσία είναι ''κάτι'' που το δίνεις απλόχερα παντού..σου βγαίνει αβίαστα ανεξάρτητα από την ηλικία το φύλο...
όχι απλά σε μια ερωτική σχέση!
μάλλον σε μπέρδεψα!
ίσως θα είναι για τον ''ΕΝΑΝ'' και μοναδικό!
μπορεί να το φυλάω γι'αυτόν!
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Απρ 2018, 19:45
είναι βαριά κουβέντα,
αγάπη σημαίνει αυτοθυσία και η αυτοθυσία είναι ''κάτι'' που το δίνεις απλόχερα παντού..σου βγαίνει αβίαστα ανεξάρτητα από την ηλικία το φύλο...
μάλλον σε μπέρδεψα!
Γιατί αυτοθυσία; η αγάπη είναι ελευθερία. Σπάνιο να την βρεις. Τυχερός όποιος την έχει βρει ή θα την βρει.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Απρ 2018, 19:45
είναι βαριά κουβέντα,
μάλλον σε μπέρδεψα!
Γιατί αυτοθυσία; η αγάπη είναι ελευθερία. Σπάνιο να την βρεις. Τυχερός όποιος την έχει βρει ή θα την βρει.
δεν ειναι αυτο το σωστο νοημα της λέξης..
ο ερωτας ειναι ελευθερια!