!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Barbie-τσιώτης: Η Ευρώπη έχει ανάγκη από περισσότερη αλληλεγγύη
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Barbie-τσιώτης: Η Ευρώπη έχει ανάγκη από περισσότερη αλληλεγγύη
αιδοιοδουλες ελληνιολες-νοικοκυραιοι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Λιγούρηδες, αν κρίνουμε από την τελευταία φωτογραφία...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Βαρβιτσιώτης: Η Ευρώπη έχει ανάγκη από περισσότερη αλληλεγγύη
Βαρβιτσιώτης : Τα 125 ακίνητα μου στο πόθεν έσχες μου
https://www.airbnb.gr/openhomes/refugee-housing
Βαρβιτσιώτης : Τα 125 ακίνητα μου στο πόθεν έσχες μου
https://www.airbnb.gr/openhomes/refugee-housing
- Northern Spirit
Οταν μιλας για συγκρουση τι ακριβως εννοεις; τι θα τους κανουμε περα απο αερα στα @@;Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 22:45 Η σύγκρουση με την ΕΕ για το προσφυγικό είναι αναπόφευκτη. Και είναι απολαυστικό να βλέπεις να σπρωχνεται από τις καταστάσεις προς τα εκεί μια ευρωλιγουρικη παράταξη.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Ειναι ευθυνη της κυβερνησης και οχι του λαου που για πολλοστη φορα εξαπατηθηκε για να δωσει λευκη επιταγη σε ενα αστικο κομμα.Η Ελλαδα ακολουθει 100% την οικονομικη πολιτικη που της επιβαλει η ΕΕ το ιδιο και στο μεταναστευτικο αρα πως γινεται να εχει εξολοκληρου την ευθυνη ο υπηρετης που εκτελει εντολες και οχι ο αφεντης που δινει τις εντολες?Δημοκράτης έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 00:34πέρα από το ότι δεν είμαι νεοδημοκράτης, αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι η ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι το μόνο κόμμα την ελλάδα που έχει κάποια σοβαρότητα, είμαι απλώς ρεαλιστής και όχι κλάψας. Οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες έρχονται στην Ελλάδα και είναι πρόβλημα της Ελλάδος. Το αν θα θελήσει κάποιο άλλο κράτος της ΕΕ να βοηθήσει, να πάρει λαθρομετανάστες ή έστω πρόσφυγες κτλ είναι καθαρά στην βούληση του άλλου κράτους και θα πρέπει να πούμε ευχαριστώ. Όπως πρόβλημα της Ελλάδος ήταν η πτώχευσης και η όποια βοήθεια θα μας έδιναν θα ήταν απλώς για ευχαριστώ. Γενικώς κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε τι πάει να πει ατομική ευθύνη.zteo έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 23:06Εδω βλεπουμε ενα χαρουμενο Νεοδημοκρατη που επιτελους το ονειρο του εγινε πραγματικοτητα και επιτελους οι Ελληνες θα γινουν οι αποθηκαριοι ψθχων για τους Ευρωπαιους βιομηχανους.Δημοκράτης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 22:53 τα κλασικά παραμύθια για να τους πάρει η ΕΕ ενώ είναι πρόβλημα της Ελλάδος![]()
ΝΔ Το εμλλον του αποθηκαριου λαου αρχιζει τωρα.
Το μόνο ενδιαφέρον που παρουσιάζει το ότι γίνεται στην χώρα τα τελευταία 5 χρόνια είναι η στάση των κκέδων, ζαίων και άλλων αριστερών δυνάμεων που μας τα έκαναν τσουρέκια 25 χρόνια για το πόσο τυχεροί είμαστε που έχονται εδώ αλβανοί, γεωργιανοί, πακιστανοί κτλ και ξαφνικά και τώρα το μέγα πρόβλημα είναι οι λαθρομετανάστες που όμως δεν πρέπει καν να λέμε λαθρομετανάστες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
Για κάποιο περίεργο λόγο βέβαια τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη δεν δανείζονται επί 15 χρόνια 15 δις τον χρόνο για να δίνουν μεγάλες συντάξεις αλλά ναι σίγουρα πολιτική της εε θα είναι.zteo έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 05:48Ειναι ευθυνη της κυβερνησης και οχι του λαου που για πολλοστη φορα εξαπατηθηκε για να δωσει λευκη επιταγη σε ενα αστικο κομμα.Η Ελλαδα ακολουθει 100% την οικονομικη πολιτικη που της επιβαλει η ΕΕ το ιδιο και στο μεταναστευτικο αρα πως γινεται να εχει εξολοκληρου την ευθυνη ο υπηρετης που εκτελει εντολες και οχι ο αφεντης που δινει τις εντολες?Δημοκράτης έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 00:34πέρα από το ότι δεν είμαι νεοδημοκράτης, αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι η ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι το μόνο κόμμα την ελλάδα που έχει κάποια σοβαρότητα, είμαι απλώς ρεαλιστής και όχι κλάψας. Οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες έρχονται στην Ελλάδα και είναι πρόβλημα της Ελλάδος. Το αν θα θελήσει κάποιο άλλο κράτος της ΕΕ να βοηθήσει, να πάρει λαθρομετανάστες ή έστω πρόσφυγες κτλ είναι καθαρά στην βούληση του άλλου κράτους και θα πρέπει να πούμε ευχαριστώ. Όπως πρόβλημα της Ελλάδος ήταν η πτώχευσης και η όποια βοήθεια θα μας έδιναν θα ήταν απλώς για ευχαριστώ. Γενικώς κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε τι πάει να πει ατομική ευθύνη.zteo έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 23:06
Εδω βλεπουμε ενα χαρουμενο Νεοδημοκρατη που επιτελους το ονειρο του εγινε πραγματικοτητα και επιτελους οι Ελληνες θα γινουν οι αποθηκαριοι ψθχων για τους Ευρωπαιους βιομηχανους.![]()
ΝΔ Το εμλλον του αποθηκαριου λαου αρχιζει τωρα.
Το μόνο ενδιαφέρον που παρουσιάζει το ότι γίνεται στην χώρα τα τελευταία 5 χρόνια είναι η στάση των κκέδων, ζαίων και άλλων αριστερών δυνάμεων που μας τα έκαναν τσουρέκια 25 χρόνια για το πόσο τυχεροί είμαστε που έχονται εδώ αλβανοί, γεωργιανοί, πακιστανοί κτλ και ξαφνικά και τώρα το μέγα πρόβλημα είναι οι λαθρομετανάστες που όμως δεν πρέπει καν να λέμε λαθρομετανάστες.
Τι εντολές έχει η Ελλάδα από την ΕΕ για τους λαθρομετανάστες δηλαδη: έλα παίξε όλη τη κασετα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σύγκρουση με τη ΓΕΩΓΡΑΦΙΆ δεν γίνεται.Τα είπαμε στην Τασία,τα λέμε και τώρα.Northern Spirit έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 03:16Οταν μιλας για συγκρουση τι ακριβως εννοεις; τι θα τους κανουμε περα απο αερα στα @@;Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 22:45 Η σύγκρουση με την ΕΕ για το προσφυγικό είναι αναπόφευκτη. Και είναι απολαυστικό να βλέπεις να σπρωχνεται από τις καταστάσεις προς τα εκεί μια ευρωλιγουρικη παράταξη.
- Northern Spirit
Συμφωνουμε...Οποτε ας ετοιμαζουμε περισσοτερες εγκαταστασεις υποδοχης..πατησιωτης έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 11:11Σύγκρουση με τη ΓΕΩΓΡΑΦΙΆ δεν γίνεται.Τα είπαμε στην Τασία,τα λέμε και τώρα.Northern Spirit έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 03:16Οταν μιλας για συγκρουση τι ακριβως εννοεις; τι θα τους κανουμε περα απο αερα στα @@;Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 22:45 Η σύγκρουση με την ΕΕ για το προσφυγικό είναι αναπόφευκτη. Και είναι απολαυστικό να βλέπεις να σπρωχνεται από τις καταστάσεις προς τα εκεί μια ευρωλιγουρικη παράταξη.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Δημοκράτης
Κλειστά κέντρα κράτησης λαθρομετανάστες ετοιμάζουμε
Βάστα Βίκτορ, βάστα Ματεο, βαστατε πολωνοι, απάνω τους Μαρί. Τσο και λο στους Ελ, μέχρι να βάλουν μυαλό ή να γίνουν πακιστανική αποικία.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Northern Spirit έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:11 Συμφωνουμε...Οποτε ας ετοιμαζουμε περισσοτερες εγκαταστασεις υποδοχης..
Οχι απαραίτητα.
- Northern Spirit
Αυτο το βιντεο με τους ηλιθιους Ρωσους το εβαλες ως επιτυχημενη μεθοδο αντιμετωπισης λαθρομεταναστων;πατησιωτης έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:40Northern Spirit έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 12:11 Συμφωνουμε...Οποτε ας ετοιμαζουμε περισσοτερες εγκαταστασεις υποδοχης..
Οχι απαραίτητα.
- Northern Spirit
Στρατοπεδο συγκεντρωσης δηλαδη..
Υ.Γ. Περιττο να πω οτι δεν μπορεις να χτισεις κλειστα κεντρα φυλαξης για δεκαδες χιλιαδες
Αυτό.Δημοκράτης έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 00:34τώρα το μέγα πρόβλημα είναι οι λαθρομετανάστες που όμως δεν πρέπει καν να λέμε λαθρομετανάστες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό.Δημοκράτης έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 00:34τώρα το μέγα πρόβλημα είναι οι λαθρομετανάστες που όμως δεν πρέπει καν να λέμε λαθρομετανάστες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-