Είπαμε δεν είναι δεξιός ο Μητσοτάκης, είναι κεντρώος = είναι και λίγο ΠΑΣΟΚ.vantono έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 13:32οι ζαίουλες ποτέ δεν πούλησαν φιλελεδιά τουλάχιστον, ούτε έκραζαν ποτέ τους το Δημόσιο, ή μιλούσαν για συρρίκνωσή του με ταυτοχρονη ενίσχυση της idiotικής πρωτοβουλίας και πέη μπλε. Ήτο σοβιετικά κρατικοδίαιτα καθαρματα και το περηφανεύονταν. Οι δικοι σας αποδεικνύονται υποκρίταροι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι άριστοι, είναι πολλοί, είναι μετακλητοί
Re: Είναι άριστοι, είναι πολλοί, είναι μετακλητοί
Μηχανικός έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 13:34
Είπαμε δεν είναι δεξιός ο Μητσοτάκης, είναι κεντρώος = είναι και λίγο ΠΑΣΟΚ.![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ω ναι!vantono έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 13:32οι ζαίουλες ποτέ δεν πούλησαν φιλελεδιά τουλάχιστον, ούτε έκραζαν ποτέ τους το Δημόσιο, ή μιλούσαν για συρρίκνωσή του με ταυτοχρονη ενίσχυση της idiotικής πρωτοβουλίας και πέη μπλε. Ήτο σοβιετικά κρατικοδίαιτα καθαρματα και το περηφανεύονταν. Οι δικοι σας αποδεικνύονται υποκρίταροι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
A μάλιστα έτσι εξηγείται κι η αντίστροφη πορεία του ΣΕ: ΠΑΣΟΚ > Κεντρώος > ΝΔΜηχανικός έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 13:34
Είπαμε δεν είναι δεξιός ο Μητσοτάκης, είναι κεντρώος = είναι και λίγο ΠΑΣΟΚ.![]()
ΥΓ : ΣΕ να ξέρεις πάντως ότι ο Μπένι μαράζωσε απ' τη στεναχώρια του ,πάρτον κάνα τηλ ρε μλκ...
Ο ΣΕ δεν εχει πολιτκες παρωπιδες. Υποστηριζει οποιον ειναι πιο fabulous.Στύγιος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 13:43A μάλιστα έτσι εξηγείται κι η αντίστροφη πορεία του ΣΕ: ΠΑΣΟΚ > Κεντρώος > ΝΔΜηχανικός έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 13:34
ΥΓ : ΣΕ να ξέρεις πάντως ότι ο Μπένι μαράζωσε απ' τη στεναχώρια του ,πάρτον κάνα τηλ ρε μλκ...
Δελφινάριο...
Λογικό, γιατί σήμερα βρήκαν αυτό:
http://www.facebook.com/OfficialAnexart ... 7589768005
Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που οι ΑΝΕΛίτες δεν καταδέχθηκαν να διορίσουν και διορίστηκε ως άριστος.
My Life had stood, a Loaded Gun
Ρε σταλινομαδούροι τι καταλάβατε τελικά;
Είναι τιμή για το νοσοκομείο να το διοικεί κάποιους που ήταν παρών όταν ο Ιπποκράτης έγραφε τον όρκο του!
Είναι τιμή για το νοσοκομείο να το διοικεί κάποιους που ήταν παρών όταν ο Ιπποκράτης έγραφε τον όρκο του!
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Ageismaljawn έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 14:08 Ρε σταλινομαδούροι τι καταλάβατε τελικά;
Εγώ τον βλέπω καλοστεκούμενο.
Στα υπέρ του, ότι δεν θα του κάνει πια κούκου, οπότε δεν θα έχανε χρόνο από τα καθήκοντά του κυνηγώντας γκόμενες.
Στα υπέρ του, ότι δεν θα του κάνει πια κούκου, οπότε δεν θα έχανε χρόνο από τα καθήκοντά του κυνηγώντας γκόμενες.
Ενώ όταν βολεύουμε ημετέρους είναι ΤρίτηΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 14:11Ageismaljawn έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 14:08 Ρε σταλινομαδούροι τι καταλάβατε τελικά;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Έλα τώρα, με τούτα και με κείνα, σταλινομαδούροι σαν κι εμάς οδήγησαν αυτόν τον άριστο στην παραίτηση, πριν προλάβει να παράξει έργο.vatraxos έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 14:14Ενώ όταν βολεύουμε ημετέρους είναι ΤρίτηΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 14:11Ageismaljawn έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 14:08 Ρε σταλινομαδούροι τι καταλάβατε τελικά;
Δες εδώ την συνάντηση του με τις παραγωγικές τάξεις της Καρδίτσας

Μην σου πω ότι τώρα που μελέτησα το βιογραφικό του, αναγνωρίζω το λάθος μου και παραδέχομαι ότι ήταν ο καταλληλότερος.
Είμαι Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανα οκταετής (8ης) Μεταπτυχιακές σπουδές. Τρία χρόνια στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ και πέντε χρόνια στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών. Είμαι κάτοχος του DIPLOMA, MASTER και Ph.D. στην Ψυχολογία και τα Παιδαγωγικά
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
στειλε insta της δεσποινιδος για να δωσω γνωμηaljawn έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 13:04Όχι ρε, καμία σχέση με τη Αγαμηδάκη, μιλάμε για το real deal.vantono έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 13:01καλύτερη εκ του Σορικού πουλέν ονόματι Αγαπηδάκη, η εν λόγω? Εμπαινε! Συμφωνεί και ο Ντάτζε.aljawn έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 12:59 Τύποι μου, μια ειλικρινή ερώτηση. Είχα γνωρίσει στο μεταπτυχιακό μια Μ Ο Υ Ν Α Ρ Α (με βάση τα πρότυπα Daje).
Ο πατέρας της ήταν πολιτευτής της ΝΔούλας. Έβαλε για δήμαρχος, δεν βγήκε, έβαλε για βουλευτής, επίσης δεν βγήκε.
Λογικά τώρα θα έχει διοριστεί κάπου, καθότι στο μητρώο στελεχών και άριστος. (πως αλλιώς θα ήταν στην ΝΔούλα; )
Να μπω;
Έλεγα να περιμένω 2-3 χρόνια να κάνει την προίκα της, αλλά θα μου την φάει κανένας προικοθήρας.![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ΦΠΨ ,τώρα εξηγούνται όλαaljawn έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 14:19
Είμαι Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανα οκταετής (8ης) Μεταπτυχιακές σπουδές. Τρία χρόνια στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ και πέντε χρόνια στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών. Είμαι κάτοχος του DIPLOMA, MASTER και Ph.D. στην Ψυχολογία και τα Παιδαγωγικά
Εγώ πάντως πήρα μεταπτυχιακό κλασικής φιλολογίας σε 2 χρόνια και διδακτορικό στη λατινική φιλολογία σε 2 χρόνια .
2ο πτυχίο Θεολογίας μετά από 4 χρόνια εργαζόμενος παράλληλα σε ιδιωτικό σχολείο και φροντιστήριο, τα συμπεράσματα δικά σας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 26 Νοέμ 2019, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 4 Απαντήσεις