Μου γεννήθηκε η εξής εύλογη απορία, μετά από την πανδημία ευθιξίας που έχει αποδεκατισει το πχωρουμικο πλήθος. Ποιος θα είναι η Φώφη του πχωρουμ; Παρέθεσα 25 μέλη με τα περισσότερα ποστ.Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:58Στο τελος θα μεινω εγω η εσθηρω κ ο βατραχος σαν υπευθυνος ρομαντικου φωτισμου.Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:55Ντάξει ας κάτσουν να συντονίζονται μεταξύ τους.Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:52
Αυτο ηταν μεγαλο λάθος της.
Το θεμα ειναι συνεχως το ιδιο - κανουν μαλακια οπως πχ υποθεση '' Μπουμπης'' και αντι να πουν οκ σχωρεστε μας παμε παρακατω - επιμενουν με τα γνωστα αποτελέσματα οπως εδω.
Άντε, γειά χαράδρα!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος θα μείνει στο τέλος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ποιος θα μείνει στο τέλος;
Με αφορμή αυτό το ποστ:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Ποιος θα μείνει στο τέλος;
Αν συνεχίσετε έτσι ,εγώ θα την κάνω αργά ή γρήγορα... και δεν θα έχω φόρουμ να γράφω , με έχουν περμπανάρει από 4 διαφορετικά φόρα 
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τι εννοείς Ζαιοτικέ, πως θα μείνουμε τα δύο μας και θα παίζουμε κρυφτό μέσα στην ντουλάπα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν θα πονέσειςΖενίθεδρος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:34 Τι εννοείς Ζαιοτικέ, πως θα μείνουμε τα δύο μας και θα παίζουμε κρυφτό μέσα στην ντουλάπα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Καταγγέλω το νήμα.
Ζητάω να μην εξαιρεθώ. Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.
Ζητάω να μην εξαιρεθώ. Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν βρίσκομαι στο πολλ. Νευρίασα. Αποχωρώ. Τα λέμε.
Ήθελα να σε ψηφίσω, αλλά δεν τόλμησες να βάλεις τον εαυτό σου.Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:24 Μου γεννήθηκε η εξής εύλογη απορία, μετά από την πανδημία ευθιξίας που έχει αποδεκατισει το πχωρουμικο πλήθος. Ποιος θα είναι η Φώφη του πχωρουμ; Παρέθεσα 25 μέλη με τα περισσότερα ποστ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ψήφισα Άγι γιατί με αγαπάει και με θέλει παθιασμένα αλλά προσπαθεί να το κρύψει πηγαίνοντάς μου κόντρα, σα κάτι αγοράκια στο δημοτικό που μου τραβούσαν τις κοτσιδες
Έβαλε κυρίως δεξιούς και μερικούς αναρχικούς. Τα προστατεύει τα συντρόφια.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εθνι για πλάκα
Δεν θα καταλάβει καν ότι γράφει μόνος
Δεν θα καταλάβει καν ότι γράφει μόνος
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οπως και έγραψα, έβαλα τα μέλη, που ειναι πάνω πάνω στη λιστα με τα περισσότερα ποστ. Έχω κάπου 2800 ποστ, και είμαι έτσι ένας πενιχρός αναρτητής. Αντίθετα με εσένα, που έχεις πλούσιο συγγραφικό έργο.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:51Ήθελα να σε ψηφίσω, αλλά δεν τόλμησες να βάλεις τον εαυτό σου.Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:24 Μου γεννήθηκε η εξής εύλογη απορία, μετά από την πανδημία ευθιξίας που έχει αποδεκατισει το πχωρουμικο πλήθος. Ποιος θα είναι η Φώφη του πχωρουμ; Παρέθεσα 25 μέλη με τα περισσότερα ποστ.
☦𓀢
☦𓀢
- Otto Weininger
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-