!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Φιγκολφίνος και γεοργε_Βε
rhcl αν και κάτι εθνικομπολσεβίκικα στοιχεία του maspoli θυμίζουν λίγο ρεδ χοτ αλλά είναι απογυμνωμένος από τα πασόκικα στοιχεία.
rhcl αν και κάτι εθνικομπολσεβίκικα στοιχεία του maspoli θυμίζουν λίγο ρεδ χοτ αλλά είναι απογυμνωμένος από τα πασόκικα στοιχεία.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εγώ λείπω για καιρό και δεν έχω λείψει σε κανένα, τυχαίο; δεν νομίζω!
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Όπως εσπερες θα κοιμηθείς
Μη λες μαλακίες, πιθανότατα είμαι πολύ παλιότερος εσού εδώ μέσα (και στο παλιότερο).Fluffy έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 07:40 Φιγκολφίνος και γεοργε_Βε
Δεν διεκδικώ δάφνες αρχαιότητας.Maspoli έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 10:01Μη λες μαλακίες, πιθανότατα είμαι πολύ παλιότερος εσού εδώ μέσα (και στο παλιότερο).Fluffy έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 07:40 Φιγκολφίνος και γεοργε_Βε
ΟΚ αλλά μη πας και να με φορτώσεις σε άλλους
-
the comet the course the tail
για να πω την αλήθεια, μόνο κάποιες γυναικείες περσόνες μου λείπουν απ' τα παλιά.
Συγγνώμη από κάποιες παραπλήσιες θέσεις για το τσαμουρικο ζήτημα με τον εθνιό κορμό εβγαλα αυτην την εντύπωση.
Σε όποιον έλειψε ο Λιοντάρης, να ενημερώσω πως είναι ξανά εδώ και έγραψε το αμέσως προηγούμενο σχόλιο. Fluffy
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
σούπερ δημήτριος
Juno έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 22:42 Σε όποιον έλειψε ο Λιοντάρης, να ενημερώσω πως είναι ξανά εδώ και έγραψε το αμέσως προηγούμενο σχόλιο. Fluffy
Λείπει ο Άρης, ο Φος, η Γιόλο, ο σκίουρας κι ο μπακάλης μόνο ως παρουσία όχι για τα ποστ του που είναι παπαριές.
Από παλιούς ο Ναβάχο βέβαια ο Μεγάς Ανατολικός, και μια κοπέλα που είχε τρία ποστ μόνο (εντάξει μπορεί να είχε και 23) και έγραφε για τη Νέα Ακρόπολη. Πως τη λέγανε ρε γαμώτο;
Από παλιούς ο Ναβάχο βέβαια ο Μεγάς Ανατολικός, και μια κοπέλα που είχε τρία ποστ μόνο (εντάξει μπορεί να είχε και 23) και έγραφε για τη Νέα Ακρόπολη. Πως τη λέγανε ρε γαμώτο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χαοτικός έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 23:04 Λείπει ο Άρης, ο Φος, η Γιόλο, ο σκίουρας κι ο μπακάλης μόνο ως παρουσία όχι για τα ποστ του που είναι παπαριές.
Από παλιούς ο Ναβάχο βέβαια ο Μεγάς Ανατολικός, και μια κοπέλα που είχε τρία ποστ μόνο (εντάξει μπορεί να είχε και 23) και έγραφε για τη Νέα Ακρόπολη. Πως τη λέγανε ρε γαμώτο;![]()
ΜΥΘΗΡΑ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-